antartikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γεία σας Εχω πιτσαρία delivery και θέλω να αγοράσω ένα σύστημα παραγγελιοληψίας με αναγνώριση κλήσης ,καταχώρηση πελάτη κτλ κτλ Ποια εταιρία θα μου προτείνατε ? Ευχαριστώ
paleokwstas89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γεία σας Εχω πιτσαρία delivery και θέλω να αγοράσω ένα σύστημα παραγγελιοληψίας με αναγνώριση κλήσης ,καταχώρηση πελάτη κτλ κτλ Ποια εταιρία θα μου προτείνατε ? Ευχαριστώ E-liza
M2000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Επαγγελματικές λύσεις μόνο σε επαγγελματίες. Προφανώς θα θέλεις την οθόνη αφής που έχουν όλα τα σύγχρονα μαγαζιά. εντελώς τυχαία, έβαλα "πιτσαρία σύστημα οθόνη αφής" http://www.portable.gr/easy_delivery_system.html (έχει μια τιμή 950 ευρώ, αλλά πρόσεξε..χωρίς παραμετροποίηση/εγκατάσταση, γιατί εδώ θέλει μεροκάματα, και εκτός περιοχής χρεώνουν ξενοδοχείο/μεταφορικά κλπ...)
antartikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έχει αρκετές εταιρίες που ασχολούνται με τέτοιου είδους λογισμικά.Ψάχνω κάποιον η συνάδελφο η σχετικό με το συγκεκριμένο κομμάτι της τεχνολογίας να μου προτείνει μια αξιόπιστη εταιρία.
ParhsG Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πραγματικά παίζει να υπάρχουν στην αγορά 30-50 προγράμματα και άλλες 100 απόπειρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα