BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μα θα παίξει με αυτή την οθόνη που έχει ή θα του βγάζει προβλήματα όταν παίζει? Αν έχει προβλήματα τότε θα αναγκαστεί να πάρει και οθόνη. Τότε δεν θα έχει τα χρήματα και το μηχάνημα θα κάθεται. Πραγματικά αμφιβάλω το σοι gaming θα κάνει με αυτή την οθόνη. Συμφωνω με τον Σπύρο. Κάποια πράγματα είναι αλληλοεξαρτώμενα. Προσωπικα πιστευω οτι ειδικα οταν εχουμε σκοπο να διαθεσουμε τοσα χρηματα για gaming να ξεκιναμε απο την οθονη καθως αυτη θα καθορισει τις απαιτησεις σε καρτα γραφικων η οποια με τη σειρα της θα καθορισει τις απαιτησεις σε τροφοδοτικο και ουτω καθ εξης ενω δεν θα πρεπει να υποτιμαμε και τα υπολοιπα περιφερειακα οπως καρεκλα ποντικι πληκτρολογιο η ακομα και mouse pad.Εμενα προσωπικα δεν μου παει να προτεινω συστημα των 1300 ευρω οταν ο θεματοθετης εχει στην κατοχη του μια οθονη των 90 ευρω και εχει σκοπο να την χρησημοποιησει.Επισης αυτο με προδιαθτει αρνητικα γιατι σκεφτομαι οτι δεν ξερει που πρεπει να διαθεσει τα χρηματα για να εχει την καλυτερη δυνατη gaming εμπειρια και μαλλον την φτηνη οθονη θα την συνδυασει με ενα ποντικι και ενα πληκτρολογιο των 10 ευρω επειδη θα εχει διαθεσει ολο το υπολοιπο μπατζετ στο PC.Φυσικα μπορει να κανω και λαθος αλλα αν δεν το ξεκαθαρισει αυτο ο θεματοθετης εγω για παραδειγμα δεν μπαινω στην διαδικασια να προτεινω κατι.
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μα θα παίξει με αυτή την οθόνη που έχει ή θα του βγάζει προβλήματα όταν παίζει? Αν έχει προβλήματα τότε θα αναγκαστεί να πάρει και οθόνη. Τότε δεν θα έχει τα χρήματα και το μηχάνημα θα κάθεται. Πραγματικά αμφιβάλω το σοι gaming θα κάνει με αυτή την οθόνη. Συμφωνω με τον Σπύρο. Κάποια πράγματα είναι αλληλοεξαρτώμενα. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Άν έχει προβλήματα όπως είπες, τότε θα κοιτάξει για οθόνη. Λογικό δεν έιναι; Υποτίθεται ότι έιναι λειτουργική η οθόνη του. Δεν ξέρουμε στα σίγουρα αν του βγάζει προβλήματα, δεν είπε κάτι αν δεν κάνω λάθος. Επίσης εσύ και εγώ και ο καθένας μπορεί να μην μπορεί με μια τέτοια οθόνη, αλλά αυτός μπορεί να είναι οκ παρόλο που όντως δεν είναι καλή. Δικό του θέμα είναι αυτό. Το καλύτερο ξέρει πιο είναι και του το είπανε όλοι. Από εκεί και πέρα, τα γνωστά.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγω παλι βαριεμαι να προτεινω προσωπικα οταν δεν βλεπω ολους αυτους που ανοιγουν θεματα τοσο ακριβων pc να μην κοιταζουν πρωτα αλλα παρομοια θεματα που εχουν ανοιχτει στο insomnia με τα δικα τους. http://www.insomnia.gr/topic/607187-gaming-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-1000/ http://www.insomnia.gr/topic/610175-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/ http://www.insomnia.gr/topic/609793-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/ Το insomnia γεματο απο τετοια θεματα ειναι.Τοσος κοπος κανει σε μερικους να τους ριξουν μια ματια και μετα ναι να ανοιξουν θεμα να ρωτησουν οτι απορια εχουν??? Και επειδη ακριβως μιλαμε και για πολλα(ειδικα για τις μερες μας)λεφτα για gaming pc αν ο αλλος δεν μπορει να κανει ουτε αυτη την μικρη(του 5λεπτου)ερευνα αγορας,σε βαζει και σε υποψιες για το αν θα κανει και ο αλλος την αγορα ή οχι. Φιλε μου ο λογος που δεν παιρνεις απαντησεις ειναι γιατι κανεις δεν θα σου προτεινει συστημα στα 1300ευρω με αυτην την οθονη. Ειναι απλα χαζομαρα και πεταμενα λεφτα να δωσεις 1300 ευρω και να παιζεις σε μια οθονη των 90ευρω. Το συστημα των 1300ευρω για να εχει νοημα και καποια ισορροπια θελει και μια καλη οθονη στα 300-500ευρω τουλαχιστον.Επισης σε αυτην την κατηγορια τιμης πας για καρτα γραφικων στα 400+ ευρω και αυτη τη στιγμη κανεις δεν θα σου προτεινει καρτα γραφικων σε αυτα τα λεφτα γιατι βγαινουν οι καινουριες σε λιγες εβδομαδες. Στο μονο που θα διαφωνησω τελειως και το εχω πετυχει συχνα ειναι στο παραπανω.Οντως στα χρηματα αυτα τον αλλο μηνα ερχεται η 1070 αλλα μιλαμε παντα για την Reference υλοποιηση που δεν νομιζω να ενδιαφερει τους περισσοτερους. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Άν έχει προβλήματα όπως είπες, τότε θα κοιτάξει για οθόνη. Λογικό δεν έιναι; Υποτίθεται ότι έιναι λειτουργική η οθόνη του. Δεν ξέρουμε στα σίγουρα αν του βγάζει προβλήματα, δεν είπε κάτι αν δεν κάνω λάθος. Επίσης εσύ και εγώ και ο καθένας μπορεί να μην μπορεί με μια τέτοια οθόνη, αλλά αυτός μπορεί να είναι οκ παρόλο που όντως δεν είναι καλή. Δικό του θέμα είναι αυτό. Το καλύτερο ξέρει πιο είναι και του το είπανε όλοι. Από εκεί και πέρα, τα γνωστά. Προβλήματα δεν είναι μόνο αν λειτουργεί η οθόνη αλλά αν απεικονίζονται σωστά τα games, αν έχει κρεμασματα και λοιπά. Αν είχε μια καινούργια LG των 130-150 ευρώ θα έλεγα οκ. Αλλά τι καθόμαστε και κουβεντιάζουμε. Μπορεί να δώσει 1300 και θα παίξει σε οθόνη Turbo-X?
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σωστό και αυτό, αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θα μου πεις μπορεί να έχει συνηθίσει και να μην καταλαβαίνει διαφορές ή ποιο είναι το πρόβλημα. Βέβαια αν έχει ghosting-input lag-low response-pwm dimming κτλ η οθόνη και βγάζει παναγίες, τότε δεν μένει από το να το βάλει στο πρόγραμμα να την αλλάξει γρήγορα. Με αυτή την προϋπόθεση, δεν καθίσταται αυτομάτως άχρηστος ένας πολύ καλός πύργος. Αρκεί να μας πει ο TS τί παίζει με την οθόνη του, τί θέλει και τί σκέφτεται να κάνει καθ' αυτού. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σωστό και αυτό, αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θα μου πεις μπορεί να έχει συνηθίσει και να μην καταλαβαίνει διαφορές ή ποιο είναι το πρόβλημα. Βέβαια αν έχει ghosting-input lag-low response-pwm dimming κτλ η οθόνη και βγάζει παναγίες, τότε δεν μένει από το να το βάλει στο πρόγραμμα να την αλλάξει γρήγορα. Με αυτή την προϋπόθεση, δεν καθίσταται αυτομάτως άχρηστος ένας πολύ καλός πύργος. Αρκεί να μας πει ο TS τί παίζει με την οθόνη του, τί θέλει και τί σκέφτεται να κάνει καθ' αυτού. Ακριβώς αυτό. Δεν λέει τι παίζει ή τι θέλει να παίξει. Γενικώς ο ts είναι εξαφανισμένος. Μια μέρα πέρασε βέβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα