ASDIC Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Άρα το X370 είναι το top. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Όσοι περιμένουν με τη νέα πλατφόρμα της AMD να χρησιμοποιήσουν και τις υπάρχουσες AM3+ ψύκτρες τους θα απογοητευθούν μιας και το AM4 έρχεται με μικρότερο μήκος και ελαφρώς μεγαλύτερο πλάτος. ... Διαφορετικές διαστάσεις θα έχει το mounting του AM4 socket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 καλα αυτο ηταν σχετικα γνωστο απο τις αρχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Άρα το +40% για τους Ryzen είναι vs Steamroller ή Excavator ; Και απ' ότι καταλαβαίνω δεν μπορούμε να ξέρουμε που θα βρίσκεται στο IPC σε σχέση με την Intel ακόμα και αν πάρουμε το 40% ως δεδομένο. Excavator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 http://www.overclock.net/t/1617227/amd-new-horizon-zen-preview-on-12-13-at-3-pm-cst/1590#post_25723234 Μισό φέρνω κολλητήρι.... Άρα το X370 είναι το top. Ναι αυτό είναι το κορυφαίο. Οι ZEN θα δίνουν 2X16 PCI-E V3.0 LANES από το CPU όπως λέγεται. ενώ η πλατφόρμα θα υποστηρίζει NVME, SATA EXPRESS, SATA III USB III κ.λ.π. Για εμένα μια χαρά φαίνεται. Το πόσα lanes θα δίνει το X370 πρέπει να δούμ μόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν διαβαθμίζει TDP αριθμό Cores/Threads ανά chipset! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένας 8c/16th κλέιδωμένος μπορεί να παίζει και στη φτηνή μητρική! Δεν θα ήταν άσχημο καθόλου ένα τέτοιο σενάριο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δεν διαβαθμίζει TDP αριθμό Cores/Threads ανά chipset! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένας 8c/16th κλέιδωμένος μπορεί να παίζει και στη φτηνή μητρική! Δεν θα ήταν άσχημο καθόλου ένα τέτοιο σενάριο! Δεν ξέρω πως το εννοεί ο κάθε ένας το "ultimate power efficiency" αλλά μάλλον θα έχει να κάνει και με το tdp. Επίσης μόνο στην mainstream και πάνω μιλάει για control,που σύμφωνα με αυτά που λέγανε ότι θα ελέγχεις το tdp για καλύτερες συχνότητες μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα αξίζει να πάρεις φτηνή μητρική με μεγάλο επεξεργαστή αφού θα είναι κλειδωμένος σε χαμηλές επιδόσεις. Βέβαια μόνο όταν βγουν θα μάθουμε τι και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Διαφορετικές διαστάσεις θα έχει το mounting του AM4 socket Οπότε ξεχνάμε το Mount με τις υπάρχουσες ψύκτρες όπως λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Οπότε ξεχνάμε το Mount με τις υπάρχουσες ψύκτρες όπως λέει... Λογικα θα βγουν ανταπτορες αντιστοιχοι απο εταιριες, οπως θα βγαλει η noctua, και ισως την ακολουθησουν κι αλλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Οπότε ξεχνάμε το Mount με τις υπάρχουσες ψύκτρες όπως λέει... νομίζω οι μεγάλες εταιρίες εχουν ανακοινώσει kit . η noctua το στέλνει και τζαμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 νομίζω οι μεγάλες εταιρίες εχουν ανακοινώσει kit . η noctua το στέλνει και τζαμπα Αρκεί να υπάρχει η απόδειξη αγοράς και να καλύπτεται ακόμα από εγγύηση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Λογικα θα βγουν ανταπτορες αντιστοιχοι απο εταιριες, οπως θα βγαλει η noctua, και ισως την ακολουθησουν κι αλλοι. Επί ΑΜ2,ΑΜ2+,ΑΜ3,ΑΜ3+ η σωστή επιλογή ψύκτρας ήταν τύπου top down flow για να ψύχεις τα VRM και το Northbridge. Στο ΑΜ4 η σωστή επιλογή ψύκτρας είναι σίγουρα οι τύπου tower...Προσωπικά θα χρειαστώ ψύκτρα αλλά θα μειώσω και τα θέματα στροβιλισμού του αέρα μέσα στο pc case αλλά δεν με νοιάζει μιας και από το 2008 έχω κάνει απόσβεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Επί ΑΜ2,ΑΜ2+,ΑΜ3,ΑΜ3+ η σωστή επιλογή ψύκτρας ήταν τύπου top down flow για να ψύχεις τα VRM και το Northbridge. Στο ΑΜ4 η σωστή επιλογή ψύκτρας είναι σίγουρα οι τύπου tower...Προσωπικά θα χρειαστώ ψύκτρα αλλά θα μειώσω και τα θέματα στροβιλισμού του αέρα μέσα στο pc case αλλά δεν με νοιάζει μιας και από το 2008 έχω κάνει απόσβεση Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Ζητάει Top Down για να ψύχονται τα VRM, σωστά. Ακούγεται λογικό. Σε επεξεργαστή με με ακόμα μεγαλύτερο TDP όπως για παράδειγμα FX9590, ζητάει Watercooling. Έτσι λοιπόν προκύπτει η εύλογη ερώτηση, με το Watercooling πως ψύχονται τα VRM; Ερώτηση 2: Ένας FX 9590 έχει μεγαλύτερες αντοχές από έναν FX8350 λόγω μεγαλύτερου TJmax; Αν οι αντοχές δεν είναι διαφορετικές τότε να ρίξω τάση και να τον κάνω 9590. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Ζητάει Top Down για να ψύχονται τα VRM, σωστά. Ακούγεται λογικό. Σε επεξεργαστή με με ακόμα μεγαλύτερο TDP όπως για παράδειγμα FX9590, ζητάει Watercooling. Έτσι λοιπόν προκύπτει η εύλογη ερώτηση, με το Watercooling πως ψύχονται τα VRM; Ερώτηση 2: Ένας FX 9590 έχει μεγαλύτερες αντοχές από έναν FX8350 λόγω μεγαλύτερου TJmax; Αν οι αντοχές δεν είναι διαφορετικές τότε να ρίξω τάση και να τον κάνω 9590. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούσαν water cooling έβαζαν fans πάνω ή πίσω στα VRM και Northbridge των 60mm Εγώ προσωπικά έχω μία Coolermaster GeminiI S first edition την οποία χρησιμοποίησα στον Athlon 64 x2 5200+, Athlon x2 250, Phenom II x6 1090t. Σε μητρικές xωρίς ψύκτρα στα VRM αξίας το πολύ 70 ευρώ...Σταθερές σαν βράχος αλλά χωρίς oc... Η Coolermaster μάλιστα είχε κυκλοφορήσει την hyper 612 first edition τύπου tower η οποία κάλυπτε και την ψύξη των VRM αλλά δεν την βρίσκεις στην αγορά πλέον Στο δεύτερο ερώτημα δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις να σου απαντήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις