Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι μόνοι που θα πρόσεχαν το dual vs quad είναι γενικά άτομα που ξέρουν τι τους γίνεται, δεν έχω δει το συγκεκριμένο σημείο να γίνεται θέμα πουθενά μέχρι τώρα.

Εμένα εντύπωση μου κάνει που δεν έχουν σκυλιάσει μερικοί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tock tock tock διαβάζω και κρατάω όλο και μικρότερο καλάθι.

O εκπροσωπος τους εννοει με αυτη τη φραση οτι δεν θα δινουν επιδοσεις με το σταγονομετρο αλλα intel καθε χρονο,που η ιδια κανιβαλλιζει τα,για μενα καλα προιοντα της, αλλα θα δινουν σημαντικες επιδοσεις σε μεγαλυτερη χρονικη διαρκεια και οτι για 4 χρονια καθε αναβαθμιση θα ειναι συμβατη,δεν θα καταξοδευεται δηλαδη ο καταναλωτης. :)

• Like 2

Κοίτα, φαντάζομαι αυτοί οι μερικοί ότι και να γινόταν κάτι θα βρισκαν για να σκυλιάσουν.

Tock tock tock διαβάζω και κρατάω όλο και μικρότερο καλάθι.

Λογικο είναι η νέα αρχιτεκτονική να μείνει για 4+ χρόνια στην αγορά.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει ίδια και απαράλλακτη. Πλειάδα από νέα cores θα προκύψουν με αλλαγές στα σημεία... Από IMC, CACHE, FPU κ.λ.π.

Απλά η αρχιτεκτονική ZEN που αντικαθιστά την BUL/ZER , θα μείνει για μία 4ετια.

Καλό βέβαια μιας και για 4+ χρόνια θα αναβαθμίζοντας στο AM4 με ότι νέο φέρνει στα CPU και στα APU ή AMD.

Και πόσο να δώσει παραπάνω η μνήμη? Θες και 5% που με τίποτα δεν αλλά λέμε τωρα?

Το ίδιο εν μέρη μπορείς να πάρεις και από IMC που δουλεύει με υψηλών χρονισμων DDR4

Λογικο είναι η νέα αρχιτεκτονική να μείνει για 4+ χρόνια στην αγορά.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει ίδια και απαράλλακτη. Πλειάδα από νέα cores θα προκύψουν με αλλαγές στα σημεία... Από IMC, CACHE, FPU κ.λ.π.

Απλά η αρχιτεκτονική ZEN που αντικαθιστά την BUL/ZER , θα μείνει για μία 4ετια.

Καλό βέβαια μιας και για 4+ χρόνια θα αναβαθμίζοντας στο AM4 με ότι νέο φέρνει στα CPU και στα APU ή AMD.

Και πόσο να δώσει παραπάνω η μνήμη? Θες και 5% ?

Το ίδιο εν μέρη μπορείς να πάρεις και από IMC που δουλεύει με υψηλών χρονισμων DDR4

Ε ναι με απλα λογια δεν θα βλεπεις καθε 1-1.5 χρονο καινουργιο σοκετ και να μπαινεις στο τρυπακι να θες να αλλαξεις για το "καλυτερο 4.75% και αν" και να ξενερωνεις κιολας για το δικο σου που ψυχολογικα και μονο θα νιωθεις παλιο..Σαν το AM3+ ενα πραγμα απλα με πολυ καλυτερες επιδοσεις..

Μαγκες οι amdηδες, παιζουν καλα και στο ψυχολογικο κομματι του οτι " παιδια παρτε και δεν θα σας αφησουμε ξεκρεμαστους του χρονου τετοιον καιρο με νεο socket οπως καποιοι αλλοι, ονοματα δεν λεμε..

• Like 2

O εκπροσωπος τους εννοει με αυτη τη φραση οτι δεν θα δινουν επιδοσεις με το σταγονομετρο αλλα intel καθε χρονο,που η ιδια κανιβαλλιζει τα,για μενα καλα προιοντα της, αλλα θα δινουν σημαντικες επιδοσεις σε μεγαλυτερη χρονικη διαρκεια και οτι για 4 χρονια καθε αναβαθμιση θα ειναι συμβατη,δεν θα καταξοδευεται δηλαδη ο καταναλωτης. :)

Βρε καταλαβαίνω τι εννοεί δεν είναι εκεί το πρόβλημα μου. Το θέμα μου είναι ότι πολλά λένε αλλά δεν έχουν στείλει τίποτα σε reviewers και υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσουν σε κανα μήνα. Όσοι θέλουμε να αναβαθμίσουμε μας κρατάει στο περίμενε με το hype, δεν μας κρατά με πράγματικα benchmarks.

Βρε καταλαβαίνω τι εννοεί δεν είναι εκεί το πρόβλημα μου. Το θέμα μου είναι ότι πολλά λένε αλλά δεν έχουν στείλει τίποτα σε reviewers και υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσουν σε κανα μήνα. Όσοι θέλουμε να αναβαθμίσουμε μας κρατάει στο περίμενε με το hype, δεν μας κρατά με πράγματικα benchmarks.

Δεν πρέπει να είναι ακόμα έτοιμο το chip....

Διαφορετικά θα είχε μπεί στην μαζική παραγωγή.

Προφανώς ψάχνουν τον τρόπο για να καλύψουν όλες τις ψιλοατελειες του chip ή της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να μην την πατήσουν για ακόμη μία φορά είτε με bugs, είτε με μειωμένο oc, είτε με υψηλή κατανάλωση , είτε με χαμηλούς χρονισμους ...

Ε ναι, λένε θα βγει γύρω στον Μάρτιο και ακόμα δεν έχουν αρχίσει να το παράγουν γιατί μάλλον είναι μπακάλικο και τα ετοιμάζει την προηγούμενη μέρα..

• Like 1

Ε ναι, λένε θα βγει γύρω στον Μάρτιο και ακόμα δεν έχουν αρχίσει να το παράγουν γιατί μάλλον είναι μπακάλικο και τα ετοιμάζει την προηγούμενη μέρα..

Κάτσε να δούμε τι θα βγει το Μάρτη. Μην δεις 1-2 χαμηλά χρομισμενα chip ή και server chip και τίποτε άλλο με διαθεσιμότητα αλά polaris... για αρχή.

• Like 1

Ε ναι με απλα λογια δεν θα βλεπεις καθε 1-1.5 χρονο καινουργιο σοκετ και να μπαινεις στο τρυπακι να θες να αλλαξεις για το "καλυτερο 4.75% και αν" και να ξενερωνεις κιολας για το δικο σου που ψυχολογικα και μονο θα νιωθεις παλιο..Σαν το AM3+ ενα πραγμα απλα με πολυ καλυτερες επιδοσεις..

Μαγκες οι amdηδες, παιζουν καλα και στο ψυχολογικο κομματι του οτι " παιδια παρτε και δεν θα σας αφησουμε ξεκρεμαστους του χρονου τετοιον καιρο με νεο socket οπως καποιοι αλλοι, ονοματα δεν λεμε..

το οτι η amd ακομα και τωρα δινει υποστηριξει σε ποιο παλιες καρτες γραφεικων ειναι ενα + που καποιος δεν κανει αναβαθμηση καθε 1 2 χρονια.

Πραγματικά λυπάμαι τα άτομα που ακούν αυτόν τον τύπο, είναι τέρμα άσχετος.

Η γνώση του σε κάτι αποκτάται αυτόματα από την εταιρεία που θα του τα στάξει και εκεί το προϊόν παρουσιάζεται ως άψογο, όποια εταιρεία δεν του τα στάζει θα φάει hate.

• Like 3

Η γνώση του σε κάτι αποκτάται αυτόματα από την εταιρεία που θα του τα στάξει και εκεί το προϊόν παρουσιάζεται ως άψογο, όποια εταιρεία δεν του τα στάζει θα φάει hate.

Ίσως, δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ. Απλά έχω δει κάποιες χοντρές πατάτες του, πχ. να κανεί review freesync monitor με κάρτα της nVidia, να καταστρέφει motherboard καταλάθος κτλπ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...