Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κρύος ιδρώτας βλέπω να λούζει σιγά σιγά τα μπλε στρουμφάκια και να παραμιλάνε, ερε ποτάμια ιδρώτα που έχουν να κυλήσουν το Μάρτιο στο launch date . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα είναι να μην ισχύ το ίδιο και για το base και να θέλει καμιά τρελή ψύξη και για τα 3,6(8 πυρήνες είναι αυτοί δεν είναι αστείο) ... σε φάση να είναι το αντίστοιχο των fx-9xxx. τι συμπτωση το ιδιο ακριβως σκεφτομουν για τους Kaby....!! καλα.. εδω τωρα... δεν μπορεις να σχολιασεις...! ειναι αυτο που ελεγε ο Χελακης "δεν περιγραφω αλλο.." ..!! διαβασε ολο το αρθρο και οχι επιλεκτικα, παντως αν θες να σου λυθει η απορια....... "Compare that with the Intel equivalent - 91W for the quad-core i7 and 140W for the beefy octo-core part - and AMD looks to have solved the energy issues which has somewhat blighted the power-hungry Bulldozer design." "But even more interesting on that front is the idle power performance of these engineering samples. They are reported to be able to deliver idle power of just 2.5W and 5W for the quad and octo-core CPUs respectively; both able to scale down their clockspeeds to an operating frequency of just 550MHz." αυτα....., κατι δειχνουν...!! και οπως γραφει και παραπανω, ο αντιστοιχος επεξεργαστης της Intel ειναι στα 140W TDP.. και οχι στα 95..!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Οι ryzen δεν υποστηρίζουν quad channel ddr4...για το mainstream desktop...Αλλα θα υποστηρίζεται από τους server ryzen...Σε αυτό το κομμάτι έχουμε κάνα νέο γιατί οι enthusiasts πάνε σε αυτό το κομματι της αγοράς. Τι νέα έχουμε για αυτό το κομματι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Σοβαρά πληρώνω για τα αγγλικά σου, δεν παλεύεται αυτό που γίνεται με εσένα. Ή δεν ξέρεις αγγλικά ή δεν ξέρεις τι γράφεις. Μία περίληψη τώρα (αν και δεν πρόκειται να νοιώσεις) 3.4 ήταν το μοντέλο της παρουσίασης και είπαν θα είναι 3400+ στην παραγωγή. Δεν είχε turbo και θα έχει στην παραγωγή. Για το OC είπαν ξεκάθαρα θα βελτιώνει ανάλογα με την ψύξη. Από όλα αυτά εσύ αν κατάλαβες τίποτα εγώ πάω πάσο. Η προσφορά των αγγλικών ισχύει 3 μέρες μετά πληρώνεις φροντιστήριο μόνος σου. Πάντως από προχτές που καταλάθος έβαλα λάθος λινκ και μου την είπες όταν έβαλα το σωστό και είδες τα ρεύματα τους πυρήνες και τα GHz πήγες και γύριζες το Σιωπή των αμνών 2. Εσύ αγγλικά ξέρεις; Το προηγούμενο sample που έγινε leak ήταν 3,3; Γιατί λένε ότι ήταν 3,15 base και 3,3 all-core; Ναι το λιζάκι είπε ότι δεν τρέξανε με turbo το blender render, φυσικά και αν το turbo κατεβάζει (και ανεβάζει) της συχνότητες όπως νομίζει αυτό δεν θα ήταν λογικό να το έχουν ανοιχτό στην παρουσίαση αφού το κινδυνεύεις σε ζωντανή παρουσίαση να τύχει και να ρίξει συχνότητες αντί να της ανεβάσει. τι συμπτωση το ιδιο ακριβως σκεφτομουν για τους Kaby....!! καλα.. εδω τωρα... δεν μπορεις να σχολιασεις...! ειναι αυτο που ελεγε ο Χελακης "δεν περιγραφω αλλο.." ..!! διαβασε ολο το αρθρο και οχι επιλεκτικα, παντως αν θες να σου λυθει η απορια....... "Compare that with the Intel equivalent - 91W for the quad-core i7 and 140W for the beefy octo-core part - and AMD looks to have solved the energy issues which has somewhat blighted the power-hungry Bulldozer design." "But even more interesting on that front is the idle power performance of these engineering samples. They are reported to be able to deliver idle power of just 2.5W and 5W for the quad and octo-core CPUs respectively; both able to scale down their clockspeeds to an operating frequency of just 550MHz." αυτα....., κατι δειχνουν...!! και οπως γραφει και παραπανω, ο αντιστοιχος επεξεργαστης της Intel ειναι στα 140W TDP.. και οχι στα 95..!! Ναι και;Τι με αυτό ρε μάστορα; Εσύ θα τον πάρεις για να τον έχεις να τρέχει στα 550Mhz; Κρύος ιδρώτας βλέπω να λούζει σιγά σιγά τα μπλε στρουμφάκια και να παραμιλάνε, ερε ποτάμια ιδρώτα που έχουν να κυλήσουν το Μάρτιο στο launch date . Ναι καλά ένας φόβος και ένα ρίγος μιλάμε.... Κάνετε λέτε και πρώτη φορά είδατε promotion της AMD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κρύος ιδρώτας βλέπω να λούζει σιγά σιγά τα μπλε στρουμφάκια και να παραμιλάνε, ερε ποτάμια ιδρώτα που έχουν να κυλήσουν το Μάρτιο στο launch date . Ακόμα και αυτοί που λέτε ότι είναι fanboys, να είστε σίγουροι ότι αν βγάλει κάτι καλύτερο η AMD, θα πάρουν AMD. Fanboy είναι αυτός που ενώ θα βγάλει η AMD κάτι καλύτερο, θα πάρει Intel. Πες μου πόσοι τέτοιοι υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μερικοί από εδώ μέσα είναι πικρόχολοι...Η κυκλοφορία των ryzen μόνο καλο μπορεί να προσφέρει σε όλους μας είτε τους αγοράσουμε είτε δεν τους αγοράσουμε! Μην είστε τόσο φανατικοί στη ζωή σας γιατί δεν είναι υγείες! Αυτό ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και για όλους μας! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ακόμα και αυτοί που λέτε ότι είναι fanboys, να είστε σίγουροι ότι αν βγάλει κάτι καλύτερο η AMD, θα πάρουν AMD. Fanboy είναι αυτός που ενώ θα βγάλει η AMD κάτι καλύτερο, θα πάρει Intel. Πες μου πόσοι τέτοιοι υπάρχουν. Πολλοί ,πάρα πολλοί.Εγώ ξέρω ανθρώπους που έχουν τέτοια άποψη για την amd,το αποτέλεσμα της οποίας είναι να μην ασχολούνται καν με το τι έβγαλε ή τι θα βγάλει ,είτε cpu ,είτε gpu,δεν τους νοιάζει καν αν τους πεις οτι το χ είναι καλύτερο, απλά πανε και αγοράζουν intel,nvidia. Στο μεταξύ αυτου του είδους το σκεπτικό το έχουν όχι λόγω φανμποισμού,με την έννοια που το λέμε εμείς εδώ,ούτε πανηγυρίζουν στα φόρα κλπ,απλά έχουν αυτή την άποψη και σου λέει αφού κανω τη δουλειά μου χρόνια με την ίντελ που να μπλέκω τώρα κλπ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Λέω για άτομα που έστω ξέρουν τα βασικά, τώρα αν μου λες για άτομα που πιστεύουν ότι ''Οι AMD υπερθερμαίνονται και θα σου μείνουν στα χέρια'' την στιγμή που ο 7700K με O/C χωρίς delid βαράει 90άρες, οκ. Εγώ αν βγει ο Summit Ridge όσο καλός λένε, θες να σου πω που θα πάει ο 3570K ; Μπορώ και να στο γράψω και να στο ζωγραφίσω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ακόμα και αυτοί που λέτε ότι είναι fanboys, να είστε σίγουροι ότι αν βγάλει κάτι καλύτερο η AMD, θα πάρουν AMD. Fanboy είναι αυτός που ενώ θα βγάλει η AMD κάτι καλύτερο, θα πάρει Intel. Πες μου πόσοι τέτοιοι υπάρχουν. Πολλοί δυστυχώς, όπως επίσης υπάρχουν fanboys της amd, τα έχουν αυτά οι εταιρείες . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Πολλοί δυστυχώς, όπως επίσης υπάρχουν fanboys της amd, τα έχουν αυτά οι εταιρείες . Οι fanboys της AMD ειναι... συνειδητοποιημενοι κατα καποιο τροπο . Δηλαδη μπορει να παραδεχονται οτι τη συγκεκριμενη στιγμη η intel εχει καλυτερα κομματια αλλα γουσταρουν AMD για αλλους λογους. Καποιοι μπορει μαλιστα να πιστευουν οτι ενισχυουν τον ανταγωνισμο ετσι. Δεν υποστηριζω τον τροπο σκεψης απλα θελω να πω οτι διαφερουν. Αυτοι που αγοραζουν intel αποκλειστικα δεν ειναι απαραιτητα fanboys. Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα ανθρωποι που δεν ασχολουνται με το θεμα (οποτε εξαιρω σχεδον ολο το insomnia, μην το παρει κανεις προσωπικα). Καποιος καποτε τους ειπε οτι η AMD "εχει προβληματα συμβατοτητας" η δεν "βγαζει καλα κομματια" και φοβουνται χωρις λογο και χωρις να εχουν δοκιμασει ποτε τους. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Θέλω Ryzen να παίξω ..... Κόβω το κάπνισμα από χθες και τα πιπακια δεν κάνουν τίποτα ..... Ένας ryzen λείπει για να απασχολήσω το μυαλό μου ... Άντε μαρή AMD .... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Λέω για άτομα που έστω ξέρουν τα βασικά, τώρα αν μου λες για άτομα που πιστεύουν ότι ''Οι AMD υπερθερμαίνονται και θα σου μείνουν στα χέρια'' την στιγμή που ο 7700K με O/C χωρίς delid βαράει 90άρες, οκ. Εγώ αν βγει ο Summit Ridge όσο καλός λένε, θες να σου πω που θα πάει ο 3570K ; Μπορώ και να στο γράψω και να στο ζωγραφίσω Κι όμως δεν λέω για άτομα που δεν γνωρίζουν,πχ φίλος μου ,ασχολείται χρόνια με πισι ,είναι gamer,ξέρει καλά από hardware αλλά δεν μπαίνει καν στο κόπο να διαβάσει -πέρα από επικεφαλίδες-οτι αφορά την amd.Κι αν του πώ κάτι η απάντηση είναι -Ποτε amd 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κι όμως δεν λέω για άτομα που δεν γνωρίζουν,πχ φίλος μου ,ασχολείται χρόνια με πισι ,είναι gamer,ξέρει καλά από hardware αλλά δεν μπαίνει καν στο κόπο να διαβάσει -πέρα από επικεφαλίδες-οτι αφορά την amd.Κι αν του πώ κάτι η απάντηση είναι -Ποτε amd Dat stereotype, το βλέπω παντού δυστυχώς, λες amd και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο, δεν πειράζει τουλάχιστον αν έχει κάποιο καλό cpu η amd ο ψαγμένος θα βγει κερδισμένος . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ποια μερα στο ces θα δουμε AMD? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις