Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Η AMD έχει πρόβλημα με το marketing της, ας πούμε μια 390 8GB ήταν προτιμότερη από μια 970 με 3.5 + 0.5GB αλλά παρ' όλα αυτά η δεύτερη πούλαγε πολύ περισσότερο. Στην Ελλάδα στους πολύ άσχετους επικρατεί ακόμα η άποψη ότι οι AMD ζεσταίνονται υπερβολικά και τέτοια, ναι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν τέτοια. Ανταγωνισμός θα υπάρξει σίγουρα πλέον, είναι αδύνατον να μην υπάρξει ανταγωνισμός, η Intel έδινε ένα 5-10% σε κάθε γενιά και τώρα με τον Kaby Lake δεν έδωσε ούτε 3%(Ο 7700K έχει ακριβώς το ίδιο performance με τον 6700K στον ίδιο χρονισμό). 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 θεωρία συνομωσίας: είναι συννενοημένοι να την αφήσει η ιντελ να τη φτάσει λίγο και μετά θα ξαναπάρει τα πάνω της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Η AMD έχει πρόβλημα με το marketing της, ας πούμε μια 390 8GB ήταν προτιμότερη από μια 970 με 3.5 + 0.5GB αλλά παρ' όλα αυτά η δεύτερη πούλαγε πολύ περισσότερο. Στην Ελλάδα στους πολύ άσχετους επικρατεί ακόμα η άποψη ότι οι AMD ζεσταίνονται υπερβολικά και τέτοια, ναι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν τέτοια. Ανταγωνισμός θα υπάρξει σίγουρα πλέον, είναι αδύνατον να μην υπάρξει ανταγωνισμός, η Intel έδινε ένα 5-10% σε κάθε γενιά και τώρα με τον Kaby Lake δεν έδωσε ούτε 3%(Ο 7700K έχει ακριβώς το ίδιο performance με τον 6700K στον ίδιο χρονισμό). Συμφωνω απολυτα πως το μεγαλο προβλημα της amd ηταν το marketing..ειναι το Α και το Ω το ατιμο.. Αν και λογω και χαλια οικονομικων δεν μπορουσε να κανει το κατι παραπανω ολα αυτα τα χρονια,..ειναι προφανες.. Απο την αλλη να σας πως τι περιμενω..απο ipc ουτε για αστειο δεν θα φτανει kaby lake..κανα 20-30% χαμηλότερο θα εχει..με απλα λογια αν κατσει καπου αναμεσα σε ipc ενος i5 2500-4670 θα ναι παρα πολυ καλα..ελέω και των πολλων πυρηνων φυσικα και μιας ανταγωνιστικης τιμης θα λενε ασχημα.. Απλα με τιποτα δεν βλεπω να εχει το κατι τρομερο που περιμενουν καποιοι..με τα παραπανω χαρακτηριστικα ομως μπαινει δυνατα και στριμωχνει την intel εστω στην τιμολογιακη της πολιτικη.. Γιατι οποιος pc akias σεβεται τον εαυτο του..αν παει και σκασει εν ετη 2017 καμια 250 αρα σε 4cores/4threads της intelas τοτε καλυτερα να το παρατησει το αθλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οπως εχω πει πολλες φορες και θα τα λεω μεχρι να μαλλιασει η γλωσσα μου. Καλη η προπαγανδα αλλλα οι αστικοι μυθοι πρεπει να σταματησουν καποια στιγμη και θα ειναι προς οφελος ΟΛΩΝ. Οι ΑΜΔ ζεσταινονται Οι ΑΜΔ δεν κανουν για Gaming Οι ΑΜΔ καταναλωνουν πολυ ρευμα Οι ΑΜΔ ειανι τοσο αχρηστοι που θα σου μεινουν στα χερια. Οσο αστεια και εαν σας μοιαζουν αυτα υπαρχει κοσμος που τα πιστευει ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ αυτα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα φιλου μου με υπερβολικα πολλα λεφτα και γυρναει και μου λεει "Καλα RX 470 πηρες ? Εγω ουτε κατα διανοια δεν εβαζα Ατι στο μηχανημα μου, δεν αξιζουν μια" Και μιλαμε για gamer που εχει κουμπωμενες 2x1070 για να παιζει WoW kai LOL. Ναι ολοι θελουμε να εχουμε ανταγωνισμο, ναι "ολοι" θελουμε οι ΖΕΝ να βγουνε τουμπανο, αλλα ξεχνατε οτι παροτι το κακο μαρκετιγκ και τα 1001 προβληματα, οτι εαν δεν ηταν η ΑΜΔ η 1080 θα κοστιζε το λιγοτερο 1000 ευρω και αντιστοιχες τιμες στους επεξεργαστες που πουλανε λαγους με πετραχειλια στα 250 ευρω. χωρις ανταγωνισμο αυτην την στιγμη. ΣΤΟΠ στους αστικους μυθους ! Για την φουκαριαρα την Λιζα μου ! και το καλο ΟΛΩΝ. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ε μα και εσύ.... Πόσες φορές έλεγαν για TDP σε νήματα και τους ρωτούσα πως γίνεται να γκρινιαζουν αυτοί για κάτι που δεν έχουν και να είμαι εγώ με 130w TDP στον Intel. Στο μεταξύ χτες λίγο που είδα του γνωστούς-αγνωστους αμεροληπτους reviewers έχουν βγάλει σπυριά!!! Από τα βασικά που χτυπάνε είναι το dual channel (λες και το Ζ170 έχει quad) και το ότι δεν ήξερε κανείς σε τι boost έπαιζε ο Zen!!!! Να μην έχεις δει την παρουσίαση και να φας το χόρτο. Πάντως πολύ μου αρέσει... έτσι να βράζουν στο ζουμί τους τα κατακάθια. Εγώ πάντως το ξανά λέω για να μην ακούσω μετά τίποτα. Αν και δεν είμαι σίγουρος και τα δύο benchmark που έγιναν δεν χρησιμοποιούν Intel compiler οπότε θα πέσει λίγο ή απόδοση. Από την άλλη θέλω να δω real world καταστάσεις γιατί το έχω πει και αυτό υπάρχει μεγάλη περίπτωση ή AMD να έχει καλύτερο HT (καλά αυτό αν είναι έτσι ή μπλε δείχνει πόσο μας έχει γραμμένους στα παπακια της) οπότε σε παιχνίδια και γενικά εκεί που το HT δεν παίζει ρόλο θα χάνει. Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να περιμένουμε να δούμε ποιος έχει δίκαιο και ποιος όχι Καλά με τα Reviews θέλει πολύ προσοχή όταν βγουν. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι των θεωριών συνωμοσίας, αλλά πιστεύω πολύ στα στημένα Benchmarks. Δεν λένε απαραίτητα ψέματα, απλά κρύβουν την αλήθεια. Πιστεύω ότι κάποιες φορές δημιουργούν τέτοιες συνθήκες ώστε να ευνοείται η μία πλατφόρμα ή η άλλη. Οι ΑΜΔ ειανι τοσο αχρηστοι που θα σου μεινουν στα χερια. Α ναι, το είχα ξεχάσει αυτό. Παίζει και αυτό. Το έχω ακούσει από τεχνικό που έχει μαγαζί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχως ετσι ειναι. Ο περισσοτερος κοσμος ειναι αποβλακωμενος και πιστευει σε μυθους περι AMD 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οι ΑΜΔ ζεσταινονται Οι ΑΜΔ δεν κανουν για Gaming Οι ΑΜΔ καταναλωνουν πολυ ρευμα Οι ΑΜΔ ειανι τοσο αχρηστοι που θα σου μεινουν στα χερια. Μη ξεχνάμε και το προσωπικό μου αγαπημένο! Πηρες ΑΜΔ για να κρατηθείς ζεστός τον χειμώνα?? Μεγεια το καλοριφερ και τετοια άλλα... Βέβαια ολοι αγνοούν οτι οι AMD λειτουργούν σε μικρότερες θερμοκρασίες απο τους intel αλλά who f.... cares? την εξυπνάδα μας να πουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 εμένα πάντως αυτό το χειμώνα (το ξαναλέω και θα το ξαναλέω) μου κόστισε πολύ το λίγο ρεύμα που καίει η 480 με την 7950 ΕΣΚΑΓΑ!!! τώρα σάπια πράγματα πρέπει να βασίζομαι και σε παραδοσιακή θέρμανση, καταραμένα 14nm βέβαια μην ξεχνάμε και αυτή φούρνος σύμφωνα με κάποιους και η 1060 πιο οικονομική.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μη ξεχνάμε και το προσωπικό μου αγαπημένο! Πηρες ΑΜΔ για να κρατηθείς ζεστός τον χειμώνα?? Μεγεια το καλοριφερ και τετοια άλλα... Βέβαια ολοι αγνοούν οτι οι AMD λειτουργούν σε μικρότερες θερμοκρασίες απο τους intel αλλά who f.... cares? την εξυπνάδα μας να πουμε... Αυτό το λένε για τη θερμότητα που εκλύουν οι AMD, όχι για τις θερμοκρασίες του πυρήνα.Just saying... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οπως εχω πει πολλες φορες και θα τα λεω μεχρι να μαλλιασει η γλωσσα μου. Καλη η προπαγανδα αλλλα οι αστικοι μυθοι πρεπει να σταματησουν καποια στιγμη και θα ειναι προς οφελος ΟΛΩΝ. Οι ΑΜΔ ζεσταινονται Οι ΑΜΔ δεν κανουν για Gaming Οι ΑΜΔ καταναλωνουν πολυ ρευμα Οι ΑΜΔ ειανι τοσο αχρηστοι που θα σου μεινουν στα χερια. Οσο αστεια και εαν σας μοιαζουν αυτα υπαρχει κοσμος που τα πιστευει ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ αυτα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα φιλου μου με υπερβολικα πολλα λεφτα και γυρναει και μου λεει "Καλα RX 470 πηρες ? Εγω ουτε κατα διανοια δεν εβαζα Ατι στο μηχανημα μου, δεν αξιζουν μια" Και μιλαμε για gamer που εχει κουμπωμενες 2x1070 για να παιζει WoW kai LOL. Συμφωνώ απόλυτα. Το τι παπατζιλικι, ημιμαθεια και ασχετοσυνη υπαρχει ειδικα στο Ελλαδισταν δεν λεγεται. Ολοι ξερουν τα παντα, εχουν αποψη για τα παντα και δεν σηκωνουν και μυγα στο σπαθι τους. Αρκετοι ακομη δεν γνωριζουν οτι το τμημα τεχνολογιας γραφικων ειναι ξεχωριστο πλεον απο την AMD με ονομα Radeon Technologies Group και με γενικο υπευθηνο τον Raja Koduri, οπως και δεν γνωριζουν οτι GPUs της παλαι ποτε ATI τροφοδοτουν ολες τις κονσολες, σχεδον ολα τα Apple μηχανηματα και επισης ολους τους Snapdragon επεξεργαστες της Qualcomm με την ονομασια Adreno (Radeon). 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ρε μανία με το ελλαδισταν Πότε θα καταλάβουμε ότι η μαλακία είναι παγκόσμια; Στην Ελλάδα απλά αναπαραγεται 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα. Το τι παπατζιλικι, ημιμαθεια και ασχετοσυνη υπαρχει ειδικα στο Ελλαδισταν δεν λεγεται. Ολοι ξερουν τα παντα, εχουν αποψη για τα παντα και δεν σηκωνουν και μυγα στο σπαθι τους. Αρκετοι ακομη δεν γνωριζουν οτι το τμημα τεχνολογιας γραφικων ειναι ξεχωριστο πλεον απο την AMD με ονομα Radeon Technologies Group και με γενικο υπευθηνο τον Raja Koduri, οπως και δεν γνωριζουν οτι GPUs της παλαι ποτε ATI τροφοδοτουν ολες τις κονσολες, σχεδον ολα τα Apple μηχανηματα και επισης ολους τους Snapdragon επεξεργαστες της Qualcomm με την ονομασια Adreno (Radeon). Σωστος αλλα οι adreno δεν εχουν καμια σχεση με την amd απο την προηγουμενη δεκαετια κιολας..μονο η ονομασια παραπεμπει στο radeon..Τιποτα παραπανω..ειναι καθαρα τμημα της qualcomm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Σωστος αλλα οι adreno δεν εχουν καμια σχεση με την amd απο την προηγουμενη δεκαετια κιολας..μονο η ονομασια παραπεμπει στο radeon..Τιποτα παραπανω..ειναι καθαρα τμημα της qualcomm. Το τεχνολογικο Intellectual Property και οι χιλιαδες πατεντες γραφουν επανω ATI Technologies φιλε μου, αυτα αγορασε η Qualcomm και τα μετονομασε σε Adreno, εχει αγορασει, χρησιμοποιει και εξελισσει τεχνολογια της ATI. http://www.eweek.com/c/a/Mobile-and-Wireless/AMD-Sells-Handset-Division-to-Qualcomm-for-65-Million 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Σωστος αλλα οι adreno δεν εχουν καμια σχεση με την amd απο την προηγουμενη δεκαετια κιολας..μονο η ονομασια παραπεμπει στο radeon..Τιποτα παραπανω..ειναι καθαρα τμημα της qualcomm. Μα στην ουσια ειναι ακριβως τα ιδια γραμματα! Αναγραμματισμο κανανε! Που να ψαχνουν για καινουργιο ονομα!!radeon-adreno 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ρε μανία με το ελλαδισταν Πότε θα καταλάβουμε ότι η μαλακία είναι παγκόσμια; Στην Ελλάδα απλά αναπαραγεται Ελλαδιστάν, για να μην ξεχνάτε τα 400 χρόνια, 4 αιώνες, τουρκοισλαμικής κατάκτησης και κυριαρχίας σε όλους τους χριστιανορθόδοξους Ρωμιούς οπού και ζούσαν ειρηνικά ευλογώντας τον Σουλτάνο υπό το καθεστώς του Dhimmi όπως προτάσσει η Sharia. http://www.dhimmitude.org/d_history_dhimmitude.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις