Προς το περιεχόμενο

Η TSST (Toshiba-Samsung Storage Technology) σταματά την παραγωγή οπτικών οδηγών

Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σχεδον εχει εξαφανιστει αυτο οπως θα γινει και με τους μηχανικους σκληρους

Αν εννοείς την αντικατάσταση τους από τους SSD έχουμε ακόμη πολύ καιρό μέχρι να φτάσουν τις χωρητικότητες των μηχανικών σε προσιτές τιμές και όχι σε τιμές που πρέπει να πουλήσεις το ένα σου νεφρό για να τους αποκτήσεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

CD χρηστιμοποιώ 1 (μια) φορά το χρόνο όταν μου ζητά ο πεθερός μου να του περάσω το "Φόρος 20XX" για να δει το εκκαθαριστικό του.

• Like 2

ελεος.. τα cd πεθαναν και δεν το ξερουν ουτε αυτα..

ο πατερας μου λατρης της μουσικης και δεν μπορει χωρις αυτη και ποσο μαλιστα στο αμαξι.. το αμαξι του λοιπον ειχε γινει χωρος αποθηκευσης cd και τα περισσοτερα γρατζουνιουνται και συνεχεια με εβαζε να του γραφω καινουργια..ωσπου μια μερα τα πηρα,πηγα του πηρα μια σιντιερα αυτοκινητου με usb,του πηρα και ενα φλασακι 32giga και υσηχασα και εγω και το αμαξι απο περιτη σαβουρα(cd)

Ναι αλλά μπορείς να περάσεις τα μουσικά cd σου στο pc.

Φυσικά, υπάρχει και η λύση να τα κατεβάσεις από τα ιντερνετια και τα πάιρετ μπέι (!) αλλά εγώ δεν κάνω τέτοια παράνομα πράγματα του διαβόλου.

Χαχαχα... Αναξιοπιστο...λεει... Ναι αν αγοραζεις cd dvd και bd απο λαϊκη. Το πιο αξιοπιστο ειναι μακραν αν γραφτει σωστα και με σωστο δισκακι.

Έχω cd και dvd απο 15 χρόνια πριν και μια χαρά παίζουν. Αν δεν τα έχει εκτεθειμένα σε ήλιο κτλ είναι το πιο αξιόπιστο μέσο για να κρατάς τα αρχεία σου. Σκληροί δίσκοι και φλασακια όλη μέρα χαλάνε. Αλλά έτσι είναι. Να υποστηρίξουμε το καινούριο, μη βλέποντας την πραγματικότητα.

• Like 2

Για Plextor 75.0000 δρχ έδωσα κάποτε.

Και εγώ για Plextor λευκό DVD recorder 120 ευρώ. Και τότε τα πουλούσαν σε κουτί κανονικά και με οδηγίες και μάλιστα είχε και πρόγραμμα εγγραφής. Το Nero αν θυμάμαι καλά. :)

Έχω cd και dvd απο 15 χρόνια πριν και μια χαρά παίζουν. Αν δεν τα έχει εκτεθειμένα σε ήλιο κτλ είναι το πιο αξιόπιστο μέσο για να κρατάς τα αρχεία σου. Σκληροί δίσκοι και φλασακια όλη μέρα χαλάνε. Αλλά έτσι είναι. Να υποστηρίξουμε το καινούριο, μη βλέποντας την πραγματικότητα.

Ναι η πραγματικότητα είναι ότι τα flashkia χαλάνε ενώ τα dvd αντέχουν.

:shock:

Ναι η πραγματικότητα είναι ότι τα flashkia χαλάνε ενώ τα dvd αντέχουν.

:shock:

Άσχετα αν τα φλασάκια είναι βολικά, πιστεύω πως χαλάνε.

Τα dvd πιστεύω εξαρτάται την χρήση που του κάνει κάποιος.

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ την λέξη πιστεύω γιατί το θέμα είναι υποκειμενικό. Δεν γίνεται να συγκριθούν.

• Like 1

1. το μεγαλυτερο λαθος της Apple που εχει αφησει χωρις opt drive τους iMac απο το 2013 και μετα

2. θες να δωσεις σ ενα φιλο ενα cd μουσικης η ενα bluray με ταινια τι κανεις καθε φορα κανεις δωρο ενα φλασακι η ενα ssd? λιγο σοβαροτητα παιδια

πλακα μας κανεις ρε φιλε, σιγά μην κουβαλάω εγώ 
optical disk drive στο laptop μου για να το χρησιμοποιώ 1 φορα το χρόνο και άμα.εκτος απότι το κάνει πιο βαρύ, μπορείς να βάλεις ένα deftero ssd η megaliteri μπαταρία στο χορό αυτό!
αφού το 99% τον χρηστών δεν το χρησιμοποιεί, για πιο
λόγο να το βάλει?
άμα εσένα "σαρεσι" τόσο πολύ υπάρχουν και τα εξωτερικά
με USB για να τα δουλεύεις 1 φορα το χρόνο.
αλλα να το κουβαλάς κάθε μέρα χωρίς λόγο, είναι τελείως ανούσιο.

removing completely the optical drives from the macbooks was the best thing that apple did.
  • Like 1

Για Plextor 75.0000 δρχ έδωσα κάποτε.

Και εγώ για Plextor λευκό DVD recorder 120 ευρώ. Και τότε τα πουλούσαν σε κουτί κανονικά και με οδηγίες και μάλιστα είχε και πρόγραμμα εγγραφής. Το Nero αν θυμάμαι καλά. :)

Ήταν αρχές του 2000 όταν αγόρασα το πρώτο μου CD-Recorder, μάρκας Plextor 8x (χλιδή για την εποχή). Μόλις... 110000 δρχ. σε ~4 δόσεις. Ούτε προστασία από buffer underrun, ούτε δυνατότητα να αντιγράφεις κλειδωμένα δισκάκια (διορθώθηκε αργότερα με ένα firmware update).

ετσι για την ευκολία πρέπει να υπάρχει σε κάθε οικογένεια (οχι σπίτι) ενα usb optical και τέλος, έτσι αν κάποτε χρειαστεί να υπάρχει, και φυσικά ουτε λόγος για καινούρια σύνθεση να μπεί μέσα σε καινούριο κουτί, ιεροσυλία! Τώρα όλοι έχουμε απο παλιές σύνθεσής αλλα πάνε άκλαυτα γιατι αν δεν τα χρεισημοποιής χαλάνε (έχω αρκετά χαλασμένα που δεν ανοίγουν λόγο σκόνης μάλλον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...