_Theo_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιο παιχνίδι από αυτά που παίζεις και σε περιορίζει ο [email protected] ; Εγώ είμαι ακόμα με [email protected] γι' αυτό το λόγο, από την στιγμή που η 1070 είναι καρφωμένη στο 99% GPU usage δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξω και η Intel δεν έχει βγάλει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής, παρά μόνο αρπαχές-φλούδες. Εγώ λεφτά για 4c/4t δεν θα έδινα στη θέση σου, μπορεί με 250-300€ να παίρνεις Ryzen 6c/12t. Αν όμως ο Intel έχει +10-20% καλύτερο IPC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Για 10% δεν τίθεται θέμα, το 20% όμως είναι σημαντικό ποσοστό και εξαρτάται και τι παιχνίδια παίζεις. Για ΜΜΟ το IPC είναι το Α και το Ω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Για 10% δεν τίθεται θέμα, το 20% όμως είναι σημαντικό ποσοστό και εξαρτάται και τι παιχνίδια παίζεις. Για ΜΜΟ το IPC είναι το Α και το Ω. Και για Strategy. Γι αυτό με βλέπω να μελλοντικά να αναβαθμίζω σε i5-6500 ή 7500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη μονο εγω πιστευω οτι αν η amd δεν δωσει κατι καλυτερο απο τον i5 πχ στα ιδια χρηματα δεν εχει θεση σαν προιον στην αγορα?Κλεισαμε 10ετια απο το πρωτο release σε τετραπυρηνους...αμα το πανε χερι χερι ισως το 2030 δουμε mainstream 6c,αμα μεινει μονη της απο την αλλη η intel τον ήπιαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Και για Strategy. Γι αυτό με βλέπω να μελλοντικά να αναβαθμίζω σε i5-6500 ή 7500. Θα δούμε από τα benchmarks του Ryzen, αν είναι 20-30% πίσω σε IPC τότε δαγκωτό Intel για παιχνίδια. Αν είναι μόνο 10% θα συμφέρει να πάει σε έναν Ryzen 6c/12t ένας μέσος χρήστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη μονο εγω πιστευω οτι αν η amd δεν δωσει κατι καλυτερο απο τον i5 πχ στα ιδια χρηματα δεν εχει θεση σαν προιον στην αγορα? Το ότι οι zen μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα καλύτερο vfm για τους περισσότερους από εμάς, δε σημαίνει ότι δεν έχουν λόγο κυκλοφορίας για την AMD. Και μόνο ότι μετά από πολλά χρόνια θα πουλάει cpu πάνω από τα 300€ είναι θετικό για αυτή. Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλει παραπάνω λεφτά ή να στείλει περισσότερα κομμάτια από την intel. Και κάποιοι θα έχουν λόγο να τους αγοράσουν ακόμα και αν για τους περισσότερους δεν αξίζουν. Όπως έγινε με τη fury-x που αν και είχε ίδια τιμή και χειρότερες επιδόσεις από την 980ti δεν ακούστηκε να πούλησε άσχημα (σε σχέση πάντα με τις προσδοκίες της AMD). Τώρα αν κάποιοι (δε λέω για εσένα προσωπικά) περιμένουν για άλλη μια φορά "κόκκινη επανάσταση", πιθανότατα θα (ξανα-)απογοητευτούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 https://twitter.com/BitsAndChipsEng/status/814837806933692416 Τρολια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Και αν δεν είναι; Χαχαχα, θα έχει χαβαλέ το πρώτο τρίμηνο του έτους οπότε θέλει ποπ κορν και υπομονή...παίζει να κλάψει καλά κάποιο μερίδιο χρηστών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι περιμένετε εσείς αλλά εγώ περιμένω έναν 6-8 Core στα 300 περίπου Ευρώ για να αντικαταστήσω τον Core i7 [email protected] (300 Ευρω) που έχω εδώ και 4.5 χρόνια από το καλοκαίρι του 2012. Ελπίζω φέτος (2017) η AMD να μας κάνει το χατίρι γιατί από την Intel θα πρέπει να περιμένω μέχρι το τέλος του 2018 να βγάλει Mainstream 6-Core. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι περιμένετε εσείς αλλά εγώ περιμένω έναν 6-8 Core στα 300 περίπου Ευρώ για να αντικαταστήσω τον Core i7 [email protected] (300 Ευρω) που έχω εδώ και 4.5 χρόνια από το καλοκαίρι του 2012. Ελπίζω φέτος (2017) η AMD να μας κάνει το χατίρι γιατί από την Intel θα πρέπει να περιμένω μέχρι το τέλος του 2018 να βγάλει Mainstream 6-Core. Στο τέλος ή πιο νωρίς;; ---------- Μια σούμα στο τι ξέρουμε μέχρι τώρα για τους ZEN: http://www.pcworld.com/article/3149118/computers/what-we-know-about-amds-ryzen-so-far.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 συμφωνω εκτος απο καποιους που πραγματικα χρειαζονται τον 8/16 κανενας αλλος με μεση χρηση δεν θα ασχοληθει, αλλα εαν οι αντιστιχοι του 6600Κ ειναι και πιο γρηγοροι και ποιο φθηνοι γτ να μην τους προτιμησει καποιος ? γτ ετσι πως το διατυπωνεις αυτο αφηνεις να εννοηθει στο προηγουμενο μνμ σου. Εαν οντως ο 6700Κ ειναι υποδεεστερος απο τον ΖΕΝ κανενας που πραγματικα τον χρειαζεται δεν θα δωσει 1100 ευρω, εαν ο ΖΕΝ κοστιζει 500-700 ευρω και ειναι οντως πιο γρηγορος. Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι ο RYZEN 4C 8T και 6C 12T δεν θα έχει 500 ευρώ Ε ναι γιατί θα βγάλει μόνο ένα μοντέλο στα €500 η AMD. Μην κοροϊδεύομαστε. Οι τιμές πάνε ανάλογα την απόδοση. Απλά ο πελάτης διαλέγει αν χρειάζεται αυτή την απόδοση ή μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερη και κατ' επέκταση με λιγότερα χρήματα. Απλά η AMD επειδή έχει μικρότερο μερίδιο αγοράς μπορεί να σου δίνει λίγο παραπάνω απόδοση για τα χρήματα που θα δώσεις, όχι όμως μεγαλύτερη από την Intel. Υπάρχει κάποιο παιχνίδι από αυτά που παίζεις και σε περιορίζει ο [email protected] ; Εγώ είμαι ακόμα με [email protected] γι' αυτό το λόγο, από την στιγμή που η 1070 είναι καρφωμένη στο 99% GPU usage δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξω και η Intel δεν έχει βγάλει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής, παρά μόνο αρπαχές-φλούδες. Εγώ λεφτά για 4c/4t δεν θα έδινα στη θέση σου, μπορεί με 250-300€ να παίρνεις Ryzen 6c/12t. Δεν λέω γι' αυτή τη γενιά. Αναβάθμιση δεν με βλέπω να κάνω για καιρό ακόμα. Και 99% να είναι δεν σημαίνει ότι σε μια πιο σύγχρονη πλατφόρμα δεν θα κερδίσεις κάτι. Αυτό το κάτι όμως το έχεις ανάγκη; Εγώ όχι, δεν παίζω πάνω από 60FPS. Ναι, ok, αν ο Ryzen 6c/12t έχει καλύτερες επιδόσεις στα σενάρια που με ενδιαφέρουν και έχει ίδια τιμή με τον i5, φυσικά. Όπως έχω ξαναπεί δεν πιστεύω σε κάτι τέτοιο. Απλά η κατάσταση θα είναι λίγο καλύτερη από τους FX. Ίσως το πλασάρουν λίγο καλύτερα στο Marketing τώρα, κάτι που έθαψε κατά μεγάλο ποσοστό τους FX. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα. Σε λίγες μέρες εδώ θα είμαστε να τα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μιλάμε για 5 frames διαφορά. Πρέπει να αλλάξει ριζικά η αρχιτεκτονική για να δούμε άλμα στις επιδόσεις. Όσο βγάζουν απλά φλούδες-αρπαχτές δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε πλατφόρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Για 10% δεν τίθεται θέμα, το 20% όμως είναι σημαντικό ποσοστό και εξαρτάται και τι παιχνίδια παίζεις. Για ΜΜΟ το IPC είναι το Α και το Ω. Μα ρε παιδιά το IPC από όσο είδαμε όλοι τουλάχιστον είναι στα ίδια. Και μιλάω για την παρουσίαση τι 20% διαβάζω κάτω κτλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ρε Δημήτρη πως θα δικαιολογηθεί η υπερβολική τιμή που πλήρωσαν κάποιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μα ρε παιδιά το IPC από όσο είδαμε όλοι τουλάχιστον είναι στα ίδια. Και μιλάω για την παρουσίαση τι 20% διαβάζω κάτω κτλπ; Δεν είναι σίγουρο. Αν όμως είναι όντως στα ίδια, πραγματικά...άντε γεια Intel!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις