_Theo_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μα και πάλι δεν γίνεται αν είναι πάντα καλύτερος από i5. Δεν γίνεται με βάση τη λογική αυτό. Τι θα κάνει δηλαδή η Intel, θα τους αποσύρει; Πάντα παίζει πόσα δίνεις και τι παίρνεις. Το είπα με το σκεπτικό ότι θα είναι καλύτεροι απο τους i5 και λίγο χειρότεροι απο τους i7, αν είναι καλύτεροι και απο τους i7 τότε ναι δεν γίνεται, οι τιμές θα είναι υψηλές. Δηλαδή ας πούμε να υπάρχει μια ισορροπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες ο χρόνος (λίγος έμεινε ακόμα) θα δείξει....πάντως τα πρώτα δείγματα του ryzen δείχνουν την amd ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εάν είναι στα επίπεδα του 6900Κ αν όχι καλύτερος, τότε σίγουρα δεν θα έχει κάτω από 7 πράσινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Aπό ψυχογουορχεντ θα σε λέω ψυχοβγάλτη ρε μπαγάσα με τα 7 πράσινα.Δεν αφήνεται τα κόκκινα να αγιάσουν ρε :-D :-D :-D 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εάν είναι στα επίπεδα του 6900Κ αν όχι καλύτερος, τότε σίγουρα δεν θα έχει κάτω από 7 πράσινα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος, είναι αρκετά ισχυρός ο συγκεκριμένος. Αν όμως είναι ισάξιος ή καλύτερος τότε θα γίνουν κοσμογονικές αλλαγές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μία βοήθεια παρακαλώ γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Ποια ή διαφορά ανάμεσα σε 6700 με 6800? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εάν είναι στα επίπεδα του 6900Κ αν όχι καλύτερος, τότε σίγουρα δεν θα έχει κάτω από 7 πράσινα. Το βασικο ειναι να ειναι ακρως ανταγωνιστικος ο zenουλης και ας εχει και 100 ευρω πιο κατω απο τον αντιστοιχο intel. Αυτος που θα τον παρει τον υπερτουμπανο, θα τον παρει εις γνωση του γιατι το πιο πιθανο θα ειναι να βγαλει χρημα απο αυτον . Μην ειμαστε και εντελως στα συννεφα οκ. 9 στους 10 ειναι σουπερ με 4c/8t και υπερκαλυμμενοι με 6c/12t Γιατι αν ειναι τουμπανιασμενος οπως πρεπει, αυτο σημαινει οτι η amd ειναι full μεσα στο παιχνιδι και παλι και θα βελτιωσει πολλα πραγματα αφου ειναι εντελως καινουργια η αρχιτεκτονικη. Κι αυτο συνεπαγεται οτι και οι πιο "μικροι" πλεον θα ειναι ακρως ανταγωνιστικοι απεναντι σε i3 i5 κι αη βοηθεια μας.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 εγω βλεπω ολους εσας που ξερογλυφεστε, οτι η τιμη του μπορει να ειναι πολυ πιο υψηλη απο αυτην που φανταζεστε, μια και η Λιζα θελει να βγει ψηλα στην ζυγαρια σε σχεση με τα πρασινα αλογα, και σας βλεπω να μενετε στους FX που τους εχετε θαψει μεχρι εκει που δεν παει αλλο και μετα θα γυρνατε και θα λετε "τι καλοι vfm και γλύκα αρχιτεκτονικουλια έχει", γτ δεν εχουμε 12 χαρτια (τιμη Ελλαδος) να παρουμε ΡΥΖΕΝ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 εγω βλεπω ολους εσας που ξερογλυφεστε, οτι η τιμη του μπορει να ειναι πολυ πιο υψηλη απο αυτην που φανταζεστε, μια και η Λιζα θελει να βγει ψηλα στην ζυγαρια σε σχεση με τα πρασινα αλογα, και σας βλεπω να μενετε στους FX που τους εχετε θαψει μεχρι εκει που δεν παει αλλο και μετα θα γυρνατε και θα λετε "τι καλοι vfm και γλύκα αρχιτεκτονικουλια έχει", γτ δεν εχουμε 12 χαρτια (τιμη Ελλαδος) να παρουμε ΡΥΖΕΝ. Κατι τετοιο λεω απο πανω απλα το φερνω με πιο γλυκο τροπο... Εφοσον επαναλαμβανω, τελικα ειναι οσο τουμπανα δειχνουν.. Απλα πονταρω στο οτι ο τροπος για να δελεασεις πελατες οταν ανοιγεις καινουργιο μαγαζι(νεο προιον εδω) ειναι οι καλες τιμες και η καλη ποιοτητα του προιοντος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μία βοήθεια παρακαλώ γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Ποια ή διαφορά ανάμεσα σε 6700 με 6800? Για να τρολάρεις καλός είσαι, για να ξέρεις βασικά πράγματα όμως δεν.. 6700K@4Ghz = 4c/8t/Skylake Mainstream platform(Z170) [email protected] = 6c/12t/Broadwell-E High-end platform(X99) Ο Skylake έχει καλύτερο IPC performance, άρα στα παιχνίδια ο 6700Κ είναι πιο γρήγορος από τον 6800Κ. Η Intel πάντα κρατάει την High-end πλατφόρμα μια γενιά πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εξήγησα ότι αν και ο Ryzen μένει πίσω στα παιχνίδια, το πιο πιθανό είναι να περιμένω τους mainstream 6c Intel το 2018. Θα δούμε, περιμένω αναλυτικά benchmarks. Το σκεπτικό μου είναι το εξής, θέλω να πάρω ένα CPU να βγάλει χρόνια, να βάζω όποιο παιχνίδι γουστάρω και να μην έχω performance issues ακόμα και αν είναι MMO. Δεν θέλω όμως να τα σκάσω ξανά για 4c, θέλω παραπάνω πυρήνες και το X99 μένει μια γενιά πίσω που σημαίνει ότι ο 6800K είναι χειρότερος στα παιχνίδια από τον 6700Κ. Νομίζω μετά από αυτό θα γίνω κατανοητός. Εγω τρολλ; Ε οχι και ετσι...... Απλα λεω ρε μπας και εχει δικαιο; Και μιας και δεν το κατεχεις ΙΔΙΟ IPC εχουν μαστορα, εκτος και αν δινεις την βλαχικη εννοια του IPC Αυριο με τον κηδεμονα και τιμωρια να γραψεις 100 φορες "δεν θα ξαναπω αρλουμπα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Γύρω στα 200 ο 4c/8 thread στα 65W TDP σύμφωνα με "φημες". Εαν ισχυσει κατι τετοιο, και κλειδωμενος να ειναι θα δουλευει το αυτοματο overclocking με μια τιμια ψυκτρα των 125W TDP σε single thread boost, διπλασιο ταβανι για αυτοματο overclock 65W TDP CPU με 125W ψυκτρα, τελος οι non K i5, οσο για τον ξεκλειδωτο Core i3 στα 200, γελαει ο κοσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εγω τρολλ; Ε οχι και ετσι...... Απλα λεω ρε μπας και εχει δικαιο; Και μιας και δεν το κατεχεις ΙΔΙΟ IPC εχουν μαστορα, εκτος και αν δινεις την βλαχικη εννοια του IPC Αυριο με τον κηδεμονα και τιμωρια να γραψεις 100 φορες "δεν θα ξαναπω αρλουμπα" Ο Skylake έχει το κορυφαίο single core performance αυτή τη στιγμή, η διαφορά είναι μικρή χαίρω πολύ, γι' αυτό γκρινιάζουμε και παρακαλάμε να πάνε καλά οι Ryzen να αλλάξει αυτό. O Skylake-E/X θα έρθει στην μεγάλη πλατφόρμα(LGA 3647) που θα έχει Hexa-Channel και αυτός θα έχει το single core performance του 6700K(Ο 7800/7900 κλπ). Αλλά κάθομαι και κάνω φροντιστήριο σε τρολ της κακιάς ώρας 2 η ώρα τα ξημερώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Κριμα εχουμε διαφορα μια ωρα ειχα αυπνιες.... και ηθελα πολυ να μαθω!!!! Α ρε κατι ψωνια που γραφουν ωρες ωρες!!! Γενικα μιλαω ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις