Oroku Saki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Πως δεν το είδαμε πότε ?? από την πρώτη μέρα στην Αμερική o κόσμος αγόραζε RX 480 4GB στα $199 και σήμερα αγοράζουν στα $180. Απο 130 ευρω ξεκιναει η πιο φθηνη RX 480 και φτανει 175 η πιο ακριβη.. http://www.e-shop.gr/search?q=RX480+ Ειναι ομως δυνατον καρτα των 175 ευρω να ειναι καλυτερη απο την 1060 που κανει 400 ευρω? Δεν νομιζω. Αυτο που βλεπω απο τους φιλους μου που εκαναν αναβαθμιση φετος αλλα και αυτα που διαβαζω στα φορουμς ειναι οτι οι περισσοτεροι παιρνουν απο 1070 και πανω και οχι 1060/rx 480 επειδη θελουν ειτε 1440p ultra 60 fps ειτε 4κ ultra 60 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Απο 130 ευρω ξεκιναει η πιο φθηνη RX 480 και φτανει 175 η πιο ακριβη.. http://www.e-shop.gr/search?q=RX480+ Ειναι ομως δυνατον καρτα των 175 ευρω να ειναι καλυτερη απο την 1060 που κανει 400 ευρω? Δεν νομιζω. Αυτο που βλεπω απο τους φιλους μου που εκαναν αναβαθμιση φετος αλλα και αυτα που διαβαζω στα φορουμς ειναι οτι οι περισσοτεροι παιρνουν απο 1070 και πανω και οχι 1060/rx 480 επειδη θελουν ειτε 1440p ultra 60 fps ειτε 4κ ultra 60 fps. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Απο 130 ευρω ξεκιναει η πιο φθηνη RX 480 και φτανει 175 η πιο ακριβη.. http://www.e-shop.gr/search?q=RX480+ Ειναι ομως δυνατον καρτα των 175 ευρω να ειναι καλυτερη απο την 1060 που κανει 400 ευρω? Δεν νομιζω. Αυτο που βλεπω απο τους φιλους μου που εκαναν αναβαθμιση φετος αλλα και αυτα που διαβαζω στα φορουμς ειναι οτι οι περισσοτεροι παιρνουν απο 1070 και πανω και οχι 1060/rx 480 επειδη θελουν ειτε 1440p ultra 60 fps ειτε 4κ ultra 60 fps. Κάποιος να σε μαζέψει.... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Απο 130 ευρω ξεκιναει η πιο φθηνη RX 480 και φτανει 175 η πιο ακριβη.. http://www.e-shop.gr/search?q=RX480+ Ειναι ομως δυνατον καρτα των 175 ευρω να ειναι καλυτερη απο την 1060 που κανει 400 ευρω? Δεν νομιζω. Αυτο που βλεπω απο τους φιλους μου που εκαναν αναβαθμιση φετος αλλα και αυτα που διαβαζω στα φορουμς ειναι οτι οι περισσοτεροι παιρνουν απο 1070 και πανω και οχι 1060/rx 480 επειδη θελουν ειτε 1440p ultra 60 fps ειτε 4κ ultra 60 fps. Ουτε search δε ξερεις να κανεις.... ακου 130Ε... εαν εκανε τοσο θα ειχαμε κανει ολοι παρτυ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Απο 130 ευρω ξεκιναει η πιο φθηνη RX 480 και φτανει 175 η πιο ακριβη.. http://www.e-shop.gr/search?q=RX480+ Ειναι ομως δυνατον καρτα των 175 ευρω να ειναι καλυτερη απο την 1060 που κανει 400 ευρω? Δεν νομιζω. Αυτο που βλεπω απο τους φιλους μου που εκαναν αναβαθμιση φετος αλλα και αυτα που διαβαζω στα φορουμς ειναι οτι οι περισσοτεροι παιρνουν απο 1070 και πανω και οχι 1060/rx 480 επειδη θελουν ειτε 1440p ultra 60 fps ειτε 4κ ultra 60 fps. Πάρε το μπλοκ στα 130€ και πήγαινε να παίξεις .... ή μήπως προτιμάς το ψυγείο ??? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παρότι εκτός θέματος αυτό με την 480 δεν μπορώ να ακούω τέτοια...όποιος θέλει να ψάξει, ψάχνει και βλέπει ότι με τους τελευταίους drivers της amd η 480 8gb είναι καλύτερη επιλογή από την 1060 6gb, γιατί σε dx11 την έχει φτάσει και σε dx12 και vulcan έχει ανοίξει την διαφορά...είμαστε σε forum τεχνολογίας και καλό θα ήταν να ενημερωνόμαστε πριν αρχίσουμε να προκαλούμε λάθος εντυπώσεις. Καμιά πόρτα δεν έκλεισε στην amd με το που ήρθε η 1060, ίσα ίσα στρώθηκαν κάτω και έδωσαν τώρα πια ένα πιο ολοκληρωμένο και future proof προϊόν από την 1060... Μια χαρά ενημερωμένος είμαι Δήμοdimoskoutr. Και δεν είμαι εκτός θέματος, θα το είχες καταλάβει αν διάβαζες ολόκληρα τα posts παραπάνω. Αντιπαράθεση της αναμονής των Ryzen κάνω με την περίοδο που περιμέναμε την Rx480. Την περίοδο που περιμέναμε τις RX, ακούγονταν ατάκες και βλέπαμε video promos που ανυπομονούσες. Και φτάσαμε τώρα να λέμε για απόδοση με τους νέους drivers και για το μέλλον του DX12 και ότι πλέον την έχει φτάσει σε dx11 και σιγά σιγά ανοίγει η διαφορά κλπ. Πολύ κακό για το τίποτα. Και για το Dx12 δεν μπορώ να ακούω άλλο, όταν καθιερωθεί θα δούμε τι έχει να πεί και η άλλη μεριά. Αυτό που θέλω να πω είναι ναι μεν καλή καρτούλα αλλά η AMD μας τα έκανε "τόσα" (με το μπαρδόν κιόλας), τα φούσκωσε όλα πριν λίγο καιρό τόσο που...κλάιν μάιν ον δε λάιν. Σιγά το εξωπραγματικό προϊόν. Σημείωσε δε, ότι αυτή η κάρτα πάνω στην οποία στηρίχτηκε όλο το marketing της Amd το προηγούμενο εξάμηνο και ήταν "ο άσσος στο μανίκι της" (και είναι ακόμη μέχρι να δούμε Vega), είναι απλά στα επίπεδα των entry level καρτών της Nvidia. Edit: Να προσθέσω ότι έχω χρησιμοποιήσει Rx480 στο σύστημά μου (είναι φίλου η κάρτα) και την χρησιμοποιώ πολύ συχνά πάνω στο δικό του σύστημα που είναι πλεόν. Η μόνη εξέλιξη της που αξίζει αναφοράς είναι η λιγότερη κατανάλωση ενέργειας απο την προηγούμενη γενιά που και εκεί τα σκάτωσε με το χαμό που έγινε λόγω του ρεύματος που τραβούσε απο τις Pci θύρες όταν κυκλοφόρησε. Το μισό της marketing το πέταξε στα σκουπίδια με αυτήν την ανοησία. Για να μην ισχυριστείς λοιπόν ότι είμαι off topic, αν συνεχίσει το ίδιο μοτίβο η Amd τότε όπως είπα και στο αρχικό ποστ μου, οι κάτοχοι FX/i5 θα μείνουμε με αυτά που έχουμε μέχρι να έρθει αυτό το optimization που θα κάνει τη διαφορά και ενδέχεται να αργήσει, πράγμα που όπως λές κι εσύ έμμεσα,άργησε και στις Gpu (δεν βγήκε πριν 15 μέρες η RX480). Οι enthusiasts σαφώς και θα αναβαθμίσουν εφόσον μπορούν αλλα οι υπόλοιποι θα περιμένουν, όπως είπε και ο cabdik νωρίτερα, πάνω στου οποίου το post έγραψα για να απαντήσω. (και μάλλον δεν διάβασες ποτέ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Οντως η amd ειπε ψεματα. Λεγανε οτι θα ειναι αναμεσα με 970-980 και αυτην την στιγμη ειναι καλυτερη συνολικα απο την δευτερη .Οτιδηποτε αλλο που ειχε βγει το.λεγανε οι χρηστες που παντα τα παραφουσκωνουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά ενημερωμένος είμαι Δήμοdimoskoutr. Και δεν είμαι εκτός θέματος, θα το είχες καταλάβει αν διάβαζες ολόκληρα τα posts παραπάνω. Αντιπαράθεση της αναμονής των Ryzen κάνω με την περίοδο που περιμέναμε την Rx480. Την περίοδο που περιμέναμε τις RX, ακούγονταν ατάκες και βλέπαμε video promos που ανυπομονούσες. Και φτάσαμε τώρα να λέμε για απόδοση με τους νέους drivers και για το μέλλον του DX12 και ότι πλέον την έχει φτάσει σε dx11 και σιγά σιγά ανοίγει η διαφορά κλπ. Πολύ κακό για το τίποτα. Και για το Dx12 δεν μπορώ να ακούω άλλο, όταν καθιερωθεί θα δούμε τι έχει να πεί και η άλλη μεριά. Αυτό που θέλω να πω είναι ναι μεν καλή καρτούλα αλλά η AMD μας τα έκανε "τόσα" (με το μπαρδόν κιόλας), τα φούσκωσε όλα πριν λίγο καιρό τόσο που...κλάιν μάιν ον δε λάιν. Σιγά το εξωπραγματικό προϊόν. Σημείωσε δε, ότι αυτή η κάρτα πάνω στην οποία στηρίχτηκε όλο το marketing της Amd το προηγούμενο εξάμηνο και ήταν "ο άσσος στο μανίκι της" (και είναι ακόμη μέχρι να δούμε Vega), είναι απλά στα επίπεδα των entry level καρτών της Nvidia. Edit: Να προσθέσω ότι έχω χρησιμοποιήσει Rx480 στο σύστημά μου (είναι φίλου η κάρτα) και την χρησιμοποιώ πολύ συχνά πάνω στο δικό του σύστημα που είναι πλεόν. Η μόνη εξέλιξη της που αξίζει αναφοράς είναι η λιγότερη κατανάλωση ενέργειας απο την προηγούμενη γενιά που και εκεί τα σκάτωσε με το χαμό που έγινε λόγω του ρεύματος που τραβούσε απο τις Pci θύρες όταν κυκλοφόρησε. Το μισό της marketing το πέταξε στα σκουπίδια με αυτήν την ανοησία. Για να μην ισχυριστείς λοιπόν ότι είμαι off topic, αν συνεχίσει το ίδιο μοτίβο η Amd τότε όπως είπα και στο αρχικό ποστ μου, οι κάτοχοι FX/i5 θα μείνουμε με αυτά που έχουμε μέχρι να έρθει αυτό το optimization που θα κάνει τη διαφορά και ενδέχεται να αργήσει, πράγμα που όπως λές κι εσύ έμμεσα,άργησε και στις Gpu (δεν βγήκε πριν 15 μέρες η RX480). Οι enthusiasts σαφώς και θα αναβαθμίσουν εφόσον μπορούν αλλα οι υπόλοιποι θα περιμένουν, όπως είπε και ο cabdik νωρίτερα, πάνω στου οποίου το post έγραψα για να απαντήσω. (και μάλλον δεν διάβασες ποτέ) Μπερδευεσαι,διαβασε το μυνημα του noFEARgr.Η 480 βρσκεται σε επιδοσεις ακριβως εκει που ειχε πει η AMD.Τωρα αν μερικοι το παραφουσκωσαν θελοντας να πετυχουν μονο αυτοι ξερουν τι,δεν φταιει καμια AMD.Το θεμα που περιγραφεις με το ρευμα που τραβαει απο την pci εχει χιλιοαναλυθει και δεν αξιζει αναφορα.Κανενα φιασκο δεν συνεβει και τιποτα δεν σκατωσε η AMD.Τωρα αν εσυ ή ο οποιοσδηποτε ετρεφε ελπιδες οτι θα παρει με 200$ καρτα καλυτερη της 1080 επειδη η AMD παει για κλεισιμο και ξεπουλαει,μαλλον το ιδιο θα συμβει και με οσους περιμενουν 8c/16t zen στα 300€. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αφήνω τη σύγκριση με τις gpus γιατί το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα αλλα πάει την κουβέντα αλλού. (αν και αυτό με το ρεύμα που έγινε τότε στην Rx480, ήταν φιάσκο, αστείο τουλάχιστον για μια μεγάλη εταιρία, ειδικά όταν το ανακάλυψε άλλος πριν την Amd - αν δεν κάνω λάθος ήταν οι του TomsHardware). Τωρα αν εσυ ή ο οποιοσδηποτε ετρεφε ελπιδες οτι θα παρει με 200$ καρτα καλυτερη της 1080 επειδη η AMD παει για κλεισιμο και ξεπουλαει,μαλλον το ιδιο θα συμβει και με οσους περιμενουν 8c/16t zen στα 300€. Αυτό το τελευταίο ξαναπέστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Cleanup on aisle 3 please... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 η ΑΜΔ παει για κλεισιμο..... ???? "Φιασκο" υπαρχουν παντου απο Ιντελ, ΑΜΔ και πρασινες, μην αρχιζουμε τωρα γτ δεν θα τελειωσουμε ποτε. επεξεργασια : εαν και η μουφα οτι η 480 καιει μητρικες επειδη τραβαει πολυ ρευμα απο το PCI ηταν ασχετο εαν και ηταν εκτος τεχνικων χαρακτηριστικων, γτ ουτε πωλησεις επηρεασε, ουτε μητρικες καηκαν, ουτε τιποτα εγινε. Μονο ντορος ισα ισα να χαρουνε τα πρασινα τρολλ. Το ειπα και το ξαναλεω κορυφαιο ΖΕΝ με κατω απο 500 χηνες μην περιμενετε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες λίγη αναμονή ακόμα και θα δούμε και το τελικό προϊον (specs/συνολικές επιδόσεις/overclockability/θερμοκρασίες) αλλά και την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας και στα cpu αλλά και στις mobo.Πιστεύω mainstream θα είναι οι 4c/8t και ο 6c/12t ..... ο μεγάλος ryzen 8c/16t θα ξεφεύγει σε τιμούλα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 επεξεργασια : εαν και η μουφα οτι η 480 καιει μητρικες επειδη τραβαει πολυ ρευμα απο το PCI ηταν ασχετο εαν και ηταν εκτος τεχνικων χαρακτηριστικων, γτ ουτε πωλησεις επηρεασε, ουτε μητρικες καηκαν, ουτε τιποτα εγινε. Μονο ντορος ισα ισα να χαρουνε τα πρασινα τρολλ. Το έφτιαξαν με driver update αν δεν κάνω λάθος. Παίδες λίγη αναμονή ακόμα και θα δούμε και το τελικό προϊον (specs/συνολικές επιδόσεις/overclockability/θερμοκρασίες) αλλά και την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας και στα cpu αλλά και στις mobo.Πιστεύω mainstream θα είναι οι 4c/8t και ο 6c/12t ..... ο μεγάλος ryzen 8c/16t θα ξεφεύγει σε τιμούλα! Ας έχει τις επιδόσεις που πρέπει και ας ξεφεύγει, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα η AMD να χαρίσει επιδόσεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 η ΑΜΔ παει για κλεισιμο..... ???? "Φιασκο" υπαρχουν παντου απο Ιντελ, ΑΜΔ και πρασινες, μην αρχιζουμε τωρα γτ δεν θα τελειωσουμε ποτε. επεξεργασια : εαν και η μουφα οτι η 480 καιει μητρικες επειδη τραβαει πολυ ρευμα απο το PCI ηταν ασχετο εαν και ηταν εκτος τεχνικων χαρακτηριστικων, γτ ουτε πωλησεις επηρεασε, ουτε μητρικες καηκαν, ουτε τιποτα εγινε. Μονο ντορος ισα ισα να χαρουνε τα πρασινα τρολλ. Το ειπα και το ξαναλεω κορυφαιο ΖΕΝ με κατω απο 500 χηνες μην περιμενετε... Μην δινεις σημασια τι λεει ο καθε ελληναρας, πετανε τις ανοητες κοτσανες τους για να προκαλουν θορυβο, ασχετοι ειναι και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, η AMD δεν προκειται να κλεισει, το χρεος της ειναι πληρως εξυπηρετησιμο και απο την αρχη του 2016 μεχρι τωρα ανεβηκε κατακορυφα η μετοχη της στο χρηματιστηριο, οτι αλλο ακους ειναι παπατζιλικια, το 2017 θα τα παει περιφημα με Zen και Vega και θα αποκτησει μεγαλυτερο marketshare. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Καιαφας και ASDIC,ρε την παλευετε?Δεν μπορειτε να βγαλετε νοημα απο αυτο που διαβαζετε?Αυτο καταλαβατε,οτι πιστευω οτι η AMD παει για κλεισιμο?Οτι να ναι.Ειπα(μαλλον εννοουσα) οτι μερικοι εχουν την εντυπωση οτι η AMD παει απο το κακο στο χειροτερο και χαριζει επιδοσεις,οτι λογω της μειονεκτικης θεσης που βρισκεται(αυτο στο μυαλο των διαφορων) θα πουλαει καρτα επιδοσεων 1080 στα 200$.Αφου κατι τετοιο δεν συνεβει οπως ειναι απολυτα λογικο,αρα τα σκατωσε.Η 480 βρισκεται ακριβως εκει(και λιγο πιο πανω) που ειχχε ανακοινωσει η AMD.Καιαφας,να λειπουν οι εκφρασεις τυπου "Ελληναρας". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις