Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, απευθύνομαι κυρίως σε κατόχους Cryorig R1 Universal k Ultimate.. Σήμερα παρέλαβα την Universal και μετά την τοποθέτηση παρατήρησα οτι γέρνει, κυρίως το αριστερό Heatsink το όποίο είνια στραβό σε σχέση με το δεξί.. Όταν την έβγαλα κ την τοποθέτησα στο γραφειό παρατήρησα ότι οντώς τα heatsink  δεν είναι συμμετρικά.. Και αναρρωτίεμαι πήρα κακό κομμάτι ή είναι έτσι σχεδιασμένη.. Παραθέτω κ φώτο που φαίνεται καθαρά το θέμα.. 

Επεξ/σία από denis_kos
Δημοσ.

Άρα από την στιγμή που δουλεύει σωστά λογικά δεν έχει πρόβλημα,εγώ αυτήν την είχα βάλει με ένα φίλο σε ένα PC και νομίζω ότι έτσι ήταν δεν ειμαι 100% σίγουρος αλλα έτσι νομίζω ήταν ψάξε το λίγο και internet δες κανένα review σίγουρα θα την δείχνει πως είναι

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατα πόσο συμφωνώ με αυτό.. Εννοώ πχ κ ένα αυτοκίνητο λειτουργεί σωστά με χτυπημένο φτερό.. Δεν πάει όμως το φτερό να είναι χτυπημένο..

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, δεν νοείται καινούριο προϊόν, μιλάμε για ένα προϊόν που το πληρώνεις ακριβότερα επειδή ακριβώς είναι καινούριο και όχι μεταχειρισμένο, δεν νοείται να έχει κάποιο ελάττωμα. Και ας δουλεύει κανονικά, από την στιγμή που είναι στραβό το cooler, το πήγες χθες κιόλας για αλλαγή.

Δημοσ.

Παλικάρια όλα καλά.. Μίλησα ήδη με το κατάστημα και επειδή δεν έχουν απόθεμα αναμένουμε παραλαβή για να πάω για αντικατάσταση.. Αφού το δουν και αυτοί απο κοντά για το τυπικό όπως μου είπαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...