Heatspreader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οι πρώτοι δεν ήταν όσο δυνατοί περιμέναμε. Με τη σειρά 83xx και την πτώση τιμών ήταν μια χαρά όμως, αφού πλέον παίζαμε μεταξύ i5 και i7. Τώρα κάτι προσπάθειες με 9590 που έγιναν μετά ήταν κατά τη γνώμη μου λίγο fail... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ τα λες αυτά λόγω φανμποϊσμού. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα παιχνίδια και κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι FX με αυτά. Όχι δεν είναι fanboy-σμος, αν ήταν δεν θα έγραφα εδώ καθώς δεν θα με ενδιέφεραν ούτε οι Ryzen. Οι FX στα παιχνίδια που τερματίζουν τον core 0 όπως το FH3 είναι για κλωτσιές, καλύτερα να προτείνεις σε έναν καθαρά gamer έναν i3-6100 πλέον παρά FX(Αν και με λίγα παραπάνω πας στον i5-6400 και είσαι πολύ πιο άνετος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ τα λες αυτά λόγω φανμποϊσμού. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα παιχνίδια και κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι FX με αυτά. Καλά ο psycho κάνει τον αντικειμενικό αλλά κάνει μπάμ οτι είναι Intelaκιας. Και πολύ καλοί να είναι οι Zen, πάλι Intel θα πάρει. Και γω amd υποστηριζω αλλα οι fx κακα τα ψεμματα ηταν ψιλοαπογοητευση. Αυτό ίσχυε για τους FX-81XX. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οι πρώτοι δεν ήταν όσο δυνατοί περιμέναμε. Με τη σειρά 83xx και την πτώση τιμών ήταν μια χαρά όμως, αφού πλέον παίζαμε μεταξύ i5 και i7. Τώρα κάτι προσπάθειες με 9590 που έγιναν μετά ήταν κατά τη γνώμη μου λίγο fail... Πολυ fail θες να πεις...Επρεπε να βρεις μητρικη φτιαγμενη απ τον Ηφαιστο και ψυκτρα απο τον Αιολο...Θεικα πραγματα δηλαδη... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Αναβαθμιση σε FX τωρα ! και τερμα οι μπουκαλες !!!!! με 100 ευρουλακια 8350, δεν ξερω τι λετε εσεις, αμα ειχα 300 ευρω μπορει και να τα εδινα για ΖΕΝ. Ας ωριμασει η σειρα και σε 2-3 χρονια περνω ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εξαρτάται, αν παίζει στα ίδια με τους 6700/7700K στα παιχνίδια χαλαρά πάω σε Ryzen γιατί θα είναι μεγάλο το upgrade από 4c/4t που έχω τώρα σε 8t/16t. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εσύ τα λες αυτά λόγω φανμποϊσμού. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα παιχνίδια και κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι FX με αυτά. καλά πέρα από τον όποιο φανμποϊσμό το κακό είναι ότι οι fx δεν αποδίδουν εξίσου με τους intel ορίστε ένα παράδειγμα σε ένα από τα καλύτερα optimized παιχνίδια ίσως της 10ετιας (gow4 ) που κοιτούσαμε το απόγευμα με συμφορουμίτη που πήρε ακριβώς την ίδια κάρτα με μένα έχω 9.5% παραπάνω fps λόγω intel προφανώς.. και δε μιλάμε καν για κάνα σοβαρό cpu intensive παιχνίδι, αλλά για corridor shooter που είναι όμως αδιαμφισβήτητα καλογραμμένο, όμως το μπουκάλι το τρώει η 480 κι εγώ την υποστηρίζω την amd όσο μπορώ αλλά όταν κάτι είναι σαφώς καλύτερο να το λέμε φυσικά και δεν είχες "πρόβλημα" με fx απλά για games τουλάχιστον έκανες καλύτερη επιλογή με intel 4690K πάνω, 8350 κάτω με 480 strix και τα 2 pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οι FX είναι καλοί μόνο με overclock δυστυχώς.Ελπίζω οι zen να είναι αρκετά καλύτεροι και από τιμές θα δούμε αλλα γενικώς κρατάμε μικρό καλάθι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εξαρτάται, αν παίζει στα ίδια με τους 6700/7700K στα παιχνίδια χαλαρά πάω σε Ryzen γιατί θα είναι μεγάλο το upgrade από 4c/4t που έχω τώρα σε 8t/16t. Αν τα σκασεις θα πάρεις 8/16 αν όχι μην περιμένεις θαύματα. Πλάκα έχουν μερικοί πάντως, θέλουν top CPU σε τιμή Intel 4πυρηνου!!!! Μακάρι να στην κάνει την χάρη ή AMD αλλά χλωμό σε κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οι FX τα πάνε καλά σε παιχνίδια που εκμεταλλεύονται πολλούς πυρήνες και σωστά, όπως το Crysis 3 που ο 8320 έφτανε τον 3770K. Πόσα είναι αυτά ; 2-3 από τότε(Και μιλάμε για 2013 και έπειτα). Τα περισσότερα θέλουν single core performance λόγω κακού optimization είτε σας αρέσει είτε όχι. Από 'κει και πέρα μπορείτε να λέτε τα δικά σας για fanboy κλπ, εγώ ξέρω ότι έχω μείνει με τον 3570K(CPU του 2012) επειδή δεν έχει βγει αξιόλογη αναβάθμιση από Intel αλλά και από AMD Αν τα σκασεις θα πάρεις 8/16 αν όχι μην περιμένεις θαύματα. Αν αξίζει θα τα σκάσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 καλά πέρα από τον όποιο φανμποϊσμό το κακό είναι ότι οι fx δεν αποδίδουν εξίσου με τους intel ορίστε ένα παράδειγμα σε ένα από τα καλύτερα optimized παιχνίδια ίσως της 10ετιας (gow4 ) που κοιτούσαμε το απόγευμα με συμφορουμίτη που πήρε ακριβώς την ίδια κάρτα με μένα έχω 9.5% παραπάνω fps λόγω intel προφανώς.. 4690K πάνω, 8350 κάτω και δε μιλάμε καν για κάνα σοβαρό cpu intensive παιχνίδι, αλλά για corridor shooter που είναι όμως αδιαμφισβήτητα καλογραμμένο κι εγώ την υποστηρίζω την amd όσο μπορώ αλλά όταν κάτι είναι σαφώς καλύτερο να το λέμε Το συγκεκριμένο game δεν νομίζω να βλέπει πάνω από 4 cores. Αλλιώς πως γίνεται CPU 4C/4T να υπερισχύει απέναντι σε CPU με 8C/8T;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχα. Πλάκα έχεις δεν λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ας δούμε τιμές πρώτα και συγκεντρωτικά (επίσημα) benchmarks σε multitasking αλλά και σε ipc / εύρος overclockability / τιμές mobo am4....... διότι το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι ότι σε multitask γαζώνει ο ryzen 8c/16t ακόμα και σε χαμηλές συχνότητες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή φίλε μου ο 6700 δεν αξίζει για αναβάθμιση από 3570Κ; Έτσι ρωταω βρε παιδί μου μην παρεξηγηθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχα. Πλάκα έχεις δεν λέω Εσύ μάθε να διαβάζεις και άσε το ανόητο τρολάρισμα. Δεν έγραψα πουθενά ότι περιμένω τον Summit Ridge σε τιμή 4c Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις