Shadows Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπερα,πριν απο λιγη ωρα διαπιστωσα ότι το σταθερο δεν λειτουργει,συγκεκριμενα μολις παρω καποιον αριθμο,ακουω ένα συνεχομενο ηχο(τουτ τουτ τουτ) σαν να είναι κατελλημενος ο άλλος αριθμος,δοκιμασα πολλα τηλεφωνα μου εκανε το ιδιο, και μολις προσπαθησα να παρω το ιδιο το σταθερο από τον κινητο μου,ακουγεται το μηνυμα ότι ο αριθμος είναι κατελλημενο. Το περιεργο είναι ότι στην ιδια γραμμη που εχω και ιντερνετ,δουλευει κανονικα το ιντερνετ. Το ρουτερ μου είναι το OTE Speedport W 724V Type Ci και μεσα από αυτό περναει και το καλωδιο του τηλεφωνου. ευχαριστω εκ των προτερων.
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 τσεκαρε οτι τηλεφωνα εχεις πανω στην γραμη, κρατα μονο ενα καθε φορα, βαλτα-ξαναβγαλτα
Shadows Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Bασικα ενα ασυρματο ειχα συνδεμενο στο ρουτερ,το οποιο εβγαλα και ξανα εβαλα και στις 2 θυρες που εχει για τηλεφωνο,παλι το ιδιο.Επισης δοκιμασα και μια αλλη συσκευη και εκει παλι το ιδιο,εκανα και 3-4 restart στο ρουτερ,το οποιο δειχνει οτι ολα δουλευουν κανονικα και το led του τηλεφωνου ειναι αναμμενο κανονικα χωρις να εχει καποια ενδειξη βλαβης.
chipakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Βγάλε τελείως το ρούτερ από την πρίζα να μην υπάρχει απολύτως τίποτε βγάλε και το ασύρματο εκτός λειτουργίας ούτε σπλίτερ που λέει ο λόγος να μην είναι συνδεμένο και κάλεσε από το κινητό σου στον αριθμό στο σπίτι. Αν καλεί κανονικά το κινητό σου τότε το πρόβλημα είναι στο ρούτερ. Απίστευτο αλλά αληθινό. 1
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 δοκιμασε και ενα reset στα settings στο ρουτερ (καπου εχει κριμένο ενα μικρο κουμπακι σιγουρα)
paronio Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 13888 φίλε μου, από κινητό ή σταθερό γείτονα, και αν δεν στο λύσουν τηλεφωνικά δηλώνεις βλάβη κ τέλος. 1
bill2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 αν θές μπορείς να πάρεις στο 2106513888 χρεώνεται κανονικά σαν σταθερό νούμερο ότι και να σου πει η ηχογράφηση δεν ισχυεί
Shadows Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Eυχαριστω για τις απαντησεις σας κυριοι,τελικα πηγα στον οτε και εκει μου ειπαν οτι υπαρχει βλαβη και οτι θα προσπαθησουν να την φτιαξουν εξ'αποστασεως,οποτε εχει περιμενε η κατασταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα