Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μητρικής η τροφοδοτικό;

agisilaosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

Είχα φτιάξει ένα πύργο το προηγούμενο Ιούνιο και ξαφνικά δεν μου ανοίγει. Πίστεψα ότι είναι τροφοδοτικό αλλά βάζοντας ένα άλλο είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι φταίει η μητρική γτ δεν δίνει καθόλου ρεύμα. Και με τα δύο τροφοδοτικά. Το ερώτημα μ είναι αν από το περασμένο Ιούνιο έχει κάποια εγγύηση η μητρική έχω κουτιά και αποδείξεις. Απλά η αγορά έγινε από σκρουτζ και συγκεκριμένα από το idea World. Όχι ολοκλήρου του Πύργου αλλά κάποια κομμάτια. Είμαι για καινούργια η μπορεί να καλυφθεί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά χτες έβλεπα ένα βίντεο με ένα τύπο που έλεγε ότι σε μηχάνημα AMD που δε του άνοιγε έβγαλε τη μπαταρία από τη μητρική, τη ξανάβαλε μετά από λίγο και το μηχάνημα δούλεψε. Δε δοκιμάζεις μπας και;

Καλημέρα,

Είχα φτιάξει ένα πύργο το προηγούμενο Ιούνιο και ξαφνικά δεν μου ανοίγει. Πίστεψα ότι είναι τροφοδοτικό αλλά βάζοντας ένα άλλο είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι φταίει η μητρική γτ δεν δίνει καθόλου ρεύμα. Και με τα δύο τροφοδοτικά. Το ερώτημα μ είναι αν από το περασμένο Ιούνιο έχει κάποια εγγύηση η μητρική έχω κουτιά και αποδείξεις. Απλά η αγορά έγινε από σκρουτζ και συγκεκριμένα από το idea World. Όχι ολοκλήρου του Πύργου αλλά κάποια κομμάτια. Είμαι για καινούργια η μπορεί να καλυφθεί;

ε λογικα εισαι εντος εγγυησεις οπως τα λες..αν ειναι οντως η μητρικη...δες τα χαρτια σου και παρε τηλεφωνο το καταστημα ....

Δοκίμασε να ενώσεις τα δύο συρματάκια που ανοίγουν τον υπολογιστή.

Αυτά που καταλήγουν από το κουμπί ον.

Αυτό μπας και έχει θέμα το κουμπί.

Δοκίμασε και το τροφοδοτικό σου σε άλλο μηχάνημα.

Αλλιώς απλά την επιστρεφεις,φυσικά και έχει εγγύηση.

Ευχαριστώ για τς απαντήσεις. Δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία αλλά και πάλι δεν άνοιξε μόλις την ξαναβαλα.. Το τροφοδοτικό δούλεψε στ άλλο πισι οπότε θα τηλεφωνήσω στο κατάστημα από όπου αγόρασα την μητρική..

Παιδιά μια ερώτηση ακόμα. Μίλησα με το κατάστημα που πήρα την μητρική και μου μασουσε πολλά λόγια.. Μου είπε ότι τα κάνει εισαγωγή και ότι πρέπει να τ τ στείλω σ αυτόν και μετά να τ στείλει εξωτερικό και σε κανένα μήνα να μάθουμε τι και πως.. Τι λέτε να κάνω να πάρω μια άλλη και να τελειώνω η να τη στείλω;

Λέμε να πας με αυτό υπό μάλης

Ο Αστικός Κώδικας (άρθρο 540) προβλέπει πως ο αγοραστής έχει το δικαίωμα: 

Α. Να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο 
Β. Να μειώσει το τίμημα 
Γ. Να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση

και να απαιτήσεις τα χρήματα σου πίσω,στο ακέραιο.

Ή να πάρεις μια καινούρια,ίδια,εκείνη τη στιγμή.

Αν σου πει δεν έχω ,δε σου δίνω,πως δεν επιστρέφει χρήματα κτλ,και θες,πες του πως έχεις δικαίωμα από το νόμο αφού η επισκευή θα κρατήσει τόσο πολύ,να σου δώσει μια άλλη παρόμοια μητρική για να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να "επισκευαστεί" η άλλη.

Αλλά εγώ απλά θα έπαιρνα τα χρήματα πίσω,και δε θα έμπλεκα περαιτέρω.

Αλλιώς απειλείς με αρνητική στο σκρουτζ και καταγγελία στο ΙΝΚΑ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...