Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν 3 χρόνια μου ζήτησαν να τοποθετήσω κάμερα και καταγραφικό σε ένα μαγαζι, με την προυπόθεση να μπορεί ο ιδιοκτήτης να παρακολουθεί μέσω κινητού από το σπίτι του, όπως και έγινε,

το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή άλλαξε πάροχο ιντερνετ, (έβαλε cyta) και απο τότε το κινητό(το οποίο επίσης εχει αλλαχτεί) συνδέεται μόνο με το wifi του μαγαζιου, και με κανένα άλλο τρόπο,

πως μπορώ να διορθώσω αυτή την κατάσταση;

στον υπολογιστή του τοπικού δυκτίου υπάρχει εγκατεστημένο το DVR cilent, και στο κινητό το qmeye

Δημοσ.

Για να το βλεπεις απο αλλο δικτυο θα πρεπει ειτε ο πελατης να εχει static ip απο τον παροχο ειτε να εχεις στησει καποιο dns. 

Επισης απο την στιγμη που αλλαξε router , θα χρειαστει 99% να ανοιξεις πορτες στο νεο router.

Δημοσ.

Μάλιστα, απο όσο ξέρω στατική ip δεν είχε ποτέ, όσο για το ρούτερ, το φαντάστηκα οτι θα πρέπει να περάσω τις πόρτες αλλά δεν έχω ξαναδεί το συγκεκριμμένο μενού του ρούτερ και με μια πρώτη ματιά δεν έβγαλα άκρη,

στο DVR cilent έχει κάτι ρυθμίσεις DDNS που δεν ξέρω τι κάνουν, έχουν κάποια σχέση; πρέπει να κάνω κάτι εκει;

Δημοσ.

πρεπει να φτιαξεις λογαριασμο σε μια σελιδα σαν την http://www.noip.com/

Μπορεις να φτιαξεις και free account αλλα θα πρεπει να μπαινεις καθε 30 μερες και να ανανεωνεις το dns.

Μετα πας στο καταγραφικο και περνας την διευθυνση dns στις ρυθμισεις του.

Επισης θα πρεπει να ανοιξεις και πορτες στο router οπως ειπα και παραπανω. Δες καποιον οδηγο στο internet για port forward για το μοντελο του router του.

Γενικα αν δεν τα εχεις ξανακανει τα παραπανω θα δυσκολευτεις αρκετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...