NT1G Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το "στοίχημα" της βγήκε,αλλά όχι στα desktop x64,που περιέργως δεν εναρμονίστηκαν με την τάχιστα αναπτυσσόμενη mobile αγορά. Που ακριβώς της βγήκε το στοίχημα τότε; Σε μια αγορά που δεν έχει καμία παρουσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Είναι φοβερό, αλλά δεν τους κατακρίνω. Και εγώ άγνοια είχα σχετικά με τις θερμοκρασίες των Intel. Πίστευα πως απλά η Stock ψύξεις είναι πολύ κακές και όχι ότι απλά τα Chip ζεσταίνονται πάρα πολύ αν και δέχονται μικρότερη τάση. Οι AMD επεξεργαστές θα έπρεπε να είναι γνωστοί για τις χαμηλές θερμοκρασίες που έχουν! Kαι τα Haswell ήταν ακόμα χειρότερα αν αναλογιστεί κανείς.. Αλλά όλοι νομίζουν ότι η θερμοκρασία σε ένα cpu εξαρτάται από το TDP του και τα volt του και όχι από την αρχιτεκτονική του και τον τρόπο κατασκευής του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Στους ivy, haswell οι θερμοκρασίες, από την πάστα και το κενό μεταξύ chip και μεταλλικού καπακιού είχαν εξάρτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ναι, δεν ηταν soldered αλλά χρησιμοποιούσαν TIM. Και οι Haswell είχαν και FIRV implemented και ανέβαζαν ακόμα μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Ήταν από τα πιο ζεστά chip που έχουν αναφερθεί. Καμμιά σχέση με τα AMD δηλ. Τα skylake είναι καλύτερα σε θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παραδόξως θα πάει και η AMD σε FIVR, μάλλον δεν ξέρει για τις θερμοκρασίες... Η intel θα γυρίσει πάλι σε FIVR στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 'ντάξη ρε παιδιά,αφού σας τα εξήγησε πριν ο heatspreader,μέχρι και δικό του benchmark ανέβασε,ο skylake i5 κάνει πάνω από τους διπλάσιους υπολογισμούς ανά πυρήνα στην ίδια συχνότητα και μάλιστα και στην διπλάσια πυκνότητα υλικών (nm) τι περιμένατε δηλαδή; Εξάλλου όταν κάποιος κάνει σχόλιο τύπου "θερμάστρας" είναι ξεκάθαρο το τι λέει,δεν αναφέρεται στης θερμοκρασίες που σου λεν τα windows αλλά στο ότι ένα σύστημα ψύξης των 200+ W πρέπει αυτά τα Watt θερμότητας κάπου να τα στείλει,αποβάλλονται λοιπόν μέσα στο κουτί και στο περιβάλλον όπου είναι ο Η/Υ ergo, θερμάστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παραδόξως θα πάει και η AMD σε FIVR, μάλλον δεν ξέρει για τις θερμοκρασίες... Η intel θα γυρίσει πάλι σε FIVR στο μέλλον. Θα δούμε μέχρι τότε. Δεν καθορίζονται μόνο από το FIVR ούτως η άλλως τα temps. Αλλά στους haswell έπαιζε ρόλο. Είδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Που ακριβώς της βγήκε το στοίχημα τότε; Σε μια αγορά που δεν έχει καμία παρουσία; Δεν της βγήκε,στη μόνη αγορά που έχει παρουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 'ντάξη ρε παιδιά,αφού σας τα εξήγησε πριν ο heatspreader,μέχρι και δικό του benchmark ανέβασε,ο skylake i5 κάνει πάνω από τους διπλάσιους υπολογισμούς ανά πυρήνα στην ίδια συχνότητα και μάλιστα και στην διπλάσια πυκνότητα υλικών (nm) τι περιμένατε δηλαδή; Εξάλλου όταν κάποιος κάνει σχόλιο τύπου "θερμάστρας" είναι ξεκάθαρο το τι λέει,δεν αναφέρεται στης θερμοκρασίες που σου λεν τα windows αλλά στο ότι ένα σύστημα ψύξης των 200+ W πρέπει αυτά τα Watt θερμότητας κάπου να τα στείλει,αποβάλλονται λοιπόν μέσα στο κουτί και στο περιβάλλον όπου είναι ο Η/Υ ergo, θερμάστρα. Τόσο fanboy; Μέχρι και αυτό προσπαθείς να το δικαιολογήσεις; Είναι φοβερό. Ότι και να σου πω θα είναι λίγο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ποια δικαιολογία;Το να έχεις 220W + στον χώρο σου είναι μεγάλη διαφορά από το να έχεις ~100W. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τόσο fanboy; Μέχρι και αυτό προσπαθείς να το δικαιολογήσεις; Είναι φοβερό. Ότι και να σου πω θα είναι λίγο. Headspreader εσυ δεν εισαι amd fanboy; δεν ειναι κακο ρε παιδια να ειμαστε απλα μην κρινουμε τους αλλους μονο... Μακαρι η amd να κανει την διαφορα. Και εγω πρωτος θα δωσω τον 6700k για να παω εκει μιας και την γουσταρω απλα δεν βγαινει ακρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εγώ είμαι bloomfield fanboy (no money mode: on) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εγώ είμαι bloomfield fanboy (no money mode: on) Την καλύτερη δουλειά κάνεις φίλος , ο παππούς κρατεί . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Headspreader εσυ δεν εισαι amd fanboy; δεν ειναι κακο ρε παιδια να ειμαστε απλα μην κρινουμε τους αλλους μονο... Μακαρι η amd να κανει την διαφορα. Και εγω πρωτος θα δωσω τον 6700k για να παω εκει μιας και την γουσταρω απλα δεν βγαινει ακρη... http://www.insomnia.gr/topic/610330-amd-zen-am4-socket/?p=54890087 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγώ είμαι φανμπόι της τσέπης μου πάντως. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις