Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες δεν είναι απαραίτητα κακό το πλύσιμο.... αλλά τα άλατα που τυχων θα μεινουν μπορουν να σου κανουν ζημια.. :-) :-) :-)

αν χρησιμοποιήσεις απ-ιονισμένο νερό και δεν αφήσεις καταλυπα οκ. Άλλα και πάλι ενα διαλυμα αλκοόλης ισως να κάνει καλύτερη δουλειά :-D :-D :-D

http://youtu.be/8mfykKXqDww

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok ο καθένας πράττει όπως τον φωτίσει εγώ πλύσιμο δε κάνω ποτέ όμως. Το καταστρέψαμε όμως το θέμα ήταν πλύσιμο πύργου και το έχουμε κάνει καθαρισμός μητρικής...

• Like 1
Δημοσ.

Ok ο καθένας πράττει όπως τον φωτίσει εγώ πλύσιμο δε κάνω ποτέ όμως. Το καταστρέψαμε όμως το θέμα ήταν πλύσιμο πύργου και το έχουμε κάνει καθαρισμός μητρικής...

Να μας βλεπανε οι μαναδες μας απο μια μερια και να λεγανε ολες ταυτοχρονα ''να κανες ετσι και για τα μαθηματα σου-δουλεια σου κλπ και τι στον κοσμο''  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Καθε 1-2 μηνες του δινεις 1-2 ωριτσες με κρυο αερα διωχνεις τα πολλα και μετα τα φανακια με μπατονετα βουτηγμενη στο οινοπνευμα. 

Και σου φαίνεται το blower υπερβολή,που κάθε εξάμηνο περίπου (που το κάνω εγώ) σε 10 λεπτάκια είμαι έτοιμος;

• Like 1
Δημοσ.

Και σου φαίνεται το blower υπερβολή,που κάθε εξάμηνο περίπου (που το κάνω εγώ) σε 10 λεπτάκια είμαι έτοιμος;

Φιλε Πανο ο σκοπος του καθαρισμου του PC (για μενα προσωπικα τουλαχιστον) ειναι να ειναι μονιμα σε μια καθαρη εως spotless κατασταση. Ειναι σαν να λες οτι καθε εξι μηνες πας το αμαξι σου για πλυσιμο σε σουπερ μαγαζι και γινεται λαμπικο ενω εγω το πλενω καθε μηνα μονος μου με λαστιχο σαπουνι κερι κλπ κλπ. Ποιος εχει με μεγαλυτερη συνεπεια καθαρο αμαξι? :)

edit: μου αρεσει και η διαδικασια να το συντηρω με χρονο και ενεργεια δικα μου κιολας. Ειναι μιας μορφης αγχολυση :)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε Πανο ο σκοπος του καθαρισμου του PC (για μενα προσωπικα τουλαχιστον) ειναι να ειναι μονιμα σε μια καθαρη εως spotless κατασταση. Ειναι σαν να λες οτι καθε εξι μηνες πας το αμαξι σου για πλυσιμο σε σουπερ μαγαζι και γινεται λαμπικο ενω εγω το πλενω καθε μηνα μονος μου με λαστιχο σαπουνι κερι κλπ κλπ. Ποιος εχει με μεγαλυτερη συνεπεια καθαρο αμαξι? :)

Με ενα φυσημα blower εχεις αποτελεσμα 2 ωρων με πιστολακι.Εχεις χρησιμοποιησει ποτε blower για να εχεις αποψη?:)

• Like 1
Δημοσ.

Με ενα φυσημα blower εχεις αποτελεσμα 2 ωρων με πιστολακι.Εχεις χρησιμοποιησει ποτε blower για να εχεις αποψη? :)

Δεν προλαβες το edit που εκανα μαλλον! Δεν ισχυριστηκα οτι κανει κακη δουλεια η αργη η δεν ξερω και εγω τι αλλο. Λεω οτι τη σημερον ημερα τα θεωρω πεταμενα λεφτα για κατι που χρειαζεται 5-6 φορες το χρονο και το κανεις εξισου καλα και μερακλιδικα με υλικα που εχεις και στο σπιτι. Εξαλλου ξαναλεω ειναι και στον καθενα πως το βρισκει. Για αλλους αγγαρεια για μενα περιποιηση στο τιγρακι μου :)

Δημοσ.

. Ποιος εχει με μεγαλυτερη συνεπεια καθαρο αμαξι? :)

Εσύ,αλλά εγώ είμαι πιο ξεκούραστος και παίρνω περισσότερα like  :-D  :-D  :-D

Eν πάσει περιπτώση όμως, αφού γουστάρεις και την βρίσκεις έτσι ,πολύ καλά κάνεις.

Ά και μείνετε στο θέμα ρε σεις ,γιατί ο φίλος μου ο La_MoRt θ'αφηνιάσει σε λίγο. :-D  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Παιδες ειστε off topic τελειως. Το παιδι μιλησε για το κουτι του που θα εχει πιασει μακα αν ειναι τοσο παλιο. Τα parts θα τα βγαλει προφανως οπως δηλωσε και ο ιδιος και ακριβως επειδη φοβαται υγρασια κλπ ζητησε γνωμες. Τωρα αν καποιος πλενει mobo με νερο θα εχει λεφτα για πεταμα φαινεται η θελει να τεσταρει το service των κατασκευαστων!

Ασχετο αλλα και εγω πιστολακι μαλλιων στον ψυχρο αερα ομως χρησιμοποιω και απο αποσταση για να διωξω τα χοντρα. Τζογαρω τοσο καιρο δηλαδη??

Προφανώς και δεν αναφερόμαστε στον ts με τα υπόλοιπα σχόλια.

Δημοσ.

Το blower μόνο καλό, αλλά είναι σε κάτι μηχανήματα κολλημένη μια μάκα, που δεν βγαίνει με τίποτα, σαν το κακό λύκο να ξεφυσάς. Συνδυάζει σκόνη και υγρασία και μάλλον από μικροοργανισμούς που ζουν για ένα μικρό διάστημα πάνω σε αυτό το μικρόκοσμο, ή από κάποια άλλη συνωμοσία της χημείας, δημιουργείται μια κόλλα μαύρη. Με πολλή προσοχή και αποκλειστικά σε μέρη που δεν περνάει (γενικά) ρεύμα, κάποιο πανί ή χαρτί, αλλά να μην ξεφτίζει, νοτισμένο με ελάχιστο οινόπνευμα.

Δημοσ.

Καλά δε χρειάζεται να περιμένεις να φτάσει ως εκεί μπορείς να το καθαρίσεις πριν αυτή τη κατάσταση που περιγράφεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...