Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8c/16t στα 3.6ghz base με boost πόσο (3.9+???) όταν θα βγεί έπίσημα???Ο αντίστοιχος intel ( http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i7-6900k-33ghz-lga2011-3-box-p-PER.558551 ) είναι με 3,2ghz base/3,7ghz boost.Πραγματικά βλέπω τέρατα να βγαίνουν οι ryzen αν τα πάνε καλά σε oc και σε ipc!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8c/16t στα 3.6ghz base με boost πόσο (3.9+???) όταν θα βγεί έπίσημα???Ο αντίστοιχος intel ( http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i7-6900k-33ghz-lga2011-3-box-p-PER.558551 ) είναι με 3,2ghz base/3,7ghz boost.Πραγματικά βλέπω τέρατα να βγαίνουν οι ryzen αν τα πάνε καλά σε oc και σε ipc!

Αν καταλαβα καλα το boost θα ειναι γενικο και αοριστο, οσο καλυτερα ψυχεται,τοσο πιο πολυ θα ανεβαινει απο μοναχουλης του ο Ryzenουλης!!!

• Like 1

Αν καταλαβα καλα το boost θα ειναι γενικο και αοριστο, οσο καλυτερα ψυχεται,τοσο πιο πολυ θα ανεβαινει απο μοναχουλης του ο Ryzenουλης!!!

Το θέμα είναι να μην ισχύ το ίδιο και για το base και να θέλει καμιά τρελή ψύξη και για τα 3,6(8 πυρήνες είναι αυτοί δεν είναι αστείο) ...  σε φάση να είναι το αντίστοιχο των fx-9xxx.

• Like 2

Το θέμα είναι να μην ισχύει το ίδιο και για το base και να θέλει καμιά τρελή ψύξη και για τα 3,6(8 πυρήνες είναι αυτοί δεν είναι αστείο) ...  σε φάση να είναι το αντίστοιχο των fx-9xxx.

Δεν νομιζω μικρε μου πικροχολε! Αφου γενικα ειναι πολυ καλα τα wattοπεδια!!!Και αν εχουν κανει τετοια πατατα που λες, δηλαδη να εχουν φτιαξει ολοκληρη νεα τεχνολογια με αισθητηρες για αυτοματο boost αλλα ταυτοχρονως να ψηνονται απο μονοι τους και να ειναι αχρηστη(η τεχνολογια), ε τοτε παω πασο!!! i3 250 ευρω και θα λεμε κι ευχαριστω!!! :-D

• Like 6

Χαχαχα μικρέ μου πικροχολε. Έγραψες.

Στο μεταξύ... Άλλο το turbo που λογικά θα είναι σταθερό και άλλο το OC boost που θα γίνεται.

Όχι τίποτα το διευκρινίζω για τον elf γιατί τον βλέπω να ανησυχεί πολύ.

Λες και θα πάρει AMD αλλά λέμε τώρα!!!!

Ίσως όταν σβήσει ο Ήλιος ή τελειώσουν τα μνημόνια ;)

• Like 3

Στο μεταξύ... Άλλο το turbo που λογικά θα είναι σταθερό και άλλο το OC boost που θα γίνεται.

Οκ καλη η διευκρινηση γιατι κι εγω νομιζα οτι θα εχει απ ευθειας το boost το καινουργιο που λεμε χωρις το κλασσικο boost.

Και να σαι σιγουρος οτι οσον αφορα στον Ηλιο,  και να παει να σβησει, δεν θα τον αφησουν οι δανειστες κανοντας πατεντα για να μην χασουν τα  μνημονια!!!Χεχεχε :P

• Like 2

http://www.pcgamesn.com/amd/amd-zen-release-date-specs-prices-rumours/#specs

Though the low initial TDP of the two engineering samples might be explained by the rather modest clockspeeds the chips are sporting. Both quad and octo-core parts were reportedly clocked at 2.8GHz with a potential turbo speed of 3.2GHz.

The rumour has the octo-core Summit Ridge AMD Zen CPU with a 3.15GHz base clock and an all-core turbo speed of 3.3GHz and a single core maximum turbo of 3.6GHz. This clockspeed hike hasn't changed the power envelope and the TDP is still set at 95W.

Σοβαρά πληρώνω για τα αγγλικά σου, δεν παλεύεται αυτό που γίνεται με εσένα.

Ή δεν ξέρεις αγγλικά ή δεν ξέρεις τι γράφεις.

Μία περίληψη τώρα (αν και δεν πρόκειται να νοιώσεις)

3.4 ήταν το μοντέλο της παρουσίασης και είπαν θα είναι 3400+ στην παραγωγή.

Δεν είχε turbo και θα έχει στην παραγωγή.

Για το OC είπαν ξεκάθαρα θα βελτιώνει ανάλογα με την ψύξη.

Από όλα αυτά εσύ αν κατάλαβες τίποτα εγώ πάω πάσο.

Η προσφορά των αγγλικών ισχύει 3 μέρες μετά πληρώνεις φροντιστήριο μόνος σου.

Πάντως από προχτές που καταλάθος έβαλα λάθος λινκ και μου την είπες όταν έβαλα το σωστό και είδες τα ρεύματα τους πυρήνες και τα GHz πήγες και γύριζες το Σιωπή των αμνών 2.

• Like 10

3,6/3,9 λένε οι συχνότητες των κομματιών στην CES. Τώρα που βοηθάνε οι παραθέσεις υποθέσεων και νούμερων από κάποια early eng samples...

Α, στην δημιουργία εντυπώσεων. :-)

Νέο τροπάριο, θα λιώνουν οι πάγοι στον βόρειο πόλο από τις θερμοκρασίες όταν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες.

• Like 2

Στέλνω email στη Vodafone, καθώς με το νέο ΦΠΑ (24%) δεν είχα πει τίποτα, αλλά τώρα πάει έξτρα φόρος + υψηλότερο ΦΠΑ. Δεν μπορώ να είμαι δεσμευμένος σε ένα συμβόλαιο του οποίου η τιμή τελικά άλλαξε λόγω εφορίας. Ελπίζω να τα βρούμε, διαφορετικά δεν θα πληρώσω τίποτα και θα χάσω το νούμερο μου. 
Ας απορροφήσουν και αυτοί κάτι τέλος πάντων.
Για να δούμε τι θα δούμε. Σήμερα θα το έχω στείλει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...