fallen4ngel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Έχω 500€ μητρική και όλα αυτά που θέλεις δεν τα κάνει/έχει όπως τα θέλεις. Άντε και η AMD στα έδινε στα 500€ ξέρεις τι θα γίνονταν; Για αυτό σου λέω κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται. Καλά είναι να λέμε τι καλά να είχε αυτά και αυτά πάνω αλλά αν σκεφτεί ο καθένας την πάρτη του θα θέλουμε 20 διαφορετικά chipset 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αν έχει επιδόσεις i7 6900k όπως λεει και ξαναλέει πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα chip που να δίνει 1) πλήρη υποστήριξη σε crossfire/sli με 2x16 pci-e v3.0 2) Να δίνει 8 sata III όπως στο μικρό Α88 του FM2 για εσωτερική χρήση αλλά και για εξωτερική (esata). 3) Να δίνει NVME, M2 ανεξαρτητες και lanes για pci-e ssd . Για όσους δεν τα χρειάζονται να υπάρχει το B350 ... Με τον συνδυασμό ΖΕΝ SoC + X370 έχεις Κατευθείαν από το CPU CF/SLI 8+8 + 1 χ4 NVMe Και από το Chipset 4x SATA-6 χωρίς να μπουκώσεις την σύνδεση CPU to Chipset. Αυτό δεν στο δίνει καμιά Z170/270 και δεν ξέρω αν υπάρχει καμιά μητρική 2011-v3 που να βγάζει κατευθείαν από το CPU NVMe 4x. Για όσους δεν το γνωρίζουν το X99 συνδέετε με το CPU μέσο DMI Gen 2.0 που έχει το μισό Bandwidth από όσο έχει o ZEN με το X370. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 καλα τα λετε βρε παιδια.. αλλα βρε Aten-Ra, θα συμφωνησω λιγο περισσοτερο με τον adtakh. επειδη δεν τα δινει η ΤΟΡ μητρικη της INTEL, δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να δωθουν. αν και εφ' οσον γινεται τεχνικα, φυσικα, και δεν υπαρχει καποιος περιορισμος. ειδικα στις TOP μητρικες, ναι, πρεπει να τα δωσει ΟΛΑ...! και 3x16pci, και πολλα SATA, και NVMe, και..., και ...., και..... κι αυτο γιατι αν θελει να κερδισει παλι μεριδιο αγορας, πρεπει να δωσει παραπανω απο την INTEL, οχι μονο σε CPU, αλλα και στις μητρικες, οι οποιες αποτελουν την βαση της πλατφορμας.....!!! για ολους (εμας) τους υπολοιπους, θα υπαρξουν και τα μικροτερα chipset,που δεν θα σου δινουν τοσα πολλα, αλλα οσα χρειαζεται ο καθενας..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 καλα τα λετε βρε παιδια.. αλλα βρε Aten-Ra, θα συμφωνησω λιγο περισσοτερο με τον adtakh. επειδη δεν τα δινει η ΤΟΡ μητρικη της INTEL, δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να δωθουν. αν και εφ' οσον γινεται τεχνικα, φυσικα, και δεν υπαρχει καποιος περιορισμος. ειδικα στις TOP μητρικες, ναι, πρεπει να τα δωσει ΟΛΑ...! και 3x16pci, και πολλα SATA, και NVMe, και..., και ...., και..... κι αυτο γιατι αν θελει να κερδισει παλι μεριδιο αγορας, πρεπει να δωσει παραπανω απο την INTEL, οχι μονο σε CPU, αλλα και στις μητρικες, οι οποιες αποτελουν την βαση της πλατφορμας.....!!! για ολους (εμας) τους υπολοιπους, θα υπαρξουν και τα μικροτερα chipset,που δεν θα σου δινουν τοσα πολλα, αλλα οσα χρειαζεται ο καθενας..! To AM4 είναι Mainstream στην ίδια κατηγορία με το Ζ270 και όχι HEDT (Χ99), άρα από την στιγμή που σου δίνει παραπάνω από ότι έχει το Ζ270 και ίσως σε χαμηλότερη τιμή είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 προφανως......, απο αυτα που εχουν βγει στο φως της δημοσιοτητας, δειχνει να στοχευει λιγο παραπανω απο mainstream.....!!! αρα...., πρεπει να δωσει και παραπανω απο mainstream, αφου θα ειναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πλατφορμα της AMD, για ΟΛΑ τα γουστα...! επισης, πρεπει να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου, οτι η πλατφορμα εχει οριζοντα 4ετιας, οπως παλι λενε....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ecogen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 προφανως......, απο αυτα που εχουν βγει στο φως της δημοσιοτητας, δειχνει να στοχευει λιγο παραπανω απο mainstream.....!!! αρα...., πρεπει να δωσει και παραπανω απο mainstream, αφου θα ειναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πλατφορμα της AMD, για ΟΛΑ τα γουστα...! επισης, πρεπει να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου, οτι η πλατφορμα εχει οριζοντα 4ετιας, οπως παλι λενε....!! Θα πρέπει να συμφωνήσω κι εγώ εδώ. Αυτό που πιστεύω θα γίνει είναι οτί θα δούμε τέτοιες mobo αλλά θα τις δούμε 2-3 μήνες μετά το release. Θα ήταν ηλίθιο από μέρους της AMD να μην γίνει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια οκ ολα ωραια ολα καλα, περιμενουμε πως και πως, νεα πραγματακια νεες τεχνολογιες και πανω στον ενθουσιασμο λεμε και τα δικα μας, τι θα θελαμε, τι ονειρευομαστε και δωσε πραμα στον λαο σου AMD και φερε μας φοβερες τεχνολογιες AMD(οσο δεν εχουμε απτα στοιχεια του τι ακριβως θα δουμε απο την AMD μπορουμε να ζηταμε ο,τι θελουμε με μεγαλη αισιοδοξια για το καινουργιο κτλ κτλ). Ξεχναμε ομως κατι σημαντικο και καπου το χανουμε και καπου μπερδευομαστε... Δεν ειμαστε εμεις ρε παιδια που προσπαθουμε να πιασουμε κοροιδο την AMD... Η AMD ειναι που θα κανει τα παντα για να πιασει κοροιδα εμας! Δεν ακριβολογω με την λεξη "κοροιδα" απλα δινω ετσι περισσοτερη εμφαση στην πραγματικοτητα και στο οτι πρεπει να ειμαστε γενικα πιο προσγειωμενοι σαν καταναλωτες πανω απ ολα και να περιμενουμε.. Κι εγω που τα λεω αυτα AMD ψηφιζω και σε πιο πισω σελιδες εχω πει και τις δικες μου... ονειρωξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ecogen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια οκ ολα ωραια ολα καλα, περιμενουμε πως και πως, νεα πραγματακια νεες τεχνολογιες και πανω στον ενθουσιασμο λεμε και τα δικα μας, τι θα θελαμε, τι ονειρευομαστε και δωσε πραμα στον λαο σου AMD και φερε μας φοβερες τεχνολογιες AMD(οσο δεν εχουμε απτα στοιχεια του τι ακριβως θα δουμε απο την AMD μπορουμε να ζηταμε ο,τι θελουμε με μεγαλη αισιοδοξια για το καινουργιο κτλ κτλ). Ξεχναμε ομως κατι σημαντικο και καπου το χανουμε και καπου μπερδευομαστε... Δεν ειμαστε εμεις ρε παιδια που προσπαθουμε να πιασουμε κοροιδο την AMD... Η AMD ειναι που θα κανει τα παντα για να πιασει κοροιδα εμας! Δεν ακριβολογω με την λεξη "κοροιδα" απλα δινω ετσι περισσοτερη εμφαση στην πραγματικοτητα και στο οτι πρεπει να ειμαστε γενικα πιο προσγειωμενοι σαν καταναλωτες πανω απ ολα και να περιμενουμε.. Κι εγω που τα λεω αυτα AMD ψηφιζω και σε πιο πισω σελιδες εχω πει και τις δικες μου... ονειρωξεις... Καλά μωρέ δεν είναι λες και θα στήσουμε τέντα έξω από το κατάστημα να αγοράσουμε Ryzen πριν δούμε καν reviews Και στο κάτω κάτω δεν την παίρνει και την AMD να βγάλει πατάτα επεξαργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια οκ ολα ωραια ολα καλα, περιμενουμε πως και πως, νεα πραγματακια νεες τεχνολογιες και πανω στον ενθουσιασμο λεμε και τα δικα μας, τι θα θελαμε, τι ονειρευομαστε και δωσε πραμα στον λαο σου AMD και φερε μας φοβερες τεχνολογιες AMD(οσο δεν εχουμε απτα στοιχεια του τι ακριβως θα δουμε απο την AMD μπορουμε να ζηταμε ο,τι θελουμε με μεγαλη αισιοδοξια για το καινουργιο κτλ κτλ). Ξεχναμε ομως κατι σημαντικο και καπου το χανουμε και καπου μπερδευομαστε... Δεν ειμαστε εμεις ρε παιδια που προσπαθουμε να πιασουμε κοροιδο την AMD... Η AMD ειναι που θα κανει τα παντα για να πιασει κοροιδα εμας! Δεν ακριβολογω με την λεξη "κοροιδα" απλα δινω ετσι περισσοτερη εμφαση στην πραγματικοτητα και στο οτι πρεπει να ειμαστε γενικα πιο προσγειωμενοι σαν καταναλωτες πανω απ ολα και να περιμενουμε.. Κι εγω που τα λεω αυτα AMD ψηφιζω και σε πιο πισω σελιδες εχω πει και τις δικες μου... ονειρωξεις... στο πρωτο μερος θα διαφωνησω....! δεν λεμε τα δικα μας, τουλαχιστον οσον αφορα τις μητρικες. εχουν ηδη βγει στη δημοσιοτητα αρκετες μητρικες AM4 ωστε να μιλαμε επι πραγματικων στοιχειων. και πανω σε αυτα σχολιαζουμε...! για τους επεξεργαστες, ναι, θα περιμενουμε λιγο ακομα. πσιτευω σε ενα μηνα θα εχουμε πολλα περισσοτερα να σχολιασουμε και γαι τους RYZEN...! οσο για τα "κοροιδα" που λες, η AMD ΠΡΕΠΕΙ να κανει τα παντα, για αυτο ειπα οτι ειναι υποχρεωμενη εκ των πραγματων, να "δωσει πραμα" στο λαο, ΕΑΝ εχει στοχο να ξανακερδισει μεριδιο αγορας...! ολοι οι λογικοι αγοραστες, δεν θα πανε να τα σκασουν σε κατι που δεν προσφερει κατι παραπανω, ή εστω, κατι διαφορετικο απο τον ανταγωνισμο......!!!! και μετα απο τοσα χρονια που ειναι με την πλατη στον τοιχο......ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 στο πρωτο μερος θα διαφωνησω....! δεν λεμε τα δικα μας, τουλαχιστον οσον αφορα τις μητρικες. εχουν ηδη βγει στη δημοσιοτητα αρκετες μητρικες AM4 ωστε να μιλαμε επι πραγματικων στοιχειων. και πανω σε αυτα σχολιαζουμε...! για τους επεξεργαστες, ναι, θα περιμενουμε λιγο ακομα. πσιτευω σε ενα μηνα θα εχουμε πολλα περισσοτερα να σχολιασουμε και γαι τους RYZEN...! οσο για τα "κοροιδα" που λες, η AMD ΠΡΕΠΕΙ να κανει τα παντα, για αυτο ειπα οτι ειναι υποχρεωμενη εκ των πραγματων, να "δωσει πραμα" στο λαο, ΕΑΝ εχει στοχο να ξανακερδισει μεριδιο αγορας...! ολοι οι λογικοι αγοραστες, δεν θα πανε να τα σκασουν σε κατι που δεν προσφερει κατι παραπανω, ή εστω, κατι διαφορετικο απο τον ανταγωνισμο......!!!! και μετα απο τοσα χρονια που ειναι με την πλατη στον τοιχο......ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.....!! Πρωτον μιλησα για το κλιμα αναμονης που επικρατει γενικα και καποιες φορες παρασυρομαστε παρα πανω φιλε μου απο οσο πρεπει. Ναι εννοειται οτι για τις μητρικες αρχιζει και συμπληρωνεται σιγα σιγα το παζλ και 2ον την λεξη "κοροιδα" το τονισα οτι δεν την εννοω ετσι οπως ακουγεται.. Και ισχυει οντως οτι πρεπει να μας γλυκανει στην αρχη με πολλες καραμελιτσες... οπως λες κι συ για να μας κερδισει σαν πελατες και μετα απο λιγο καιρο που θα χουμε γλυκαθει... Να μας βιασει και τελικα να καταληξουμε στον ιδιο παρονομαστη!!!Δηλαδη??? Κοροιδα!!!Χαχαχα πλακω κανω εεεεε..... :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η AMD με το 790FX, 890FX, 990FX έδινε τα ίδια και περισσότερα από κάθε πλατφόρμα της Intel. Μόνο η 2011 πλατφόρμα της intel έφτασε και ξεπέρασε τo 990FX και αυτό επειδή η AMD δεν το ανανέωσε με Pcie v3 κ.λ.π. Αυτή την στιγμή λοιπόν μου φαίνεται παράξενο να μην έχω την αντίστοιχη πληρότητα του 990FX/SB950 στο σήμερα .... Στο A88 chip της FM2+ έφτασαν να δινουν 6x usbIII και 8x SATA III και 16pcie v3.0 lanes από το cpu, + 4xpciev3.0 από το chipset. Τώρα τι εγινε και πεσαμε στα 4xsataIII ? Προφανώς και επειδή πήγαν σε soc σχεδίαση στους zen, έδωσαν 16lanes προς την κάρτα γραφικών , έδωσαν USB 3.0/1 κατευθείαν από το soc , έδωσαν και nvme m2/pcie κατευθείαν από το soc , αλλά εβγαλαν μολις 4x pcie v3.0 προς το chip x370/b350 , οπότε και δεν μπορούν να έχουν στο chip πολλές sata κ.λ.π. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 TDP και die size λογικά, ας μην ξεχνάμε και το πόσο πιο μεγάλο το core είναι vs module design. 6 sata3 + nvme + usb 3.1 + 16 PCIe 3.0 Lanes για GPU είναι παραπάνω απο αρκετά για το 99%. Για περισσότερα απλά φορτώνουν 3rd party USB/SATA πάνω στις μητρικές. π.χ 970 + SB950 => ~20W A88 => ~8W B350 = ~5.5W Για τους φίλους μας τους ΟΕΜ και τους reviewer μπας και κάποια στιγμή πάψει το όνομα AMD να 'ναι συνώνυμο της υψηλής κατανάλωσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 2xM.2 RAID τερατάκι θέλω να στήσω (κι ας δουλεύει μόνο 1 sata μετά)! Λυπήσου με AMD και βγάλε κάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 2xM.2 RAID τερατάκι θέλω να στήσω (κι ας δουλεύει μόνο 1 sata μετά)! Λυπήσου με AMD και βγάλε κάτι! Δεν σε πιάνω... Αυτά ρε παιδιά υπάρχουν εδώ και καιρό το πρόβλημα μέχρι τώρα που ήταν να τα κάνετε. Διαβάζω τώρα τελευταία κάτι πράγματα απιθανα! Το λέω γιατί μετά οι ίδιοι θα βγάλουν χολή. Τα ίδια έγιναν και με την 480, θα φτάνει εκεί θα κάνει τόσο ο κάθε ένας έλεγε και το δικό του. Όταν βγήκε η κάρτα και έπεσε εκεί που είχαν πει ότι θα είναι όσοι έλεγαν τα ευχολόγια γκρινιαζαν για καμιά βδομάδα. Θέλεις raid Μ2 Σκρουτζ και έγινες, όχι τίποτα μην περιμένεις τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το X370 πάντως δίνει 8 sata*, για να μην κλαίτε. Και 8 USB3 (3.1). * Δίνει 4ς sata 3 και 2 sata express που κάθε μία μπορεί να "σπάσει" σε 2 sata 3. Οπότε 4+2*2=8** ** Ανάλογα με τον κάθε κατασκευαστή προφανώς. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2017 από NT1G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις