Dantε Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το καταλαβα μια χαρα αυτο με το φοιτητικο αλλα σου αναφερω οτι πρεπει να σε ειδοποιησουν οτι δε μπορουν αν συμβαδισουν τα δυο πακετα,που να το ξερω εγω? Εφοσον τους εχω στειλει και επιστολη με το θεμα,γιατι δε μου απαντησαν εγγραφως? Και τηλεφωνικα τους ενημερωσα και εγγραφως και σε καταστηματα. Τι αλλο να εκανα?! Αρα αυτοι εχουν καθε δικαιωμα να κανουν οτι κανουν και μετα να το αφηνουν να τρεχει,χωρις να ενδιαφερονται για επιλυση ενω τους κυνηγαει ο πελατης?σου φαινεται λογικο αυτο? Αυτοι καθε φορα ελεγαν οτι εχει γινει καποιο λαθος και περαστηκε το προγραμμα και αφαιρεθηκε το προηγουμενο. Τιποτα περισσοτερο ,τιποτα λιγοτερο.Να παω εγω στο συστημα τους και να το φτιαξω? Η να τους δωσω ετσι απλα το ποσο που ζητανε? Και εστω τους πληρωνα οσα ηταν. Μετα θα σου ελεγαν οτι δε γινεται να συνδυασεις τα δυο πακετα. Και φυσικα τοτε δε θα με ενδιεφερε το πακετο τους και η θα το αφηνα στο αρχικο προγραμμα η θα εφευγα ωραια και ομορφα πληρωνοντας το ποσο για τη διακοπη(και δε θυμαμαι εαν ηταν συμβολαιο με προκαθορισμενο χρονο κιολας) Ομως τα 140Ε θα μου τα ετρωγαν,ασχετα εαν εγω τους χρωσταγα 82Ε). Για να συμπληρωσω. Μου λες οτι αυτοι μου ειπαν λυση. Εμενα μου φαινεται αδιανοητο να πληρωσω για το δικο τους λαθος και να περιμενω μετα να μου τα επιστρεψουν. Εαν σου φαινεται λογικο εσενα οκ,αλλα μενα δε μου φαινεται και προφανως δεν ειμαι υποχρεωμενος να το δεχθω. Κανω εναν υπολογισμο για τοσα εξοδα στο διμηνο και ερχονται και σου ζητανε απο το πουθενα τα διπλασια. Δεν ειναι στραγαλια να τους τα δωσω και να περιμενω να μου τα δωσουν.
jkoukos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ειλικρινά εύχομαι καλή επιτυχία στο θέμα σας, αλλά με τέτοια νοοτροπία δεν πιστεύω σε ευτυχή κατάληξη. Τα δικηγορικά θα σου βγουν πολύ παραπάνω και καλό είναι να πάρεις μία σωστή γνώμη από τον Συνήγορο του Καταναλωτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα