antartikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γεια σας Έχω κατάστημα pizza delivery και θέλω να κάνω μια εφαρμογή σε android και ios από την οποία θα μπορούν να κάνουν παραγγελίες οι πελάτες. Επίσης έχω την επιλογή να νοικιάσω μια τέτοια εφαρμογή απο κάποιες εταιρίες που ασχολούνται με τη mobile παραγγελιολιψία και χρεώνουν κατά μέσο όρο 120 με 180 ευρό το μήνα. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής 1.Σε βάθος χρόνου και δεδομένου ότι αν φτιάξω μια δικιά μου εφαρμογή πέρα από το κόστος κατασκευής θα έχω κάποια έξοδα συντήρησης το μηνά τι με συμφέρει? 2. Αυτές οι εταιρίες προσφέρουν υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο χώρο της εστίασης,που σημαίνει ότι οι εφαρμογές τους είναι φτιαγμένες αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό και λειτουργούν άψογα με δικλίδες ασφαλείας για να μην υπάρχουν χαμένες παραγγελίες, καθυστερήσεις κτλ κτλ. Εγώ σαν ιδιότης θα μπορέσω να αγοράσω μια τόσο αξιόπιστη εφαρμογή ?Και πόσο θα μου στοιχίσει? Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες αξιόπιστες εταιρίες είτε που νοικιάζουν είτε που κατασκευάζουν εφαρμογές για να πάρω πληροφορίες? Ευχαριστώ
k_skidrow Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γιατι δεν μιλας με site τυπου e-food,deliveras κτλπ να συνεργαστεις μαζι τους; Μου φαινεται το πιο απλο, και ειδικα πλεον ειναι απαραιτητο να εισαι σε καποιο απο αυτα τα site.
antartikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτά τα site είναι εκτός πραγματικότητας του τι συμβαίνει στο χώρο της εστίασης στην Ελλάδα.Θα σου πώ χαρακτηριστικά οτι η σύμβαση που υπέγραψα με το e-food ήταν με προμήθεια 7% όταν το ΦΠΑ ήταν στο 13%.Όταν το ΦΠΑ ανέβηκε στο 23% αυτοί συνεχίζουν να χρεώνουν το ίδιο.Σε διαβεβαιώ ότι κανένα μικρομεσαίο μαγαζί εστίασης δεν έχει πάνω απο 10% καθαρό κερδος επι του τζίρου τουΕίναι καθαρά Ν.......ς έπεσα στη παγίδα τους όπως 100ο αδες συνάδελφοι αλλά θέλω να βγω έχοντας όμως τη αντίστοιχη τεχνολογία να προσφέρω στους πελάτες μου.Εχω κάνει ενα σαιτ και τωρα αν καταφέρω να κάνω εφαρμογή. θα φύγω απο το e-food.
vagos456 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτά τα site είναι εκτός πραγματικότητας του τι συμβαίνει στο χώρο της εστίασης στην Ελλάδα.Θα σου πώ χαρακτηριστικά οτι η σύμβαση που υπέγραψα με το e-food ήταν με προμήθεια 7% όταν το ΦΠΑ ήταν στο 13%.Όταν το ΦΠΑ ανέβηκε στο 23% αυτοί συνεχίζουν να χρεώνουν το ίδιο.Σε διαβεβαιώ ότι κανένα μικρομεσαίο μαγαζί εστίασης δεν έχει πάνω απο 10% καθαρό κερδος επι του τζίρου τουΕίναι καθαρά Ν.......ς έπεσα στη παγίδα τους όπως 100ο αδες συνάδελφοι αλλά θέλω να βγω έχοντας όμως τη αντίστοιχη τεχνολογία να προσφέρω στους πελάτες μου.Εχω κάνει ενα σαιτ και τωρα αν καταφέρω να κάνω εφαρμογή. θα φύγω απο το e-food. Κοίτα και στο fagi.gr Όσοι φεύγουν από το e-food,πάνε εκεί. Θα είναι πιο οικονομικά λογικά.
mezger Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλύτερα άρχισε από ένα καλό mobile friendly site, και μετά κοίτα για εφαρμογές. Δεν θα πρέπει να έχω κάτι παραπάνω από έναν browser για να μπορώ να παραγγείλω από το μαγαζί σου. Αν γίνω τακτικός πελάτης θα το σκεφτώ να βάλω και την εφαρμογή για ευκολία. Επίσης αν το mobile site είναι πολύ χρηστικό, οι εφαρμογές θα είναι πρακτικά wrappers για το site, άρα και πολύ πιο εύκολες.
antartikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γιατι να μη κανω εφαρμογη.Περα απο τη λειτουργικοτητα κτλ εχει αξια το οτι ο χρηστης που θα τη κατευασει θα βλεπει το εικονιδιο με το λογοτυπο μου και αρα θα του υπενθυμιζεται συνεχεια τ κααστημα μου
mezger Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτό που περιγράφεις λέγεται διαφήμιση, και πληρώνεται. Προσωπικά δεν μου αρέσει να έχω 573 χιλιάδες λογότυπα στις οθόνες της συσκευής μου που να μην κάνουν στην τελική τίποτα παραπάνω απ'ότι κάνει ένα καλό site. Λειτουργικότητα προσφέρει μόνο αν κάνεις συχνά παραγγελίες και βολεύει να κάνεις ένα κλικ αντί να κάνεις ένα web search ή να βάλεις τη διεύθυνση. Και πάλι όμως στο android (τουλάχιστον, δεν ξέρω από ios) είναι trivial ενα bookmark να το κάνεις εικονίδιο εφαρμογής και να σε πηγαίνει κατευθείαν στο site. Στην τελική κάνε ότι νομίζεις, απλά να ξέρεις ότι αν είχα δυο-τρία καταστήματα στο μυαλό μου για παραγγελία και το ένα απ'αυτά ήθελε οπωσδήποτε εγκατάσταση εφαρμογής, μπορεί και να το έβγαζα από τη λίστα επιτόπου. 1
antartikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Οκ ευχαριστώ για την άποψή σου. Παρόλα αυτά αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το θέμα και έχει τη διάθεση ας με ενημερώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα