Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις στο lg fino φίλης μου και κόλλησε στο λογότυπο όταν ξανάνοιξε.Προσπαθώ να το κάνω hard reset και παραμένει κολλημένο,Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ?

Δημοσ.

Πάτα vol- και power (με κλειστό το κινητό) για να μπεις σε recovery, εκεί σβήσε cache, dalvik, user files και γενικά οτι σου δίνει, μετά ρεστάρτ και βλέπεις.

ps Τα σβήνει όλα η παραπάνω επιλογή clear user files άρα αν θες τα αρχεία που έχει μέσα καλύτερα μην το πατήσεις (αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρει μετά :P).

ps2 Η πρώτη εκκίνηση θέλει την ώρα της.

Δημοσ.

Αρχικά χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια!Το έθεσα λάθος το πρόβλημά μου.Έκανα hard reset,έκανα clear user files,και έμεινε κολλημένο μετά την επανεκκίνηση.Πέρασαν 20λεπτα μέχρι που έβγαλα την μπαταρία και το ξαναέκανα αλλά από ότι βλέπω πάλι έχει μείνει εκεί.. 

Δημοσ.

Έκανες μόνο clear τα user files? Έχει άλλα 2 clear που μπορείς να πατήσεις, τα έκανες; Αν δεν βγάζεις άκρη γράψε τι επιλογές σου βγάζει στο recovery να δούμε τι πρέπει να πατήσεις.

Στην χειρότερη περνάς πάλι rom αλλά αν έχει εγγύηση μπορείς να τους το δώσεις πίσω να στο φτιάξουν αυτοί για να είσαι σίγουρος/καλυμμένος.

Αλλιώς δοκίμασε με το πρόγραμμα που δίνει η LG για αναβάθμιση λογισμικού: λινκ

Δημοσ.

Λοιπόν μου βγάζει μόνο την επιλογή που προείπες(clear user files).Να αναφέρω ότι ο λόγος που ήθελα να το κάνω αυτό είναι το γεγονός πως σε πολλές εφαρμογές όπως η εφαρμογή τηλεφώνου έλεγε πως σταμάτησε να λειτουργεί.Έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα της lg και δεν κατάφερα τίποτα.δεν έχει εγγύηση το τηλέφωνο.

Δημοσ.

πήγαινέ το στην προκορντια να το δούνε ...

τι έγινε μπαίνουν πλέον και άλλες συσκευές της lg στο bootloop :X

Δημοσ.

Πρώτη φορά ακούω recovery να μην δίνει τίποτα, σίγουρα είσαι στο σωστό σημείο; Για ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε που είσαι (στις επιλογές τις πρώτες, πριν πατήσεις οτιδήποτε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...