Karapapanikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ζητάω συνώμη αν έχει ανοιχτεί πάλι θέμα, αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα..Έψαξα στα προγράμματα, αλλά δεν βρήκα κάποιο..Δεν πίστευα ότι θα είναι τόσο δύσκολο να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμά..Είχα ένα στο κινητό, αλλά έχει περιορισμούς..Γνωρίζει κανείς κάποιο freeware πρόγραμμα, που να ενσωματώνεις μουσική σε βίντεο να κατεβάσω ? Έχω windows 10 που δεν έχουν default το movie maker, παρόλα αυτά μπορείς να το κατεβάσεις..Το έκανα και τώρα τα windows δεν το βρίσκουν..
TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θες να μας πεις τι είναι το αρχικό αρχείο και που θες να μπορεί να παίζει το αποτέλεσμα; Γενικά και αόριστα δες εδώ πως γίνεται,αυτό είναι για αρχικό mp4 και αποτέλεσμα πάλι το ίδιο,αν θες να γίνει άλλο είδος το αποτέλεσμα από το αρχικό πρέπει να κάνεις και reencode. http://www.insomnia.gr/topic/587128-επεξεργασία-ήχου-σε-video/?p=54376267
Karapapanikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 mp4 σε mp4, δεν με πειράζει η μορφή..να ρίχνω ένα αρχείο video και ένα κομμάτι στο πρόγραμμα και να τα κολλάει θέλω..
Karapapanikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 δεν μου κανει δουλειά το avidemux..προσθέτω ένα βιντεο σε μορφή mp4 και ένα τραγούδι mp3 και λέει : cannot find demuxer for ...mp3
vste Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δοκιμασε με το VSDC Free Video Editor. Το εχω κανει συχνα στα videos μου στο YT.
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δεν μου κανει δουλειά το avidemux..προσθέτω ένα βιντεο σε μορφή mp4 και ένα τραγούδι mp3 και λέει : cannot find demuxer for ...mp3 Κάνεις κάτι λάθος φίλε. Πρώτα φορτώνεις το mp4, μετά πας από το μενού audio->select track και στο 1ο track επιλέγεις ...add audio, φορτώνεις το mp3 και πατάς ΟΚ Μετά αφήνεις Audio και Video output στο copy και στο output format βάζεις mp4 και σώζεις. Η διαδιακασία θα πάρει λιγότερο από ένα λεπτό. EDIT: Το είδα και το vsdc. Καλό για free αλλά κάνει re-encode το βίντεο και τον ήχο οπότε αυτό σημαίνει απώλεια ποιότητας και χρόνος. Έχει όμως το θετικό ότι μπορείς να προσθέσεις και άλλα κομμάτια αν δε φτάσει το πρώτο, πράγμα που για να γίνει στο demux θα πρέπει πρώτα να φτιάξεις ένα mp3 στη διάρκεια του βίντεο (π.χ. με το δωρεάν Audacity) και μετά να το προσθέσεις. Από την άλλη όμως με τις επιλογές video και audio στο copy δεν χάνει καθόλου ποιότητα. Ζυγίζεις τα θετικά και τα αρνητικά και προχωράς κατά το δοκούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα