Καϊάφας Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αρκετο ενδιαφερον παρουσιαζει και το νεο infinity fabric interconnect της AMD, το οποιο αντικαθιστα το hypertransport και το οποιο θα παρουσιασει στους Zen αλλα και στις Vega γιατι μαλλον προκειται για ταυτοχρονη κυκλοφορια μεσα στο 2017. Απο οτι φαινετε και το νεο auto overclocking των Zen θα περασει στις Vega μιας και χρησιμοποιουν την ιδια τεχνολογια power management και interconnect. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ωχ. Και εμενα εχει αρχισει να χαλαει απο το Μαιο η μητρικη(καιγονται σιγα σιγα μια μια οι θυρες) αλλα δεν εχω αλλαξει ακομα επειδη περιμενω zen και kaby! Πρεπει να αντεξει 1-3 μηνες ακομα και να μην καει εντελως μεχρι να βγουν οι zen. Ελπιζω να τα καταφερει! Λειτουργει κανονικα το pc προς το παρων ευτυχως αν και εχουν καει πολλες θυρες. Εσύ έχεις κάψει και εγκεφαλικά κύτταρα με τις βλακείες που πετάς όλη την ώρα....Και τα δικά σου και τα δικά μας...Οσον αφορά το θέμα οσες εικασίες και να κάνουμε για τιμές κλπ ,αμα δεν βγούνε επισημα δεν βγαίνει άκρη. Αναμονή λοιπον μέχρι την ces μπας και δούμε τίποτα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ έχεις κάψει και εγκεφαλικά κύτταρα με τις βλακείες που πετάς όλη την ώρα....Και τα δικά σου και τα δικά μας...Οσον αφορά το θέμα οσες εικασίες και να κάνουμε για τιμές κλπ ,αμα δεν βγούνε επισημα δεν βγαίνει άκρη. Αναμονή λοιπον μέχρι την ces μπας και δούμε τίποτα... Έχω κλάψει στα γέλια με την πρόταση αυτή αλήθεια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έχω κλάψει στα γέλια με την πρόταση αυτή αλήθεια . Ε καλα δεν ειχε και αδικο, το ακουσαμε και αυτο πως καιγονται οι θυρες απο μονες τους στο am3+ χαχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ε καλα δεν ειχε και αδικο, το ακουσαμε και αυτο πως καιγονται οι θυρες απο μονες τους στο am3+ χαχα. Επειδή συμφώνησα και ταυτόχρονα μου άρεσε το κράξιμο για αυτό και το τόνισα, αυτό έλειπε να υποστηρίζουμε το τρολέρι του φόρουμ, νισάφι με τη "γνώση" που έχει κατακλύσει το φόρουμ τώρα τελευταία . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Έχω κλάψει στα γέλια με την πρόταση αυτή αλήθεια . Ε καλα δεν ειχε και αδικο, το ακουσαμε και αυτο πως καιγονται οι θυρες απο μονες τους στο am3+ χαχα. Επειδή συμφώνησα και ταυτόχρονα μου άρεσε το κράξιμο για αυτό και το τόνισα, αυτό έλειπε να υποστηρίζουμε το τρολέρι του φόρουμ, νισάφι με τη "γνώση" που έχει κατακλύσει το φόρουμ τώρα τελευταία . Μα δεν παλευεται ρε παιδιά ο τύπος.Τέρμα άκυρος...Ας μείνουμε στο θέμα μας λοιπόν και ας αφήσουμε τον αλλον να καίγεται μαζί με τις θύρες του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ έχεις κάψει και εγκεφαλικά κύτταρα με τις βλακείες που πετάς όλη την ώρα....Και τα δικά σου και τα δικά μας...Οσον αφορά το θέμα οσες εικασίες και να κάνουμε για τιμές κλπ ,αμα δεν βγούνε επισημα δεν βγαίνει άκρη. Αναμονή λοιπον μέχρι την ces μπας και δούμε τίποτα... Κάτσε ρε φίλε δεν ξέρω τι έχει πει το παιδί πιο πριν αλλά εδώ που είναι η βλακεία; Αν δεν έχεις δει ποτέ μητρική σιγά σιγά να τα παίζουν οι θύρες συγγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρεις εσύ τι λες. Προσωπικά μου έχει τύχει σε μία μητρική να μη δουλεύουν στο USB και μόλις συνδέεις κατι bsod όπως και μου έχει τύχει σε gpu να τα παίξει η μία dvi μέσα σε 3 μήνες από την αγορά και να συνεχίζω με την άλλη dvi για 4 χρόνια χωρίς κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Efo355 απλά γύρνα μερικές σελίδες πίσω και θα σου φύγει η απορία γιατί η "γνώση" αναβλύζει. Κλάμα που θα έχει να πέσει πάντως από τους μπλε φανατικούς αν οι zen κάνουν το μπαμ, αν πάλι κάνουν λάθος μπαμ και μας κάψει η amd θα κλαίμε όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως γιατί θα έχουμε στην μάπα την intel μόνο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Efo355 απλά γύρνα μερικές σελίδες πίσω και θα σου φύγει η απορία γιατί η "γνώση" αναβλύζει. Κλάμα που θα έχει να πέσει πάντως από τους μπλε φανατικούς αν οι zen κάνουν το μπαμ, αν πάλι κάνουν λάθος μπαμ και μας κάψει η amd θα κλαίμε όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως γιατί θα έχουμε στην μάπα την intel μόνο.Το έχω παρακολουθήσει το θέμα απλά δεν κοιτάω συνήθως τα nicknames αυτών που γράφουν. Τώρα όσοι φανατιζονται τι να πω... Η άποψη μου είναι πως οι ryzen είναι η τελευταία ευκαιρία της AMD και αν δε πετύχουν οι ryzen όσοι περιμενουν να κάνουν update στην επόμενη γενιά που έχει ανακοινώσει η Intel mainstream 6/12 απλά θα διαπιστώσουν ότι θα μετακινηθεί η τιμολογιακή κατηγορία 100 ευρώ. Δηλαδή θα δούμε i7 6/12 στα 400-450 ( εκεί που βλέπεις τώρα 6800k ) και i5 4/8 300-350. Αν βέβαια η AMD μας δώσει 6/12 στα 350 ευρώ με IPC hasswel μόνο καλό θα είναι για όλους μας. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι θα έχει δύο chipsets που θα κάνουν overclock απλά στο φθηνό δεν θα υποστηρίζει crossfire/SLI ότι πρέπει αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για πάνω από μία gpu( όπως εγώ ας πούμε). Αν αυτό το chipset δίνει και 20 lanes χαλαρά με βλέπω για AMD μιας και θα φτιάξω PC αυτό το καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ε καλα δεν ειχε και αδικο, το ακουσαμε και αυτο πως καιγονται οι θυρες απο μονες τους στο am3+ χαχα. σε κάποιες μητρικές δεν είναι απίθανο. μια asus κάποτε τέτοια μου έκανε και εμένα. και την αντικατέστησα με μια gigabyte. η gigabyte μέχρι στιγμής με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει...... Cinebench R15 - Fritz Chess benches leaked... http://wccftech.com/amd-ryzen-zen-cpu-benchmarks-leak/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ε καλα δεν ειχε και αδικο, το ακουσαμε και αυτο πως καιγονται οι θυρες απο μονες τους στο am3+ χαχα. Ποιο am 3? Για τη μητρικη που εχω τωρα εννοουσα! Που ειναι η ASUS P8P67 LE με επεξεργαστη τομ 2500κ. Για το pc μου λεω! Τι νομιζες εσυ οτι εννοουσα πως καιγονται οι Am3+? Οχι βεβαια. Η μητρικη που εχω εχει ξεκινησει απο τον Μαιο να καιει σιγα σιγα μια μια τις θυρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Fake είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Κάτσε ρε φίλε δεν ξέρω τι έχει πει το παιδί πιο πριν αλλά εδώ που είναι η βλακεία; Αν δεν έχεις δει ποτέ μητρική σιγά σιγά να τα παίζουν οι θύρες συγγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρεις εσύ τι λες. Προσωπικά μου έχει τύχει σε μία μητρική να μη δουλεύουν στο USB και μόλις συνδέεις κατι bsod όπως και μου έχει τύχει σε gpu να τα παίξει η μία dvi μέσα σε 3 μήνες από την αγορά και να συνεχίζω με την άλλη dvi για 4 χρόνια χωρίς κανένα θέμα. Σιγουρα δεν εχουν δει να καιγεται μητρικη αλλιως δεν θα ελεγαν αυτα. Γι αυτον λοιπον θα παω σε αναβαθμιση μολις βγουν οι Zen αλλιως θα κρατουσα τον 2500κ σιγουρα για 1 χρονο ακομα μπορει και παραπανω. Εκτως αν καει και η υπολοιπη πριν βγουν οι Zen οποτε σε αυτη την περιπτωση θα παρω ι7 6800κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο am 3? Για τη μητρικη που εχω τωρα εννοουσα! Που ειναι η ASUS P8P67 LE με επεξεργαστη τομ 2500κ. Για το pc μου λεω! Τι νομιζες εσυ οτι εννοουσα πως καιγονται οι Am3+? Οχι βεβαια. Η μητρικη που εχω εχει ξεκινησει απο τον Μαιο να καιει σιγα σιγα μια μια τις θυρες! Όταν λες θύρες εννοείς USB?, Lan, Ήχου κτλ???? Εγώ αντιμετώπιζα σχετικά BSOD με την onboard ήχου και την Lan σε μία AM2+!Νόμιζα ότι είχαν καεί και έβαλα PCI ήχου και LAN...Τελικά όταν κρέμασε όλη η μητρική και έκανε BSOD και bios Corruption με το παραμικρό αποφάσισα να αλλάξω θερμαγωγικές πάστες στα Northbridge και Southbridge τα οποία είχαν γίνει μπετον αρμε!Τελικά ληθηκαν τα προβλήματα και ξήλωσα και τις PCI! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις