Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά γρήγορη ερώτηση μου έδωσαν ένα pentium 1 υπολογιστή και μέσα είναι μόνο σκόνη.αν βγάλω τα πάντα από μέσα και μείνει μόνο το κουτί και το πλύνω θα γίνει τίποτα?εννοειται ότι μετά θα μείνει 1 ημέρα έξω για να σιγουρευτώ ότι στέγνωσε καλά πριν τα ξανάβαλω όλα μέσα
cloud13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν θα εχεις προβλημα αν και θα σου συνιστουσα να το περασεις ξεσκονισμα και σκουπα για τα χοντρα και μετα με οινοπνευμα για να απολυμανθει και να εξατμιστει και σωστα. 1
ziaba Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 κάποιοι πλένουν ακόμα και τις μητρικές με σαπουνόνερο άπλα τις αφήνουν καμία βδομάδα στον ήλιο 1
kataramenos32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά γρήγορη ερώτηση μου έδωσαν ένα pentium 1 υπολογιστή και μέσα είναι μόνο σκόνη.αν βγάλω τα πάντα από μέσα και μείνει μόνο το κουτί και το πλύνω θα γίνει τίποτα?εννοειται ότι μετά θα μείνει 1 ημέρα έξω για να σιγουρευτώ ότι στέγνωσε καλά πριν τα ξανάβαλω όλα μέσα Διορθωσε με αν κανω καπου λαθος.Λες οτι σου εδωσαν ενα pentium 1 υπολογιστη ετσι?Απο μουσειο σου τον εδωσαν? Δεν θα εχεις προβλημα αν και θα σου συνιστουσα να το περασεις ξεσκονισμα και σκουπα για τα χοντρα και μετα με οινοπνευμα για να απολυμανθει και να εξατμιστει και σωστα. Αυτο θα προτεινα και εγω.
Zapee995 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Πλακωσε το με τη πίεση αφού πρώτα βγάλεις τα πάντα από μέσα. Το ονοιπνευμα που θα χαλάσεις καθώς και η ταλαιπωρία που θα τραβήξεις να το ξεσκονησεις, δεν αξίζουν για τέτοιο pc. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τελικά το πλάκωσαν με ένα πιεστικό γυαλί έγινε ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 κάποιοι πλένουν ακόμα και τις μητρικές με σαπουνόνερο άπλα τις αφήνουν καμία βδομάδα στον ήλιο 1
teo20net Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 κάποιοι πλένουν ακόμα και τις μητρικές με σαπουνόνερο άπλα τις αφήνουν καμία βδομάδα στον ήλιο Με πράσινο σαπούνι; 2
FasTaker Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Oχι βαζουν με ουδετερο PH να μην σου καψει τα mosfet! Tι διαβαζω βραδυνιατικα! Να 'σαι καλα ziaba θα κοιμηθω κλαιγοντας απο τα γελια!
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Με πράσινο σαπούνι; Ναι με αυτό που είναι και οικολογικό. Τα άλλα μορεί να αφήσουν και λεκέδες στο mobo και να φαίνεται άσχημα
teo20net Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και Calgon γιατί με τον καιρό τα άλατα μπορούν να σου καταστρέψουν το πλυντ....τον πύργο εννοώ. edit: Πλάκα κάνω, δεν έχω ειρωνικό ύφος.
ziaba Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Με πράσινο σαπούνι; Oχι βαζουν με ουδετερο PH να μην σου καψει τα mosfet! Tι διαβαζω βραδυνιατικα! Να 'σαι καλα ziaba θα κοιμηθω κλαιγοντας απο τα γελια! Ναι με αυτό που είναι και οικολογικό. Τα άλλα μορεί να αφήσουν και λεκέδες στο mobo και να φαίνεται άσχημα η ασχετοσύνη στο μεγαλείο της https://www.google.gr/search?q=Washing+a+Motherboard&biw=1024&bih=643&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiu_vy-2fnMAhVHrRQKHe9xD0wQ_AUIBigA&dpr=1 1
Arkoudelos Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ένα blower και ένα μπαλκόνι χρειάζεται! Τι πλυσίματα και Vidal Sassoon ρε παιδιά θα τρελαθούμε πρωινιάτικο χαχαχαχαχαχαχα 3
dkotanid Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ένα blower και ένα μπαλκόνι χρειάζεται! Τι πλυσίματα και Vidal Sassoon ρε παιδιά θα τρελαθούμε πρωινιάτικο χαχαχαχαχαχαχα Αυτά και ένα πινελάκι αν θες - προς θεού όχι νερό κτλ. . Εδώ καιγόμαστε όταν "πέφτει" νερό πάνω σε κάτι ηλεκτρονικό και θα το κάνουμε από μόνοι μας; Δεν ήξερα ότι πλένονται οι μητρικές - έστω και έτσι να είναι - εγώ δε θα το έκανα!
La_MoRt Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 η ασχετοσύνη στο μεγαλείο της https://www.google.gr/search?q=Washing+a+Motherboard&biw=1024&bih=643&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiu_vy-2fnMAhVHrRQKHe9xD0wQ_AUIBigA&dpr=1 Τώρα όντως το ενστερνίζεσαι το συγκεκριμένο; Εγώ νόμιζα ότι τρολάρεις για αυτό και το like. Στο link που έδωσες στο βίντεο που φαίνεται ο τύπος τη στεγνώνει με πιστολάκι. Απαγορεύεται το πιστολάκι ρε φίλε σε ηλεκτρονικές πλακέτες λόγω στατικού ηλεκτρισμού... Αν αυτά τα κυκλώματα μετά δουλέψανε ,που αμφιβάλλω γιατί κανένας δε δείχνει αν λειτουργεί μετά παρά μόνο πως να το κάνεις, αλλά ακόμα και να δουλέψανε μάλλον είχαν το Θεό μπάρμπα που λένε... Έλεος!!! Αυτά και ένα πινελάκι αν θες - προς θεού όχι νερό κτλ. . Εδώ καιγόμαστε όταν "πέφτει" νερό πάνω σε κάτι ηλεκτρονικό και θα το κάνουμε από μόνοι μας; Δεν ήξερα ότι πλένονται οι μητρικές - έστω και έτσι να είναι - εγώ δε θα το έκανα! Δε πλένονται φίλε για κανένα λόγω που ακούστηκε αυτό; Άμα ήταν να κάναμε ότι χαζό βλέπαμε στο internet ζήτω που καήκαμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα