De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχει κάποιος ιδέα τι παίζει με αυτά; Πχ. http://www.amazon.com/Alesis-V61-61-Key-Keyboard-Controller/dp/B00IWWHIUI Θέλω να πάρω ένα τέτοιο. 1)Θα μπορώ με αυτό να το συνδέσω στο λαπτοπ μου, και να παίζω μουσική με τους ήχους που θέλω εγώ ή έχει το λογισμικό του έτοιμους; 2) Χρειάζεται και λογισμικό τρίτων που είναι επι πληρωμή; 3) Έχει καθυστέρηση όταν παίζεις αισθητή; Το θέλω γιατί το αρμόνιο το yamaha που έχω εκτός ότι είναι γομάρι και δεν έχω χώρο, ο ήχος του πιάνου του δε μου αρέσει ιδιαίτερα. Θα παρακαλούσα γνώμες απ'οσους το έχουν δουλέψει κι όχι μετάφραση των χαρακτηριστικών στα ελληνικά. Αυτό το κατέχω. Ευχαριστώ! 1
De@th L0rd Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ούτε ένας με πλήκτρα ρε γμτ????????? Όλοι της κιθάρας είστε εδω μέσα; :cry:
Pandelas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα φιλε Απ όσο ξέρω μπορεις να το συνδέσεις με το λάπτοπ μέσω καλωδίου USB (συνήθως υπάρχει ένα μέσα στη συσκευασία όταν το αγοράζει). Από εκεί και πέρα δεν έχει περασμένους ήχους στη μνήμη του όπως ένα κανονικό Αρμονιο και συνεπώς χρειάζεται λογισμικό τρίτων για να παιξει ο ήχος. Όσων αφορά την καθυστέρηση όταν παίζεις αυτό αφορά την κάρτα ήχου σου. Σε midi προσωπικά ακόμα και με την onboard κάρτα ήχου δε νομιζω πως θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα σου πρότεινα να ψάξεις λίγο το asio4all καθώς πιστεύω θα χρειαστεί.. Από εκεί και πέρα αν πιστεύεις πως θα βρεις κάποιο λογισμικό με καλούς ήχους τσιμπα το. Το absynth 5 μου έρχεται στο μυαλό, δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί αρκετά για να σε καθοδηγησω καλύτερα.
Perfect Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Έχει κάποιος ιδέα τι παίζει με αυτά; Πχ. http://www.amazon.com/Alesis-V61-61-Key-Keyboard-Controller/dp/B00IWWHIUI Θέλω να πάρω ένα τέτοιο. 1)Θα μπορώ με αυτό να το συνδέσω στο λαπτοπ μου, και να παίζω μουσική με τους ήχους που θέλω εγώ ή έχει το λογισμικό του έτοιμους; 2) Χρειάζεται και λογισμικό τρίτων που είναι επι πληρωμή; 3) Έχει καθυστέρηση όταν παίζεις αισθητή; Το θέλω γιατί το αρμόνιο το yamaha που έχω εκτός ότι είναι γομάρι και δεν έχω χώρο, ο ήχος του πιάνου του δε μου αρέσει ιδιαίτερα. Θα παρακαλούσα γνώμες απ'οσους το έχουν δουλέψει κι όχι μετάφραση των χαρακτηριστικών στα ελληνικά. Αυτό το κατέχω. Ευχαριστώ! 1- δεν έχει ήχους είναι controller θα το δουλέψεις με κάποιο πρόγραμμα που να έχει samples (η synth ηχους) για να παίζεις 2- υπάρχουν και δωρεάν και επί πληρωμή λύσεις, οι πραγματικά καλές επί πληρωμή 3- λογικά δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα (δεν το έχω δοκιμάσει) 4- αν θες ειδικά για πιάνο αυτό δεν είναι ότι καλύτερο (ψάξε κάποιο με 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα