logistoulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το ξεχναω γιατι μου ειναι παντελως αδιαφορο και γελοιο αλλα και γιατι σε αυτη τη τιμη αντε ισως λιγο παραπανω αγοραζεις i5. ναι αλλά κλειδωμένο, με ο,τι αυτό συνεπάγεται (αν πχ θες όση συχνότητα μπορεί το chip για παιχνίδια) για Κ θες 250-260 δηλαδή άλλο ένα 25% σε χρήμα θέλω να πιστεύω ότι η amd δε θα έχει κλειδωμένα και μη κλειδωμένα η σύγκριση με αυτόν τον i3 έγινε επειδή σαν gamer θέλω ξεκλείδωτο επεξεργαστή κάποιος άλλος μπορεί να θέλει κάτι άλλο βέβαια και με +25% ο i5 είναι φοβερά πιο συμφέρουσα αγορά από τον ανούσιο i3, αλλά αν σε αυτή τη τιμή περίπου η amd καταφέρει να δώσει κι άλλα (πυρήνες ή έστω threads) οφείλω να το σκεφτώ σοβαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οσο για την intel σιγα το αφηνιασμα, θα πεταξει μετα απο 2-3 χρονια νεο arch οπως εκανε με τους cοre και αντε γεια παλι. Αμήν και πότε..Ο i7 920 βγήκε το 2008 και ακόμα κρατάει άνετα αν τον έχεις στα 3.8-4Ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ ενδιαφεροντα τα νεα για τους Ryzen αλλα χωρις τιμες ντουφεκαμε στον αερα. Η τιμη παιζει βασικο ρολο για το πως θα διαμορφωθει το σκηνικο στην αγορα. Λογω hype(υπερ της Intel) η Amd θα πρεπει να δωσει πολυ ανταγωνιστικες τιμες. Επισης εχω την εντυπωση οτι ουτε η Intel (κατα συνεπεια ουτε η Nvidia) θελουν να κλεισει η Amd, θελουν να υπαρχει αλλα με μικροτερο μεριδιο στην αγορα, κι αυτο γιατι νομιζω οτι υπαρχει νομος για το μονοπωλιο και τον ανταγωνισμο ο οποιος μπορει να οδηγησει σε τεμαχισμο τις δυο παραπανω εταιριες. http://wikipedia.qwika.com/en2el/Monopoly#Historical_examples ''Εάν μια βιομηχανία είναι ένα φυσικό μονοπώλιο μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια του χρόνου μέσω της εισαγωγής των νέων τεχνολογιών. Μια φυσική μονοπωλιακή βιομηχανία μπορεί επίσης να χωριστεί τεχνητά από την κυβέρνηση...'' Επισης εχω την εντυπωση οτι κατι τετοιο εγινε στην περιπτωση της AT&T, μπορει να κανω και λαθος βεβαια, δεν εχω χρονο να το ψαξω περαιτερω. P.S:Δεν κανω λαθος --> https://en.wikipedia.org/wiki/AT%26T Στο λημα Breakup and reformation (1982-2004) γραφει In 1982, U.S. regulators broke up the AT&T monopoly, requiring AT&T to divest its regional subsidiaries and turning them each into individual companies 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ ενδιαφεροντα τα νεα για τους Ryzen αλλα χωρις τιμες ντουφεκαμε στον αερα. Η τιμη παιζει βασικο ρολο για το πως θα διαμορφωθει το σκηνικο στην αγορα. Λογω hype(υπερ της Intel) η Amd θα πρεπει να δωσει πολυ ανταγωνιστικες τιμες. ετσι λεγαμε και για τους Α64/Α64Χ2 αλλα δε μας ειχε κατσει τοτε, ας ελπισουμε να μας κατσει τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Αν είναι τόσο κοντά σε ipc όσο φαίνεται είναι η καλύτερη της ευκαιρία της AMD να χτυπήσει τιμολογώντας 4πύρηνους κοντά στα 200 και 6πύρηνους στα 300 και να δέσει τα χέρια της Ιντελ μέχρι το 18. Πρακτικά ότι μείωση τιμής και να κάνει απο κέι και πέρα θα ναι ασύμφορη η αγορά ι3/ι5/ι7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εάν θες να μην σε κόβει ο CPU στα unoptimized games(Που είναι και η πλειοψηφία), αναγκαστικά πας σε Intel. Τώρα με τον Ryzen μάλλον θα αλλάξει το σκηνικό και θα μπορείς να πας και σε AMD χωρίς προβλήματα ή έτσι δείχνει το πράγμα τουλάχιστον(Αναμονή για αναλυτικά benchmarks). Παίζω όλα τα παιχνίδια, optimized και μη και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στα παιχνίδια που θέλουν single core performance με τους FX.. Αμήν και πότε..Ο i7 920 βγήκε το 2008 και ακόμα κρατάει άνετα αν τον έχεις στα 3.8-4Ghz. Ενώ 4 χρόνια μετά που βγήκε ο FX 8350 δεν κρατάει... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ποιό πάνω ειπώθικε κάτι πολύ σωστό. η amd δέν ήταν τυχαίο που δέν έδωσε τιμές στην παρουσίαση και για μένα καλώς έπραξε. θέλει να πιάσει στον ύπνο την intel πρίν προλάβει να κάνει την οποιαδήποτε ενέργεια απο μέρους της. προσωπικά άν με ρωτάτε δέν δίνω ούτε 1% στο να μειώσει η intel τις τιμές της. απο την μεριά της θα περιμένει το επίσημο launch των επεξεργαστών της amd τα κόστη τους και τα πρώτα επίσημα benchmarks απο reviewers/youtubers. άν η amd είναι απλώς κοντά σε επιδόσεις δέν θα ρίξει ούτε για πλάκα τις τιμές της και για λόγους κύρους. άν στην αντίθετη γίνει κάνα θαύμα και έστω και για πλάκα παίζουν μαζί σε επιδόσεις ή λίγο υψηλότερα η amd τότε απλά θα κάνει κάποια καλή διαφήμηση και σπονσοράρισμα των προιόντων της άν πάλι γίνει το απίστευτο και η amd δώσει καλύτερες σαφώς επιδόσεις με σαφώς καλύτερες τιμές..... δέν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5ie7f0/summoning_uamd_robert_how_can_we_do_the_blender/db7q21q/ Set render samples to 150. A new file with the sample level set correctly will be uploaded shortly. Apologies for the confusion. Blender 2.78a x64 is what we used, binary download from blender.org. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ποιό πάνω ειπώθικε κάτι πολύ σωστό. η amd δέν ήταν τυχαίο που δέν έδωσε τιμές στην παρουσίαση και για μένα καλώς έπραξε. θέλει να πιάσει στον ύπνο την intel πρίν προλάβει να κάνει την οποιαδήποτε ενέργεια απο μέρους της. Ξέρουν τι κάνουν αυτοί. Όταν είπα ότι δεν μου άρεσε που δεν ανέφεραν τιμή, δεν το έκρινα στρατηγικά για την AMD, ποιος είμαι εγώ άλλωστε που θα κάνω κάτι τέτοιο. Όμως θα ήθελα να ξέρω πόσο θα κοστίζει το νέο προϊόν όπως γνωρίζω όταν κάνει για παράδειγμα η Apple παρουσίαση των προϊόντων της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρουν τι κάνουν αυτοί. Όταν είπα ότι δεν μου άρεσε που δεν ανέφεραν τιμή, δεν το έκρινα στρατηγικά για την AMD, ποιος είμαι εγώ άλλωστε που θα κάνω κάτι τέτοιο. Όμως θα ήθελα να ξέρω πόσο θα κοστίζει το νέο προϊόν όπως γνωρίζω όταν κάνει για παράδειγμα η Apple παρουσίαση των προϊόντων της. φίλε μου κατάλαβα τί εννοείς, αλλά δέν απαντώ επι προσωπικού στο θέμα. άν και φαντάζομαι οτι φοβάσαι τιμολόγηση κοντά σε intel σωστά? εγώ αναφέρθηκα σε ένα σχόλιο αρκετές σελίδες πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή πραγματικά υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η Intel δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται και θα πιαστεί στον ύπνο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή πραγματικά υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η Intel δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται και θα πιαστεί στον ύπνο; τί εννοείς δλδ??? πώς θα ξέρει? απο κοινού εργάστικαν πάνω στην νέα γενιά της amd??? ότι ξέρεις εσύ κι εγώ και όλος ο κόσμος το ξέρει και η intel. δές τι έγινε σε αντίστοιχη περίπτωση με τις νέες κα΄ρτες γραφικών που ανάγκασε άρων άρων την amd η nvidia να χαμηλώσει τις τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5ie7f0/summoning_uamd_robert_how_can_we_do_the_blender/db7q21q/ Χτες: 100s, 1.13.95, 74'', 0.74 200s, 2.26.14, 146'', 0.73 Σήμερα: 150s, 1.51.45, 112'', 0.74666 Αυτά στον 8320 στα 4.8 Τί θέμα έχει δημιουργηθεί πάλι με το αρχείο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Στο 100 1.09 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 τί εννοείς δλδ??? πώς θα ξέρει? απο κοινού εργάστικαν πάνω στην νέα γενιά της amd??? ότι ξέρεις εσύ κι εγώ και όλος ο κόσμος το ξέρει και η intel. δές τι έγινε σε αντίστοιχη περίπτωση με τις νέες κα΄ρτες γραφικών που ανάγκασε άρων άρων την amd η nvidia να χαμηλώσει τις τιμές Ναι εντάξει ότι ξέρω εγώ και εσύ ξέρει και η Intel. Και ύστερα ήρθε η άνοιξη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις