deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχεις πάει Γερμανία, Σουηδία κτλ για να έχεις άποψη; Μας φάγανε αυτές οι γενικεύσεις. Πήγε αλλά έφυγε αμέσως. Δεν άντεχε την τιμή τού καρπουζιού. 9
bilya Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ρε απατεωνα , σκοτσέζε, αυστραλε κτλπ δεν εχεις βαρεθει καθε λιγο κ λιγακι ν ανοιγεις θεματα ??? Σε παραδεχομαι παντως γιατί το κανεις οργανωμενα κ εδω κ σε γκρουπ στο φβ Υγ: απλα get a life
apatewnas2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Με άλλον με μπερδεύετε μάλλον.. άν και δέν κρύβομαι στο ιντερνετ.. αφού ξέρω ότι με παρακολουθεί η ΕΥΠ.. Πάντως στη Γερμανία έχω πάει και δέν μου άρεσε καθόλου.. ειδικά οι Γερμανοί είναι μπετόβλακες.. ρομποτάκια.. δέν θα άντεχα ποτέ μου να ζήσω εκεί.
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δέν είναι μόνο τα λεφτά.. είναι και η ποιότητα ζωής.. οι γυναίκες.. το φαγητό.. Εγώ αμα πάω κύριε μου στη Γερμανία ή τη Σουηδία ή τη Νορβηγία που ακούω κάποιους που πάνε θα πάθω κατάθλιψη και θα αυτοκτονήσω.. οι βόρειοι ευρωπαικοί λαοί είναι ψυχροί και οι γυναίκες κρύες.. τρώνε κονσέρβες και πληρώνουν μιά φέτα καρπούζι 20 Ευρώ! Νοπ.. Ιταλία είναι καλύτερα.. Έτσι όπως τα λες θα έλεγα να μείνεις Ελλάδα πάντως!
johnbond Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θέλεις πολύ δουλειά ακόμη στο trolling... https://youtu.be/_jXqN4b4ffM?t=3s
Προτεινόμενες αναρτήσεις