cervantes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 epeidi endiaferome na agoraso laptop skeftome sobara tis sinthesis tou plasiou mia ke mporo na kataskebaso kati stis anagkes mou.. einai omos arketa aksiopista ??? i mipos tha prepei na kano kano kapies paraxorisis sto hardware pou thelo ke na paro toshiba ( as poume ton SATELLITE PRO M10 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Catalog_Id=1&Product_Id=164323&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id= ) me ta idia peripou lefta ? :?: na anafero oti kitao gia mia sinthesi me intel M 1.5Ghz , 512 ram , dvd-recorder , 40 Gb skliro ke wi-fi episis tha ithela na min iperbeni ta 1700 Euro
ALEXANDER! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 8a protrina kati eponhmo px acer an eniaferesai gia kapoio modelo pm gia timh konta se ayto pou 8eleis einai to 1353LM einai amd +2400 exei dvd-r 512 ddr kai 40 hd poulhsa ena shmera einai polu kalo
kirimis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Cervantes ξεχασε τις λυσεις αλα Plaisio Laptop... waste of money. Κοιτα κατι επωνυμο απο τους κλασσικους-παραδοσιακους κατασκευαστες φορητων. Ο Μ10 που ανεφερες ειναι πολυ καλος και μιλαω εκ πειρας, απο εκει και περα εαν θες και το κατι εξτρα στον εξοπλισμο... τοτε δες τον Acer 290 LMi ο οποιος και εχει τον κορυφαιο Centrino, και DVD-RW εχει, και κοστιζει κατω απο 1700...
Jaco Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Kirimis μίλησε, σωστά... ΟΥΓΚ...!!! Τα made in Banania, ε... Greece, ήθελα να πω φορητά είναι της πλάκας και όταν έρθει η ώρα που θα σου καεί η οθόνη (κάτι μου θυμίζω) ή θα το σπάσεις (τώρα κάτι θυμίζω στον Kavalioti), τότε δεν βγάζει άκρη μαζί τους ούτε ο Ταρζάν... ο άρχοντας της μπανανίας...
cervantes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 thanx pedia gia tis plirofories! omos metaksi ACER TM290LMiGR ke TOSHIBA SATELLITE PRO M10 ti mou protinete ? to leo giati o acer dini perissotera alla kostizi ligotero ke me bazi se skepsis ---> http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Catalog_Id=1&Section_Id=54&Prod_Id=160084&Prod_Id=164323&x=48&y=29
ksp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Proteinw anepifylakta FUJITSU-SIEMENS Kalo service, eugeniko kai kales times...
cdcl01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Toshiba fovery etaireia alla akribh gia idiotes astin stous eppaggelmaties. Stin telikh me ton Acer pare kai to paketo pou paizei gia epektash eggyhshs sta 3 years me accidental damage!! kai eise kalymenos.
kirimis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Βρε cdcl01... εγω το toshibi μου το πηρα για φτηνο! οχι για ακριβο... ειχα η αληθεια ειναι και την επιλογη Acer και Compaq που εδιναν λιγη ταχυτητα παραπανω, αλλα διαλεξα να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο θεματα αξιοπιστιας. Βεβαια, σε αυτους τους 8 μηνες αλλαξαν αρκετα στους φορητους... και εγω τουλαχιστον τωρα θα ημουν μεταξυ M10 και 290LMi... διαλεξε οποιο σου αρεσει περισοτερο... και τα 2 εχουν 2 χρονια εγγυηση, δεν νομιζω να σε προβληματισουν.
cdcl01 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Oxi kirimi, apo 1 Noembriou h eggyhsh ton Acer exei pesei ston 1xrono kai oson afora to thema timhs tou toshiba einai akribos se sxesh me ayta pou dinei sygkritika me ton acer. Na sou po omos thn alitheia ki ego toshiba exo enan apo to '98 kai oute ta aytokollhta den exoun ksekolisei, mallon prepei na paroume kai thn gnomh enos katoxou Acer
kirimis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 στον 1 χρονο???!!! τοτε γραψε ΑΚΥΡΟ.... τουλαχιστον προσωπικα στον φορητο θελω κατα προτιμηση 2 χρονακια... βουρ για Μ10 λοιπον.
cdcl01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Min anxonese file, thimisou ti eixa pei ligo pio pano. Yparxei kai h epektash eggyhshs ston Acer apo 1 se 3 xronia kai apokleietai ayto to parapano kostos na ftasei thn diaforea timhs pou exei me ton Toshiba.
AfterForever Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Για να μην ανοίξω νέο τόπικ... θέλω κ εγώ να πάρω ένα φορητό, όμως με δόσεις κ να μην πάει πολύ χρηματικά (<=€1500). Μερικές ερωτήσεις : επώνυμο ή με δική σου σύνθεση; (πλαίσιο) ο Centrino ο επεξεργαστής είναι καλύτερος από P4-Athlon ? Τι μου προτείνετε ? 256 RAM είναι ικανοποιητικά ? Γενικά όσο ανεβαίνουν οι επιδόσεις μειώνεται ο χρόνος αυτονομίας; (περισσότερες απαιτήσεις -> μεγαλύτερη κατανάλωση) Ποια η καλύτερη κάρτα γραφικών για φορητό στον τομέα απόδοση / τιμή ; Αύριο θα πάω μια βολτίτσα από Στουρνάρη. Τι να προσέξω (εννοώ ποια μαγαζιά αξίζουν κ ποια όχι από προσωπικές εμπειρίες) Ευχαριστώ
HamerZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 - Επώνυμο, - Centrino, - αν μπορείς 512MB Ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.