4saken Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Απαξ και αναψεις τα αλαρμ εχεις αλλοθι για τα παντα.Να το παρατησεις για κανα 5λεπτο κλεινοντας το ενα ρευμα, να κανεις οπισθεν κτλ κτλ. Το χειροτερο ειναι τα αλαρμ εν κινησει. Ρε ανθρωπε βγαλε φλας για να καταλαβει ο απο πισω προς τα που θες να πας τουλαχιστον, δεν μπορει να μυρισει τα χερια του αν θα σταματησεις, αν θα κανεις στην ακρη, αν θα μεταφερθεις σε αλλη διασταση... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 επισης στην ελλαδα και το γεγονος οτι βγαζεις φλας για να αλλαξεις λωρίδα (αν παρ ελπιδα βγαλεις) σημαινει αυτομάτως οτι εχεις προτεραιοτητα....... ωρες ωρες σκεφτομαι να βαλω μουρη απο γκρειντερ και να βγω για καμια βδομαδα 12ωρα στο δρόμο.... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Στην Ελλαδα είναι να εχεις κανενα Lada Niva 30ετιας και οποιον μαμακα παρει ο χαρος !! Το εχω σκεφτει πολλες φορες . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτόκλητος τιμωρός με Lada Niva και bull bar μπροστά, λεφτά στην άκρη,gopro, και dashboard cam και άπειρος χρόνος να τρέχω στα δικαστήρια. Ε κάποια στιγμή θα έβαζαν μυαλό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Λεω στον γιο μου να προσεχει και ας εχει προτερεοτητα και μου λεει "ο άλλος θα πληρωσει" Εγω διαφωνω αλλα ισως εχει και δικιο . Εδωσα 1000 ευρω για να γτιαξω λαμαρινοδουλεις στο αμαξι μου και τα μισα θα μπορουσα να τα εχω αποφυγει με το να αφήσω καποιο βλακα να μου κανει την ζημια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Απαξ και αναψεις τα αλαρμ εχεις αλλοθι για τα παντα.. λολ, όντως, νομίζω ότι αν βγει ένας νόμος που θα καταργεί τα αλάρμ στα αυτοκίνητα που εισάγονται στην ελλάδα, να μην υπάρχει αυτό το μαγικό πορτοκαλί κουμπάκι που ανάβει όλα τα φλας μαζί ξερωγώ, θα λυθεί το πρόβλημα του διπλοπαρκαρίσματος κατά 90% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γερος Καμελέοντας Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ρε φίλε όλοι φονιάδες είναι και το πιο τρελό είναι οτι δεν ανάβουν το φλάς απο πιο πρίν για να πάρουν στροφή η να αλλάξουν λωρίδα ωστε να σε προειδοποιήσουν αλλα το ανάβουν εκείνη την στιγμή που στρίβουν. Και μετα τους ακολουθώ ώς το σπίτι τους και δεν αφίνω τούβλο πάνω σε τούβλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ρε φίλε όλοι φονιάδες είναι και το πιο τρελό είναι οτι δεν ανάβουν το φλάς απο πιο πρίν για να πάρουν στροφή η να αλλάξουν λωρίδα ωστε να σε προειδοποιήσουν αλλα το ανάβουν εκείνη την στιγμή που στρίβουν. Και μετα τους ακολουθώ ώς το σπίτι τους και δεν αφίνω τούβλο πάνω σε τούβλο Μερικες φορες είναι επικυνδυνο και το "πολύ νωρις" αναμα του φλας . Ερχόμενος στη δουλεια από κεντρικη λεωφορο στριβω δεξια . Υπαρχουν δυο στενακια με αποσταση 10-15 μετρα σχεδόν το ένα με το άλλο αλλα στο πρωτο δεν επιτρεπεται δεξια . Βγαζω κι εγω φλας για να στριψω σε αυτό που επιτρεπεται ,εγκαιρα και μου πεταγεται ενας από εκεινο το στενο που εχει και ΣΤΟΠ και απαγορευεται να μπω και με κοπανάει και μου ειπε ότι ειχα αναψει φλας ότι θα στριψω εκει . Φυσικα βρηκα το δικιο μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 επίσης με τα αλαρμ νομιμοποιείσαι αυτομάτως να μπεις ανάποδα σε μονόδρομο. τα φλας καταναλώνουν μπαταρία και πρέπει πάσει θυσία να τα αποφεύγουμε. αν καταλάθος βγάλουμε φλας σε κεντρική λεωφόρο πρέπει οπωσδήποτε να πέσουμε πάνω στον πλαϊνό μας ή στον από πίσω που έρχεται με φόρα, αλλά δε μας νοιάζει γιατί είμαστε πολύ άντρες και βγάζουμε και το χέρι από το πάράθυρο να δείξουμε την ανετίλα και βαρβατίλα μας. (σαρκασμός εστι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτό το φλας... Άγνωστη λέξη για πολλούς! Συνήθως σταματάω δίπλα τους, ανοίγω το παράθυρο και ρωτάω ευγενικά: "Τα φλας δεν ήταν στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας? Θα το πήρατε φθηνότερα ε?" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σκηνικό σήμερα το πρωί. Ερχόμενος στη δουλειά, οδηγάω με το μηχανάκι σε μονόδρομο με δύο λωρίδες. Μπροστά μου αυτοκίνητο το οποίο είναι κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου (το μισό στην αριστερή λωρίδα και το άλλο μισό στη δεξιά λωρίδα) με αναμένα τα αλάρμ και να πηγαίνει με 20 -το πολύ 25- χαω. Εντωμεταξύ, επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά έχει στο καφάλι του ο μαλάκας, κάθομαι από πίσω, γιατί δεν ξέρω από ποια μεριά να τον περάω με ασφάλεια. Πήγαμε έτσι για καμιά 100-150 μέτρα, ώσπου αποφάσισε ότι τελικά θέλει να σταματήσει αριστερά. Μια χριστοπαναγία είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινάς τη μέρα σου πριν πας στη δουλειά. Θέλεις να παρκάρεις? Αλάρμ. Θέλεις να διπλοπαρκάρεις? Αλάρμ. Θέλεις απλά να σταματήσεις? Αλάρμ. Θέλεις να κάνεις αναστροφή? Αλάρμ. Θέλεις να μπεις ανάποδα στον μονόδρομο? Αλάρμ. Έχασες την έξοδό σου από την εθνική ή τον περιφεριακό και να μην οδηγάς μέχρι την επόμενη θέλεις να κάνεις 500 μέτρα όπισθεν? Αλάρμ. Δεν ξέρεις τι σκατά θέλεις τελικά να κάνεις? Αλάρμ. Αλάρμ, το μαγικό κουμπάκι για πάσα νόσο και πάσα μαλακία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Yποτίθεται ότι alarm ανάβουμε μόνο σε έκτακτη ανάγκη, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: 1. Έκτακτη ανάγκη (μεταφορά ασθενή στο αυτοκίνητο) 2. Σε περίπτωση που ειμαστε σε μεγάλο δρόμο και ξαφνικά δούμε τρακάρισμα ή ξαφνική κίνηση μπροστά μας 3. Σε περίπτωση ομίχλης ή βροχόπτωση, χιόνι που δεν υπάρχει ορατότητα και πρέπει να πας σιγά σιγά 4. Αν σου μείνει το αμάξι, μαζί με το στοπ κτλ Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για τα παραπάνω απαράδεκτα που γράψατε όλοι αλλά υπάρχουν ενστάσεις. Δυστυχώς ούτε σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες χρησιμοποιούν τα alarm σωστά. Αυτό δηλαδή με το φλας για να παρκάρει κάποιος δε το έχω δει ούτε στη Γερμανία. Αλαρμ κανονικά. Αυτό βέβαια δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό. Όταν θες να παρκάρεις πρέπει να προειδοποιήσεις με κάποιο τρόπο τον από πίσω σου για να σταματήσει. Αν ήταν να σταματάμε όποτε κάποιος βγάζει φλας, θα είχαμε μπόλικα προβλήματα. Γενικά ο ΚΟΚ στο θέμα παρκαρίσματος έχει κενά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ κι εγώ με το παρκάρισμα δε γίνεται να βγάλεις φλας. Αν βγάλεις φλας και σταματήσεις ο άλλος θα πέσει πάνω σου γιατί θα περίμενε ότι θα στρίψεις στο επόμενο στενό. Γενικά το αλάρμ το θεωρώ καλό και το χρησιμοποιώ για το παρκάρισμα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2016 από margaritagr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ευκολάκι θα σου πει καποιος ότι με το γράμμα του νόμου πρέπει να διατηρουμε απόσταση. Και σωστά θα το πει. Μονο που το γράμμα του νόμου, θα ίσχυε σε μια χώρα που έχει λύσει το κυκλοφοριακό της. Εδώ αν διατηρήσεις απόσταση σε κεντρικό δρόμο που επιτρέπετε να παρκάρεις, θα αυξηθεί η κίνηση. Γενικά ο ΚΟΚ έχει τεράστια κενά που θα πρέπει να λυθουν. Δεν ζουμε στο 1980. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αλάρμ για παρκάρισμα στη λωρίδα σου δεν το βλέπω λάθος προσωπικά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα