jimakos234 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 θα υπαρξουν σιγουρα παιχνιδια που βασιζονται μονο σε single-core performance. εκει ενας ι3 6100 ισως ειναι ελαχιστα πιο πανω , και αυτο επειδη θα εχει λιγο καλυτερο IPC. Το λεω αυτο επειδη συμφωνα με αυτα που εχουμε δει, ο ryzen σε επιπεδα ipc ειναι σε Broadwell, και ισχυει skylake>broadwell>haswell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι αυτά που λες ; Broadwell και Skylake έχουν ακριβώς το ίδιο IPC..Εκτός και αν εννοείς την ''βλάχικη'' έννοια του IPC..Lmao.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 @Psycho_WarheadΕχουν μια διαφορα της ταξεως 5% max. Μην ξεχναμε οτι οι πρωτοι broadwell που στηριζονται οι σημερινοι βγηκαν ενα 3μηνο πριν τους skylake ,με ddr3 σε 1150, unlocked, αλλα στα 14nm σε αντιθεση με το υπολοιπο 1150 socket. τους εφαγε η μαρμαγκα ομως εξαιτιας της εποχης που βγηκαν. i5 - http://ark.intel.com/products/88095/Intel-Core-i5-5675C-Processor-4M-Cache-up-to-3_60-GHz i7 - https://ark.intel.com/products/88040/Intel-Core-i7-5775C-Processor-6M-Cache-up-to-3_70-GHz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μιας και το ανέφερες, φαντάσου να δούμε παιχνίδι όπου ο 6100 θα 'ναι πάνω από Ryzen Αυτό το dll mod το θέλουν ακόμα οι i3 για να παίξουν παιχνίδια που θέλουν 4 πυρήνες ή εντάξει έφτιαξε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το dll mod το θέλουν ακόμα οι i3 για να παίξουν παιχνίδια που θέλουν 4 πυρήνες ή εντάξει έφτιαξε; Δεν το ηθελαν ποτε οι ι3, για τους Pentium χρειαζοταν γιατι δεν υπηρχαν 4 λογικοι πυρηνες, σε αντιθεση με τους ι3. Αλλα καλυτερα να μην ξεφυγουμε αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ένας τύπος συγκέντρωσε όλα τα αποτελέσματα των ξένων reviews για skylake μόλις βγήκε: https://forums.anandtech.com/threads/intel-skylake-kaby-lake-thread.2428363/ Διαφορές σε ipc με haswell(εξαρτώνται από το game): Core i5 6600K vs Core i5 4690K at fixed 4.5GHz, Skylake is:16.2% faster @ Battlefield 4 MP10.9% faster @ Counter Strife Global Offensive6% faster @ Crysis 322.7% faster @ Far Cry 413% faster @ GTA V12.5% faster @ The Witcher 39.2% faster @ Watch Dogs14.7% faster @ Project Cars14.8% faster @ Starcraft 224.5% faster @ Total War Attila Αυτά είναι από το pclabs. Ανάλογα αποτελέσματα βρήκαν και αλλού όπως στο eurogamer(digital foundry). Ο Broadwell είναι ουσιαστικά ένας haswell σε σμίκρυνση, με πολύ μικρές βελτιώσεις(κυρίως στη gpu). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι η Intel κρατάει την μεγάλη πλατφόρμα μια γενιά πίσω. Ο 6600/6700 είναι Skylake, o Skylake-X που θα 'ναι στην μεγάλη πλατφόρμα δεν έχει βγει ακόμη. Διαφορά στο IPC μεταξύ Broadwell και Skylake υπάρχει, είναι μικρή, αλλά υπάρχει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μιας και το ανέφερες, φαντάσου να δούμε παιχνίδι όπου ο 6100 θα 'ναι πάνω από Ryzen Με τις λαμογιές της Intel δεν αποκλείεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ποιες λαμογιές ; Τα πράγματα είναι απλά, αν ένα παιχνίδι εκμεταλλεύεται μέχρι 4 πυρήνες και ο Ryzen δεν φτάσει/ξεπεράσει το IPC του Skylake, τότε θα 'ναι πίσω. Σε ένα άλλο παιχνίδι που θα εκμεταλλεύεται και 6/8 πυρήνες(BF1 για παράδειγμα), τότε ο Ryzen θα ξεφεύγει(Από έναν i3/i5). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ποιες λαμογιές ; Τα πράγματα είναι απλά, αν ένα παιχνίδι εκμεταλλεύεται μέχρι 4 πυρήνες και ο Ryzen δεν φτάσει/ξεπεράσει το IPC του Skylake, τότε θα 'ναι πίσω. Σε ένα άλλο παιχνίδι που θα εκμεταλλεύεται και 6/8 πυρήνες(BF1 για παράδειγμα), τότε ο Ryzen θα ξεφεύγει(Από έναν i3/i5). Μου αρέσει που ρωτάς. Είναι κοινό μυστικό ότι η Intel τα σκάει χοντρά σε software developers προκειμένου ο κώδικας των εφαρμογών να είναι βελτιστοποιημένος για τις δικές της CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Για κάνα Cinebench μπορεί να τα σκάει αλλά ποιος νοιάζεται για τα benchmarks, πάντως το logo της Intel έχω πολλά χρόνια να το δω σε παιχνίδι. Αυτό που δεν έχω διαβάσει/ακούσει ακόμα είναι ότι η Intel τα σκάει για να max-άρει μόνο έναν πυρήνα ένα παιχνίδι(FH3 π.χ.). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Για κάνα Cinebench μπορεί να τα σκάει αλλά ποιος νοιάζεται για τα benchmarks, πάντως το logo της Intel έχω πολλά χρόνια να το δω σε παιχνίδι. Αυτό που δεν έχω διαβάσει/ακούσει ακόμα είναι ότι η Intel τα σκάει για να max-άρει έναν πυρήνα ένα παιχνίδι(FH3 π.χ.). Δεν είναι ανάγκη να δείς το logo. Τελευταία φορά πάντως που το είχα δεί ήταν στο Total war Rome II. Στο Attila που παίζω τώρα δεν υπάρχει αλλά είναι δυνατόν να μην έβαλε το χεράκι της η Intel;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 fallen, θα με ενδιέφερε η γνώμη σου, αν θες σε π.μ ή εδώ σε spoiler. Για το πώς δεν γερνάν οι κάρτες τις amd με τον καιρό. Ναι έχουν λίγο πιο μακροχρόνια υποστήριξη σε drivers γιατί βγάζουν νέες κάρτες ανα δυο γενιές λόγο των renames αλλά πέρα απο αυτό, τι? Πάντως το ψήνω για 6/12 αν βγει καλό vfm. Καιρός να αλλάξω και εγώ. Κρίμα που δεν θα βρω lanparty AM4 πάντως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Για κάνα Cinebench μπορεί να τα σκάει αλλά ποιος νοιάζεται για τα benchmarks, πάντως το logo της Intel έχω πολλά χρόνια να το δω σε παιχνίδι. Αυτό που δεν έχω διαβάσει/ακούσει ακόμα είναι ότι η Intel τα σκάει για να max-άρει μόνο έναν πυρήνα ένα παιχνίδι(FH3 π.χ.). Γιατί μόνο αμα δείς logo σημαίνει πως τα έχει σκάσει η Intel ; Αλλιώς δεν γίνεται ; Μάγκες μιλάμε για τιτάνες(Intel) της παγκόσμιας οικονομίας που άμα θέλουν ρίχνουν κυβερνήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 fallen, θα με ενδιέφερε η γνώμη σου, αν θες σε π.μ ή εδώ σε spoiler. Για το πώς δεν γερνάν οι κάρτες τις amd με τον καιρό. Ναι έχουν λίγο πιο μακροχρόνια υποστήριξη σε drivers γιατί βγάζουν νέες κάρτες ανα δυο γενιές λόγο των renames αλλά πέρα απο αυτό, τι? Πάντως το ψήνω για 6/12 αν βγει καλό vfm. Καιρός να αλλάξω και εγώ. Κρίμα που δεν θα βρω lanparty AM4 πάντως. Εμένα μου την έσπασε που δεν είπαν ούτε τι μοντέλα θα βγούν, ούτε συχνότητες. Έλεος, δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν λίγα παραπάνω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις