panakos_thess Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλημερα παιδια εχω την Qnix QX2710 την εχω στα 125Hz και ειδα ενα θεμα οπως αυτο http://www.blurbusters.com/zero-motion-blur/lightboost/. Μπορειτε να με πειτε τι ακριβως ειναι?Μπορω να το κανω και εγω>? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
XMorsX Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Back-light strobbing είναι το lightboost, παλιά πατέντα της nvidia. Το back-light strobbing είναι πολύ ωραίο feature σε μερικές οθόνες όπως ή lg 24gmm77, αλλά θα πρότεινα να μην μπλέξει με το lightboost. Πέρα από το ότι μπορεί να έχεις θέματα συμβατότητας, θα σου χαλάσει και πολύ την εικόνα.
panakos_thess Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ευχαριστω πολυ σε AMD γινεται? κατεβαζει το ms?
panakos_thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 με τι εχει σχεση?μπορεις να με βοηθησεις ευχαριστω πολυ
XMorsX Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Aναβοσβηνει το backlight σε συχνοτητα ίση με το ρυθμο ανανεωσης της οθονης ωστε να εξαλειψει το "persistance" της εικονας των led οθονων και να μειωσει δραματικα το motion blur. Διαβασε λεπτομερειες εδω. http://www.tftcentral.co.uk/articles/motion_blur.htm
panakos_thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 χμμ.αρα μπορω να το βαλω.Πιστευω θα εχει καλητερη αποκριση.Πως μπορω να το βαλω?Λεει οτι γινεται Μονο σε ASUS KAI BENQ και Nvidia
XMorsX Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δε θα εχεις καλυτερη αποκριση, δεν εχει σχεση εμ την αποκριση. Δε ξερω αν μπορεις να το βαλεις και πως γινεται, αλλα το cru χρησιμοποιουνε στο αρθρο. Προτεινω να μην μπλεξεις γιατι το lightboost ειναι απο τις πρωτες τεχνολογιες strobbing που δημιουργηθηκαν και χαλαει παρα πολυ την εικονα.
panakos_thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 στην ουσια τι ακριβως κανει γιατι δεν εβγαλα ακρι ετσι πως το λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα