ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχω μια αρχική σελίδα σε joomla. Στην αρχική έχουν τοποθετηθεί στην κεντρική κολώνα κάποια Modules . Έχω 1 module σε custom html το οποίο πιάνει την κολώνα απ'ακρη σ'ακρη. Όταν παώ να βάλω ένα δεύτερο στο ιδιο position μου τα εμφανίζει δίπλα δίπλα και φαίνονται χάλια. Εγώ τα θέλω πάνω κάτω. Έψαξα λίγο με το Module class suffix αλλά δεν βρήκα άκρη
dominotrix Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν μπορεις να το πας απο κατω με CSS; Αν θελεις δωσε λινκ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Είναι το foteinon.gr Θέλω το τελευταίο module στην κεντρική στήλη ( Προσφορά μηχανισμού... το οποίο ειναι στο user3) Να παει πάνω από το module (η έκθεση) Τα css τα πειράζω μέσα από το panel του joomla (Customise template)??
dominotrix Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το Προσφορά μηχανισμού δε το εμφανιζει διπλα διπλα οπως ειπες. Βαλτο διπλα διπλα για να δουμε αν μπορει να γινει με CSS. Τσεκαρε λιγο αν εχουν orders τα Modules για να βαλεις order 1 το εκθεση και order 2 το Προσφορά μηχανισμού.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το Προσφορά μηχανισμού δε το εμφανιζει διπλα διπλα οπως ειπες. Βαλτο διπλα διπλα για να δουμε αν μπορει να γινει με CSS. Τσεκαρε λιγο αν εχουν orders τα Modules για να βαλεις order 1 το εκθεση και order 2 το Προσφορά μηχανισμού. Τα Modules έχουν orders. To έβαλα τελικά πάνω πάνω. Βασικά ειμαι στο στάδιο να το αλλάξω τελείως σε drupal απλά επειδή τρέχει αυτή η προσφορά αυτό το διάστημα θέλαμε να φαίνεται ψηλά στη σελίδα Σε ευχαριστώ πολύ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα