michael92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ειρήνη μην... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μια παρένθεση που ήταν η αιτία να γίνει derail στο thread εξαιτίας ενός μέλους που αναρωτιέται ποια η διαφορά μεταξύ 6700 και 6800..Anyway, back on topic. AMD's Zen CPU is killing Intel on Google searches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ειρήνη μην... Ξερεις οτι τωρα τους λες να μην κανουν ειρηνη ε; Αν ελεγες "ειρηνη υμιν" κατι γινοταν... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ανακαλύψατε το σατανικό μου σχέδιο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Το είπα με το σκεπτικό ότι θα είναι καλύτεροι απο τους i5 και λίγο χειρότεροι απο τους i7, αν είναι καλύτεροι και απο τους i7 τότε ναι δεν γίνεται, οι τιμές θα είναι υψηλές. Δηλαδή ας πούμε να υπάρχει μια ισορροπία. Ναι κατάλαβα, απλά λέω ότι δεν γίνεται να είναι είτε το ένα CPU είτε το άλλο καλύτερο στα πάντα. Μην ξεχνάμε ότι το σκηνικό που περιγράφεις υπήρχε κατά κάποιο τρόπο με το λανσάρισμα των 83xx. Χαντακώθηκε όμως λόγω των μέτριων επιδόσεων των Bulldozer, οπότε όταν ήρθε το Piledriver ήταν ήδη αργά. Σε IPC δύσκολο να είναι καλύτεροι οι Zen από Intel. Ο Ryzen που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα έχει ίδιες επιδόσεις με επεξεργαστή που κοντεύει ένα χρόνο στην αγορά. Δεν είναι και για τρελό πάρτι. Αν παίξει μπάλα στα 250€ ένας AMD 8+thread όπου θα είναι ελάχιστα πίσω σε IPC από i5 και σε heavy workload πάντα καλύτερος, τότε θα αξίζει τον κόπο με δεδομένο το DX12 και τη βοήθεια που δίνει σε πολλούς πυρήνες. Βέβαια η AMD φαίνεται να "άκουσε" τον κόσμο και βλέπεις να επιμένει σε χαμηλό TDP, IPC, κλπ. Από την άλλη η AMD ξαφνικά ξύπνησε και απέκτησε την τεχνογνωσία και θα τα κάνει όλα τέλεια και φθηνά; Πάντως θα γελάσω πολύ αν στο τέλος το σκηνικό είναι παρόμοιο με τους Piledriver αλλά λόγω Marketing το πλασάρουν έτσι και ο κόσμος ψαρώσει. Θα πάω να πάρω Intel i3 και θα τους δουλεύω μετά. Έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Το θέμα του Marketing είναι το νούμερο 1. Εδώ υπήρχε η φήμη ότι οι FX είναι ζεστοί επεξεργαστές λόγω μεγάλου TDP σε σχέση με τους Intel. Δύσκολα κάποιος αλλάζει "στρατόπεδο". Σου λέει αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι. Πρέπει να γίνει για καιρό κάτι πολύ καλό για να σ' εμπιστευτεί κάποιος και αντίστροφα, πρέπει να γίνεται κάτι πολύ κακό για καιρό για να σταματήσει να σ' εμπιστεύεται κάποιος. Οι nvidiaδες μιλάνε για χαμηλές καταναλώσεις και θερμοκρασίες, αλλά ξεχνάνε την GTX 480... Φέρνω ένα παράδειγμα σχετικά με τη φήμη που δημιουργείται. Η AMD έχει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο που και πάλι δεν ήταν πάντα καλύτερο από εποχή Pentium 4. Με τους Core μετά η κατάσταση άλλαξε ριζικά. Προσωπικά αναβάθμιση δεν πρόκειται να κάνω αν δεν νιώσω φρένο. Μέχρι στιγμής ότι παιχνίδια παίζω αυτό τον καιρό όπως Battlefront, Tom Clancy's The Division, Witcher, Far Cry, COD, βαράνε ξερά 60άρια (ειδικά με την 1060 τώρα). Μου φαίνονται μια χαρά optimized τα παιχνίδια. Μπορεί να τυχαίνει να παίζω παιχνίδια που παίζουν καλά, τι να πω; Πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ και ειδικά από τότε που σταμάτησα να παίζω πειρατικά. Ακόμα και το Dirt που ακούει σε CPU, 60άρι έχω. Αν είχα Gaming Monitor ίσως με πόναγε, αλλά δεν... Τέλος να προσθέσω σε όλα αυτά που λέμε περί Scecs και επιδόσεων ότι δεν αναφέρουμε καθόλου την μεταπώληση. Παίζει και αυτό το ρόλο του. Τα Intel πουλάνε μεταχειρισμένα σαν ζεστά ψωμάκια. Όταν έδωσα τον Q6600 έβαλα λίγα παραπάνω και πήγα σε Bulldozer. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα, αλλά ήταν πολύ λίγα τα λεφτά. Πήγα και πήρα ακριβή μητρική, αλλά αυτό είναι που κάνω πάντα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, οπότε το κόστος ισχύει σε όποιο στρατόπεδο και να πάω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ναι κατάλαβα, απλά λέω ότι δεν γίνεται να είναι είτε το ένα CPU είτε το άλλο καλύτερο στα πάντα. Μην ξεχνάμε ότι το σκηνικό που περιγράφεις υπήρχε κατά κάποιο τρόπο με το λανσάρισμα των 83xx. Χαντακώθηκε όμως λόγω των μέτριων επιδόσεων των Bulldozer, οπότε όταν ήρθε το Piledriver ήταν ήδη αργά. Σε IPC δύσκολο να είναι καλύτεροι οι Zen από Intel. Ο Ryzen που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα έχει ίδιες επιδόσεις με επεξεργαστή που κοντεύει ένα χρόνο στην αγορά. Δεν είναι και για τρελό πάρτι. Αν παίξει μπάλα στα 250€ ένας AMD 8+thread όπου θα είναι ελάχιστα πίσω σε IPC από i5 και σε heavy workload πάντα καλύτερος, τότε θα αξίζει τον κόπο με δεδομένο το DX12 και τη βοήθεια που δίνει σε πολλούς πυρήνες. Βέβαια η AMD φαίνεται να "άκουσε" τον κόσμο και βλέπεις να επιμένει σε χαμηλό TDP, IPC, κλπ. Από την άλλη η AMD ξαφνικά ξύπνησε και απέκτησε την τεχνογνωσία και θα τα κάνει όλα τέλεια και φθηνά; Πάντως θα γελάσω πολύ αν στο τέλος το σκηνικό είναι παρόμοιο με τους Piledriver αλλά λόγω Marketing το πλασάρουν έτσι και ο κόσμος ψαρώσει. Θα πάω να πάρω Intel i3 και θα τους δουλεύω μετά. Έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Το θέμα του Marketing είναι το νούμερο 1. Εδώ υπήρχε η φήμη ότι οι FX είναι ζεστοί επεξεργαστές λόγω μεγάλου TDP σε σχέση με τους Intel. Δύσκολα κάποιος αλλάζει "στρατόπεδο". Σου λέει αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι. Πρέπει να γίνει για καιρό κάτι πολύ καλό για να σ' εμπιστευτεί κάποιος και αντίστροφα, πρέπει να γίνεται κάτι πολύ κακό για καιρό για να σταματήσει να σ' εμπιστεύεται κάποιος. Οι nvidiaδες μιλάνε για χαμηλές καταναλώσεις και θερμοκρασίες, αλλά ξεχνάνε την GTX 480... Φέρνω ένα παράδειγμα σχετικά με τη φήμη που δημιουργείται. Η AMD έχει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο που και πάλι δεν ήταν πάντα καλύτερο από εποχή Pentium 4. Με τους Core μετά η κατάσταση άλλαξε ριζικά. Προσωπικά αναβάθμιση δεν πρόκειται να κάνω αν δεν νιώσω φρένο. Μέχρι στιγμής ότι παιχνίδια παίζω αυτό τον καιρό όπως Battlefront, Tom Clancy's The Division, Witcher, Far Cry, COD, βαράνε ξερά 60άρια (ειδικά με την 1060 τώρα). Μου φαίνονται μια χαρά optimized τα παιχνίδια. Μπορεί να τυχαίνει να παίζω παιχνίδια που παίζουν καλά, τι να πω; Πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ και ειδικά από τότε που σταμάτησα να παίζω πειρατικά. Ακόμα και το Dirt που ακούει σε CPU, 60άρι έχω. Αν είχα Gaming Monitor ίσως με πόναγε, αλλά δεν... Τέλος να προσθέσω σε όλα αυτά που λέμε περί Scecs και επιδόσεων ότι δεν αναφέρουμε καθόλου την μεταπώληση. Παίζει και αυτό το ρόλο του. Τα Intel πουλάνε μεταχειρισμένα σαν ζεστά ψωμάκια. Όταν έδωσα τον Q6600 έβαλα λίγα παραπάνω και πήγα σε Bulldozer. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα, αλλά ήταν πολύ λίγα τα λεφτά. Πήγα και πήρα ακριβή μητρική, αλλά αυτό είναι που κάνω πάντα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, οπότε το κόστος ισχύει σε όποιο στρατόπεδο και να πάω. Αν παρεις ι3 τελικα, παρε τον 7350κ! Με τα 200 του ευρω θα τους δουλεψεις σιγουρα!vfm! :-D χουμορ χουμορ..... ΥΓ. Η τεχνολογια ειναι και θελει αγαπη οντως... Αλλο η πλακιτσα κι αλλο αυτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ναι κατάλαβα, απλά λέω ότι δεν γίνεται να είναι είτε το ένα CPU είτε το άλλο καλύτερο στα πάντα. Μην ξεχνάμε ότι το σκηνικό που περιγράφεις υπήρχε κατά κάποιο τρόπο με το λανσάρισμα των 83xx. Χαντακώθηκε όμως λόγω των μέτριων επιδόσεων των Bulldozer, οπότε όταν ήρθε το Piledriver ήταν ήδη αργά. Σε IPC δύσκολο να είναι καλύτεροι οι Zen από Intel. Ο Ryzen που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα έχει ίδιες επιδόσεις με επεξεργαστή που κοντεύει ένα χρόνο στην αγορά. Δεν είναι και για τρελό πάρτι. Αν παίξει μπάλα στα 250€ ένας AMD 8+thread όπου θα είναι ελάχιστα πίσω σε IPC από i5 και σε heavy workload πάντα καλύτερος, τότε θα αξίζει τον κόπο με δεδομένο το DX12 και τη βοήθεια που δίνει σε πολλούς πυρήνες. Βέβαια η AMD φαίνεται να "άκουσε" τον κόσμο και βλέπεις να επιμένει σε χαμηλό TDP, IPC, κλπ. Από την άλλη η AMD ξαφνικά ξύπνησε και απέκτησε την τεχνογνωσία και θα τα κάνει όλα τέλεια και φθηνά; Πάντως θα γελάσω πολύ αν στο τέλος το σκηνικό είναι παρόμοιο με τους Piledriver αλλά λόγω Marketing το πλασάρουν έτσι και ο κόσμος ψαρώσει. Θα πάω να πάρω Intel i3 και θα τους δουλεύω μετά. Έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Το θέμα του Marketing είναι το νούμερο 1. Εδώ υπήρχε η φήμη ότι οι FX είναι ζεστοί επεξεργαστές λόγω μεγάλου TDP σε σχέση με τους Intel. Δύσκολα κάποιος αλλάζει "στρατόπεδο". Σου λέει αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι. Πρέπει να γίνει για καιρό κάτι πολύ καλό για να σ' εμπιστευτεί κάποιος και αντίστροφα, πρέπει να γίνεται κάτι πολύ κακό για καιρό για να σταματήσει να σ' εμπιστεύεται κάποιος. Οι nvidiaδες μιλάνε για χαμηλές καταναλώσεις και θερμοκρασίες, αλλά ξεχνάνε την GTX 480... Φέρνω ένα παράδειγμα σχετικά με τη φήμη που δημιουργείται. Η AMD έχει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο που και πάλι δεν ήταν πάντα καλύτερο από εποχή Pentium 4. Με τους Core μετά η κατάσταση άλλαξε ριζικά. Προσωπικά αναβάθμιση δεν πρόκειται να κάνω αν δεν νιώσω φρένο. Μέχρι στιγμής ότι παιχνίδια παίζω αυτό τον καιρό όπως Battlefront, Tom Clancy's The Division, Witcher, Far Cry, COD, βαράνε ξερά 60άρια (ειδικά με την 1060 τώρα). Μου φαίνονται μια χαρά optimized τα παιχνίδια. Μπορεί να τυχαίνει να παίζω παιχνίδια που παίζουν καλά, τι να πω; Πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ και ειδικά από τότε που σταμάτησα να παίζω πειρατικά. Ακόμα και το Dirt που ακούει σε CPU, 60άρι έχω. Αν είχα Gaming Monitor ίσως με πόναγε, αλλά δεν... Τέλος να προσθέσω σε όλα αυτά που λέμε περί Scecs και επιδόσεων ότι δεν αναφέρουμε καθόλου την μεταπώληση. Παίζει και αυτό το ρόλο του. Τα Intel πουλάνε μεταχειρισμένα σαν ζεστά ψωμάκια. Όταν έδωσα τον Q6600 έβαλα λίγα παραπάνω και πήγα σε Bulldozer. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα, αλλά ήταν πολύ λίγα τα λεφτά. Πήγα και πήρα ακριβή μητρική, αλλά αυτό είναι που κάνω πάντα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, οπότε το κόστος ισχύει σε όποιο στρατόπεδο και να πάω. ε μα και εσύ.... Πόσες φορές έλεγαν για TDP σε νήματα και τους ρωτούσα πως γίνεται να γκρινιαζουν αυτοί για κάτι που δεν έχουν και να είμαι εγώ με 130w TDP στον Intel. Στο μεταξύ χτες λίγο που είδα του γνωστούς-αγνωστους αμεροληπτους reviewers έχουν βγάλει σπυριά!!! Από τα βασικά που χτυπάνε είναι το dual channel (λες και το Ζ170 έχει quad) και το ότι δεν ήξερε κανείς σε τι boost έπαιζε ο Zen!!!! Να μην έχεις δει την παρουσίαση και να φας το χόρτο. Πάντως πολύ μου αρέσει... έτσι να βράζουν στο ζουμί τους τα κατακάθια. Εγώ πάντως το ξανά λέω για να μην ακούσω μετά τίποτα. Αν και δεν είμαι σίγουρος και τα δύο benchmark που έγιναν δεν χρησιμοποιούν Intel compiler οπότε θα πέσει λίγο ή απόδοση. Από την άλλη θέλω να δω real world καταστάσεις γιατί το έχω πει και αυτό υπάρχει μεγάλη περίπτωση ή AMD να έχει καλύτερο HT (καλά αυτό αν είναι έτσι ή μπλε δείχνει πόσο μας έχει γραμμένους στα παπακια της) οπότε σε παιχνίδια και γενικά εκεί που το HT δεν παίζει ρόλο θα χάνει. Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να περιμένουμε να δούμε ποιος έχει δίκαιο και ποιος όχι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Και λίγο πίσω να είναι σε ipc, εγώ θα τους στηρίξω ακόμα και στο "καλό" μοντέλο. Τα λεφτά μας χρειάζονται για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί. Και το Vega, αν περνάει την 1080 εγώ είμαι καλυμμένος από απόδοση και πάλι θα τους στηρίξω κι ας καταναλώνει παραπάνω. Desktop είναι άλλωστε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MisterRobot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μην λετε μεγαλα λογια ορισμενοι ακομα δεν εχει βγει ο επεξεργαστης.Το ιδιο hype υπηρχε και με τον "the first 8 core proccesor"και κλαιγατε με μαυρο δακρι μετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μην λετε μεγαλα λογια ορισμενοι ακομα δεν εχει βγει ο επεξεργαστης.Το ιδιο hype υπηρχε και με τον "the first 8 core proccesor"και κλαιγατε με μαυρο δακρι μετα. 1.Δεν υπάρχουν αντιπαλες ομάδες υπάρχουν μονάχα εταιρίες και καταναλωτές 2.Κανένας δεν έκλαψε τα ΛΕΦΤΑ του με τους FX 3.Ακόμα και συ που δεν θελεις amd επεξεργαστή σκέψου πόσο πολυ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να είναι καλοι οι ZEN 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μην λετε μεγαλα λογια ορισμενοι ακομα δεν εχει βγει ο επεξεργαστης.Το ιδιο hype υπηρχε και με τον "the first 8 core proccesor"και κλαιγατε με μαυρο δακρι μετα. Συμφωνώ. Με θυμάμαι να περιμένω πολλούς μήνες το 2011 (από τον Ιανουάριο που έιχαν βγει οι SandyBridge) για "το θαύμα των Bulldozer", και τελικά φαίνεται στο PC1 της υπογραφής τι πήρα και τι έχω ακόμα... Κλειστά μάτια ποτέ. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν τους παίρνει να κάνουν το ίδιο λάθος γιατί το 15% θα γίνει 4%... Το θέμα είναι ότι τότε είχαμε ήδη την πρόταση της Intel που ήταν εντυπωσιακά καλύτερη από τα προηγούμενα. Ένα άλμα προς τα εμπρός. Ενώ τώρα έχει βαλτώσει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνώ. Με θυμάμαι να περιμένω πολλούς μήνες το 2011 (από τον Ιανουάριο που έιχαν βγει οι SandyBridge) για "το θαύμα των Bulldozer", και τελικά φαίνεται στο PC1 της υπογραφής τι πήρα και τι έχω ακόμα... Κλειστά μάτια ποτέ. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν τους παίρνει να κάνουν το ίδιο λάθος γιατί το 15% θα γίνει 4%... Το θέμα είναι ότι τότε είχαμε ήδη την πρόταση της Intel που ήταν εντυπωσιακά καλύτερη από τα προηγούμενα. Ένα άλμα προς τα εμπρός. Ενώ τώρα έχει βαλτώσει... συμφωνω 100% σε αυτο...!! οσοι πανε με παρωπιδες, μονο χαμενοι βγαινουν..!! κι εγω, αν δεν ειχα ηδη στημενη AM3+ πλατφορμα, με τον 720BE πανω προηγουμενως, θα το σκεφτομουν πολυ για FX...! πληρωσα τοτε μονο εναν επεξεργαστη στα 135€, που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και ακριβος για 8Core....!!! αλλα, περιμενα τους piledriver για την οποια βελτιωση θα ειχαν τοτε. μακροπροθεσμα δεν νομιζω οτι βγηκα χαμενος. μια χαρα αντεχει ακομα. οποιος εχει υψηλες απαιτησεις σε ισχυ, και εχει και το χρημα, το πεταει καθε χρονο για αναβαθμιση. αλλα οπως σωστα λες, αν επροκειτο για αλλαγη ολοκληρης της πλατφορμας, μαλλον σε i5 θα ειχα παει...! τοτε οντως ειχε μεγαλη βελτιωση η ΙΝΤΕΛ. μετα βαλτωσε κι αυτη σε αυτη την αρχιτεκτονικη, και καθε γενια με μικροβελτιωσεις και +5% αποδοσεις....!! η AMD απο την αλλη, αφου επενδυσε σε εκεινη την αρχιτεκτονικη και δεν της βγηκε, δεν ειχε το χρημα για να ψαξει κατι αλλο... ! κακα τα ψεμματα, δεν ειναι INTEL..!! η Intel και να της κατσει στραβη μια αρχιτεκτονικη, χεστηκε.....!! θα πληρωσει για την επομενη. η AMD ομως περασε απο 400 κυματα, με απολυσεις, αλλαγες δομης, κλπ... για να μπορεσει να ανταπεξελθει. Για αυτο ακριβως, δεν την παιρνει για αλλη στραβη. Για αυτο ακριβως, πιστευω οτι οι ΖΕΝ δεν θα ειναι πατατα. γιατι..... δεν την παιρνει να ειναι πατατα....!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Και λίγο πίσω να είναι σε ipc, εγώ θα τους στηρίξω ακόμα και στο "καλό" μοντέλο. Τα λεφτά μας χρειάζονται για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί. Και το Vega, αν περνάει την 1080 εγώ είμαι καλυμμένος από απόδοση και πάλι θα τους στηρίξω κι ας καταναλώνει παραπάνω. Desktop είναι άλλωστε... Καλά η Ελληνική αγορά είναι τόσο μικρή που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Οι περισσότεροι περιμένουν να πάρουν APU και αυτοί είναι και η πλειοψηφία παγκοσμίως, Summit Ridge θα πάρουν ελάχιστοι. Το Vega θα 'ναι μεταξύ 1080 και Titan X(Pascal). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλά η Ελληνική αγορά είναι τόσο μικρή που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Οι περισσότεροι περιμένουν να πάρουν APU και αυτοί είναι και η πλειοψηφία παγκοσμίως, Summit Ridge θα πάρουν ελάχιστοι. Το Vega θα 'ναι μεταξύ 1080 και Titan X(Pascal). Προφανώς και κανείς κατασκευαστής τέτοιου μεγέθους δεν πρόκειται να προσαρμόσει κανένα προϊόν του όχι μόνο για την Ελληνική, αλλά ούτε καν για κάποια αγορά. Αυτό δε σημαίνει ότι το χιλιάρικό μου/οποιουδήποτε θα τους κακοφανεί. Λιθαράκι λιθαράκι προστατεύεις τον ανταγωνισμό, αρκεί αυτός να υπάρχει και να μην σε κοροϊδεύει στη μούρη. Κι εδώ ίσως δούμε για πρώτη φορά μετά από 10 και πλέον χρόνια ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 μα ο κάθε καταναλωτής σαν μονάδα κάνει τις επιλογές του από όποια χώρα και αν προέρχεται, το τι συμβαίνει στην εκάστοτε αγορά είναι μικρής σημασίας για εμάς και τις δυνατότητες μας να επηρεάσουμε τις εξελίξεις τουλάχιστον κάθε φορά έχει σημασία να νιώθουμε ότι το ψάξαμε και κάναμε τη σωστή επιλογή και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους προφανώς όμως για να φτάνει ένα προϊόν ακόμα σε ελληνικά ράφια, σημαίνει ότι έχουμε κάποια σημασία είτε μικρή είτε μεγάλη, διαφορετικά θα είχαν αποσυρθεί (όπως συμβαίνει με διάφορες άλλες εταιρείες που για τον έναν ή τον άλλο λόγο φεύγουν από την ελληνική αγορά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις