Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι ανάγκη να δείς το logo. Τελευταία φορά πάντως που το είχα δεί ήταν στο Total war Rome II. Στο Attila που παίζω τώρα δεν υπάρχει αλλά είναι δυνατόν να μην έβαλε το χεράκι της η Intel;;

Το IPC των FX είναι τραγικό, και φαίνεται πολύ σε τέτοιου είδους παιχνίδια όπως και στα MMO. Το Attila scal-άρει σε πολλούς πυρήνες, αλλά σύμφωνα με το performance analysis του John2gr(DSOG), ένας dual core Intel είναι αρκετός και από 'κει και πέρα θες δυνατή κάρτα. Δεν είναι τυχαίο που στον Ryzen αναφέρουν τόσο πολύ το ''40% IPC improvement'' που απ' ότι ακούγεται μάλλον είναι παραπάνω και μακάρι να 'ναι παραπάνω γιατί με +40% πάλι πίσω από Skylake βρίσκεται.

Γιατί μόνο αμα δείς logo σημαίνει πως τα έχει σκάσει η Intel ; Αλλιώς δεν γίνεται ; Μάγκες μιλάμε για τιτάνες(Intel) της παγκόσμιας οικονομίας που άμα θέλουν ρίχνουν κυβερνήσεις...

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συμφωνίες γίνονται κάτω από τα τραπέζια, αλλά όταν πληρώνει κάποιος μπαίνει το logo του(AMD/NVIDIA) για διαφήμιση. Αν δεις το market share, θα δεις ότι NVIDIA/Intel είναι μπροστά με μεγάλη διαφορά και δεν έχουν ανάγκη διαφήμισης. Αυτός που έχει ανάγκη να διαφημιστεί είναι η AMD, αλλά δυστυχώς έχει ανύπαρκτο marketing. Τώρα το να ρίχνει κυβερνήσεις είναι το λιγότερο υπερβολικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το IPC των FX είναι τραγικό, και φαίνεται πολύ σε τέτοιου είδους παιχνίδια όπως και στα MMO. Το Attila scal-άρει σε πολλούς πυρήνες, αλλά σύμφωνα με το performance analysis του John2gr(DSOG), ένας dual core Intel είναι αρκετός και από 'κει και πέρα θες δυνατή κάρτα.

Με τίποτα δεν εκμεταλλεύεται πολλούς πυρήνες, 1-2 το πολύ.Επίσης έκανα OC τον FX-8320 απο τα 3,5 στα 4 GHz και δεν είδα καμία διαφορά. Μου αρέσει που αναφέρεις και το συγκεκριμένο site λες και αυτά που γράφει είναι έγκυρα. Όλα κι όλα 2 συστήματα έχει για δοκιμές.

Δικό μας παιδί είναι ο John2gr και μια χαρά έγκυρα είναι τα αποτελέσματα, τώρα περιμένει να βγει το VEGA να τεστάρει τα παιχνίδια και με AMD(Δεν ξέρω μήπως στήσει και δεύτερο μηχάνημα με Ryzen).

Total War: ATTILA – PC Performance Analysis

Warscape Engine scaled incredibly well on multiple CPU cores. Total War: ATTILA’s benchmark ran with 53.2fps on a simulated tri-core system, with 57.8fps on a simulated quad-core system, and with 62.4fps on our hexa-core system (“Quality” settings at 1024×768). For what is worth, we did not notice any performance boost when we enabled Hyper Threading.

Δεν εκμεταλλεύεται το HT όμως.

Δικό μας παιδί είναι ο John2gr και μια χαρά έγκυρα είναι τα αποτελέσματα, τώρα περιμένει να βγει το VEGA να τεστάρει τα παιχνίδια και με AMD(Δεν ξέρω μήπως στήσει και δεύτερο μηχάνημα με Ryzen).

Total War: ATTILA – PC Performance Analysis

Warscape Engine scaled incredibly well on multiple CPU cores. Total War: ATTILA’s benchmark ran with 53.2fps on a simulated tri-core system, with 57.8fps on a simulated quad-core system, and with 62.4fps on our hexa-core system (“Quality” settings at 1024×768). For what is worth, we did not notice any performance boost when we enabled Hyper Threading.

Δεν εκμεταλλεύεται το HT όμως.

ΑΝ ισχύουν αυτά που λέει τότε πιο πολύ είναι θέμα κάρτας. Αν κρίνω από το Rome II μάλλον είναι Intel optimized game.

• Super Moderators

Ο 6600/6700 είναι Skylake, o Skylake-X που θα 'ναι στην μεγάλη πλατφόρμα δεν έχει βγει ακόμη.

Γιατί εγκατέλειψαν το -E brand? Το Χ είναι πιο cool?

• Like 1

ΑΝ ισχύουν αυτά που λέει τότε πιο πολύ είναι θέμα κάρτας. Αν κρίνω από το Rome II μάλλον είναι Intel optimized game.

Το λέει ξεκάθαρα ότι θες high-end GPU. Μακάρι όλες οι μηχανές γραφικών να ήταν σαν την Frostbite που ότι της πετάξεις το εκμεταλλεύεται στο έπακρο, δεν θα υπήρχε λόγος να βγει ο Ryzen :D

• Like 1

Το λέει ξεκάθαρα ότι θες high-end GPU. Μακάρι όλες οι μηχανές γραφικών να ήταν σαν την Frostbite που ότι της πετάξεις το εκμεταλλεύεται στο έπακρο, δεν θα υπήρχε λόγος να βγει ο Ryzen :D

Λες και χρειαζονται 8/16 για παιχνιδια, φθηνα workstations βλεπω εγω, απο την αλλη πουλανε με το κιλο τους e5-2670 πλεον, δυσκολα χρονια για την amd.

Λες και χρειαζονται 8/16 για παιχνιδια, φθηνα workstations βλεπω εγω, απο την αλλη πουλανε με το κιλο τους e5-2670 πλεον, δυσκολα χρονια για την amd.

Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι τα περισσότερα παιχνίδια με το ζόρι εκμεταλλεύονται έναν quad core, αν και τώρα με τους Ryzen κάτι μου λέει ότι θα αυξηθούν ξαφνικά οι απαιτήσεις.

• Like 1

ξερογλυφομαι να δω απο που θα παρω τον νεο μου 8350 τωρα που θα πεσουν οι τιμες και ο κοσμος θα ξεπουλαει......τελεια μου εκατσε η αφιξη του ΖΕΝ ! α ρε ΑΜΔ πως με σκεφτεσαι...... :-)

Λιζα σε αγαπω μωρακι μου ! :wub:

• Like 4

ξερογλυφομαι να δω απο που θα παρω τον νεο μου 8370 τωρα που θα πεσουν οι τιμες και ο κοσμος θα ξεπουλαει......τελεια μου εκατσε η αφιξη του ΖΕΝ ! α ρε ΑΜΔ πως με σκεφτεσαι...... :-)

Λιζα σε αγαπω μωρακι μου ! :wub:

Τώρα είναι σωστό...

• Like 2

90-100€ για αυτό το τερατάκι? Μια χαρά! Που θα βρούμε μια φτηνή μητρική 2011?  :-D

Καλά είναι πολύ δυνατά αλλά αν θέλεις ΚΑΙ παιχνίδι δύσκολα τα πράγματα :(.

Δυστυχώς τα 2χχχ είναι κλειδωμένα οπότε ξεχνάς και το OC, τα 1680 από την άλλη είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα και τιμές φαρμακείο.

• Like 1

Εμένα μου την έσπασε που δεν είπαν ούτε τι μοντέλα θα βγούν, ούτε συχνότητες. Έλεος, δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν λίγα παραπάνω;; 

Λογικό. Όσο δεν έχει οριστικοποιηθεί η απόδοση και δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν στα χέρια τους, δεν γίνεται να ορισθούν τα SKU.

Αν δεις το market share, θα δεις ότι NVIDIA/Intel είναι μπροστά με μεγάλη διαφορά και δεν έχουν ανάγκη διαφήμισης. Αυτός που έχει ανάγκη να διαφημιστεί είναι η AMD, αλλά δυστυχώς έχει ανύπαρκτο marketing.

Και η Coca Cola έχει δεσπόζουσα θέση, με πολύ μεγάλη διαφορά, αλλά συνεχίζει να έχει εξαιρετική προώθηση.

Αυτό που ζητάμε από κάποια εταιρία να ξοδεύει για marketing αντί καλύτερων προϊόντων, είναι ανάποδο από τα συμφέροντα του καταναλωτή.

Νομίζω δείχνει πόσο άσχημα κάνουν την δουλειά τους οι reviewers που θα έπρεπε να τεκμηριώνουν τις προτάσεις τους που αναδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα, ώστε να είναι πιο αδύναμο το παραπλανητικό marketing και να έχει μικρή επιρροή.

Επίσης, δείχνει πόσο κακοί κριτές είμαστε και εμείς ως πελάτες. Αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από φανταχτερό marketing, διάτρητα reviews και οπαδισμούς. Ότι μας πλασάρουν και αδιαφορία αν είναι αληθές ή στέκει.

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...