fallen4ngel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ας δούμε τιμές πρώτα και συγκεντρωτικά (επίσημα) benchmarks σε multitasking αλλά και σε ipc / εύρος overclockability / τιμές mobo am4....... διότι το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι ότι σε multitask γαζώνει ο ryzen 8c/16t ακόμα και σε χαμηλές συχνότητες! Δεν θα έλεγα χαμηλές ακόμη και το 3400 για 8/16, εκτός αυτού είπαν 3400+ και turbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή φίλε μου ο 6700 δεν αξίζει για αναβάθμιση από 3570Κ; Έτσι ρωταω βρε παιδί μου μην παρεξηγηθω. Όχι, από την στιγμή που ακόμα και στο BF1 64player MP map η 1070(Με O/C) είναι καρφωμένη στο 99% δεν θα αλλάξει τίποτα με τον 6700K. Αν έπαιζα Total War φανατικά ίσως να σκεφτόμουν να ΞΑΝΑΔΩΣΩ λεφτά για 4c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο game δεν νομίζω να βλέπει πάνω από 4 cores. Αλλιώς πως γίνεται CPU 4C/4T να υπερισχύει απέναντι σε CPU με 8C/8T;; Γιατί απλά όσον αφορά την fpu οι fx έχουν 4, όσες έχουν και οι 4πυρηνοι Intel. Με ορισμένες εξαιρέσεις όταν υπάρχουν floating point υπολογισμοί οι fx είναι 4c/4t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ μάθε να διαβάζεις και άσε το ανόητο τρολάρισμα. Δεν έγραψα πουθενά ότι περιμένω τον Summit Ridge σε τιμή 4c Intel. Άμα βγει και είναι 10-15% κάτω σε Single Core να δείς για πότε θα πέσουν οι τιμές. Γιατί απλά όσον αφορά την fpu οι fx έχουν 4, όσες έχουν και οι 4πυρηνοι Intel. Με ορισμένες εξαιρέσεις όταν υπάρχουν floating point υπολογισμοί οι fx είναι 4c/4t Δεν έχει σχέση αυτό. Η μονάδα FPU είναι συνεπεξεργαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εξήγησα ότι αν και ο Ryzen μένει πίσω στα παιχνίδια, το πιο πιθανό είναι να περιμένω τους mainstream 6c Intel το 2018. Θα δούμε, περιμένω αναλυτικά benchmarks. Το σκεπτικό μου είναι το εξής, θέλω να πάρω ένα CPU να βγάλει χρόνια, να βάζω όποιο παιχνίδι γουστάρω και να μην έχω performance issues ακόμα και αν είναι MMO. Δεν θέλω όμως να τα σκάσω ξανά για 4c, θέλω παραπάνω πυρήνες και το X99 μένει μια γενιά πίσω που σημαίνει ότι ο 6800K είναι χειρότερος στα παιχνίδια από τον 6700Κ. Νομίζω μετά από αυτό θα γίνω κατανοητός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχει σχέση αυτό. Η μονάδα FPU είναι συνεπεξεργαστής. Ότι πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα έλεγα χαμηλές ακόμη και το 3400 για 8/16, εκτός αυτού είπαν 3400+ και turbo Χαμηλή δεν είναι αλλά καλό θα ήταν να ανεβαίνει και αρκετά καλά και σε overclockability διότι εκεί είναι που θα παιχτεί το παιχνίδι στους 6c/12t (αν βγάλει τελικά) και 8c /16t ....διότι τέτοιους επεξεργαστές δεν τους παίρνεις για να τους έχεις με normall χρονισμούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο game δεν νομίζω να βλέπει πάνω από 4 cores. Αλλιώς πως γίνεται CPU 4C/4T να υπερισχύει απέναντι σε CPU με 8C/8T;; δεν ξέρω αν βλέπει πάνω από 4 αλλά βλέπει σίγουρα τους 4 και μιας και ξανακοίταξα και usage κατά το benchmark τον στύβει, χτυπάει και 100% usage όπως και να χει είναι από τα πιο καλά από τεχνικής άποψης παιχνίδια που μπορείς να παίξεις και απροβλημάτιστο από τη πρώτη μέρα, δεν μπορείς να περιμένεις πολλές καλύτερες περιπτώσεις από κυκλοφορίες απαιτητικών τίτλων στα "προβληματικά" το θέμα διογκώνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, από την στιγμή που ακόμα και στο BF1 64player MP map η 1070(Με O/C) είναι καρφωμένη στο 99% δεν θα αλλάξει τίποτα με τον 6700K. Αν έπαιζα Total War φανατικά ίσως να σκεφτόμουν να ΞΑΝΑΔΩΣΩ λεφτά για 4c. Bf1 όμως ούτε λόγος!!! Συγνώμη αλλά και 8320 θα στο είχε καρφωμένο 99%. Anyway για 8/16 να υπολογίσουμε κάπου στα 700€ και μακάρι να βγω ψεύτης. Σε 4/8 και 6/12 ειναι που θα παίξει το μεγάλο παιχνίδι, εκεί θέλω να δω τιμές. Τώρα το κακό είναι ότι θα γίνει πάλι το ίδιο με άλλα νήματα εδώ, για 2-3 μήνες μέχρι να βγουν θα σπεκιουλαρουμε τιμές βγαλμενες από τα θέλω μας. Δεν το λέω γιατί κακό αλλά είναι κουραστικό κατά την ταπεινή μου γνώμη. Άλλωστε πολλοί πού γράφουν εδώ μέσα απλά περιμένουν να ρίξει ή Intel τιμές μπας και πάρουν κάνα κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εξήγησα ότι αν και ο Ryzen μένει πίσω στα παιχνίδια, το πιο πιθανό είναι να περιμένω τους mainstream 6c Intel το 2018. Θα δούμε, περιμένω αναλυτικά benchmarks. Το σκεπτικό μου είναι το εξής, θέλω να πάρω ένα CPU να βγάλει χρόνια, να βάζω όποιο παιχνίδι γουστάρω και να μην έχω performance issues ακόμα και αν είναι MMO. Δεν θέλω όμως να τα σκάσω ξανά για 4c, θέλω παραπάνω πυρήνες και το X99 μένει μια γενιά πίσω που σημαίνει ότι ο 6800K είναι χειρότερος στα παιχνίδια από τον 6700Κ. Νομίζω μετά από αυτό θα γίνω κατανοητός. Εννοείται πως μετά από 4c/4t πάς καρφί για 6c/12t ή 8c/16t.....τώρα αν θα είναι ryzen/skylake όταν βγούν αμφότεροι (6c/12t ή 8c/16t) θα δείξει από τα τελικά αποτελέσματα.... κάπως έτσι θα κινηθώ τουλάχιστον εγώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Bf1 όμως ούτε λόγος!!! Συγνώμη αλλά και 8320 θα στο είχε καρφωμένο 99%. Anyway για 8/16 να υπολογίσουμε κάπου στα 700€ και μακάρι να βγω ψεύτης. Σε 4/8 και 6/12 ειναι που θα παίξει το μεγάλο παιχνίδι, εκεί θέλω να δω τιμές. Τώρα το κακό είναι ότι θα γίνει πάλι το ίδιο με άλλα νήματα εδώ, για 2-3 μήνες μέχρι να βγουν θα σπεκιουλαρουμε τιμές βγαλμενες από τα θέλω μας. Δεν το λέω γιατί κακό αλλά είναι κουραστικό κατά την ταπεινή μου γνώμη. Άλλωστε πολλοί πού γράφουν εδώ μέσα απλά περιμένουν να ρίξει ή Intel τιμές μπας και πάρουν κάνα κομμάτι Θα σου βάλω πιπέρι μωρέ άκου 700€.500 θέλει ο λαός οφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Θα σου βάλω πιπέρι μωρέ άκου 700€.500 θέλει ο λαός οφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 500 ευρώ και ipc skylake (άντε haswell/dc στην χειρότερη) απλά θα είναι jet ο ryzen! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Το έχω ξαναπεί, στόχος για την AMD πρέπει να είναι οι i5 και όχι οι i7. Αν καταφέρει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μοντέλο και τσακίσει τους i5, τότε θα τα πάει καλά και οι τιμές (θέλω να πιστεύω) θα κινηθούν σε φυσιολογικά πλαίσια (300-350 € ο εξαπύρηνος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Αναβαθμιση σε FX τωρα ! και τερμα οι μπουκαλες !!!!! με 100 ευρουλακια 8350, δεν ξερω τι λετε εσεις, αμα ειχα 300 ευρω μπορει και να τα εδινα για ΖΕΝ. Ας ωριμασει η σειρα και σε 2-3 χρονια περνω ! Δεν το γελαω καθολου!Απο τον χαρο που εχω τωρα, τουμπανο θα ειναι! Καθενας με τις απαιτησεις του βεβαιως βεβαιως... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Το έχω ξαναπεί, στόχος για την AMD πρέπει να είναι οι i5 και όχι οι i7. Αν καταφέρει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μοντέλο και τσακίσει τους i5, τότε θα τα πάει καλά και οι τιμές (θέλω να πιστεύω) θα κινηθούν σε φυσιολογικά πλαίσια (300-350 € ο εξαπύρηνος). Μα και πάλι δεν γίνεται αν είναι πάντα καλύτερος από i5. Δεν γίνεται με βάση τη λογική αυτό. Τι θα κάνει δηλαδή η Intel, θα τους αποσύρει; Πάντα παίζει πόσα δίνεις και τι παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις