denis_kos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, απευθύνομαι κυρίως σε κατόχους Cryorig R1 Universal k Ultimate.. Σήμερα παρέλαβα την Universal και μετά την τοποθέτηση παρατήρησα οτι γέρνει, κυρίως το αριστερό Heatsink το όποίο είνια στραβό σε σχέση με το δεξί.. Όταν την έβγαλα κ την τοποθέτησα στο γραφειό παρατήρησα ότι οντώς τα heatsink δεν είναι συμμετρικά.. Και αναρρωτίεμαι πήρα κακό κομμάτι ή είναι έτσι σχεδιασμένη.. Παραθέτω κ φώτο που φαίνεται καθαρά το θέμα.. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2016 από denis_kos
denis_kos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ναι λειτουργεί μια χαρά από ότι βλέπω.. Είνια καθαρά αισθητικό το θέμα..
xbalanque Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Άρα από την στιγμή που δουλεύει σωστά λογικά δεν έχει πρόβλημα,εγώ αυτήν την είχα βάλει με ένα φίλο σε ένα PC και νομίζω ότι έτσι ήταν δεν ειμαι 100% σίγουρος αλλα έτσι νομίζω ήταν ψάξε το λίγο και internet δες κανένα review σίγουρα θα την δείχνει πως είναι
denis_kos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω κατα πόσο συμφωνώ με αυτό.. Εννοώ πχ κ ένα αυτοκίνητο λειτουργεί σωστά με χτυπημένο φτερό.. Δεν πάει όμως το φτερό να είναι χτυπημένο..
Silverage Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θα έλεγα να την αλλάξεις. Αφού δουλεύει σωστά δεν έχεις πρόβλημα αλλά γιατί να είναι στραβή; Κρίμα είναι. 2
BabisTs Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θα συμφωνήσω με τον κύριο παραπάνω (Silverage) και θα προτείνω αλλαγή....
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, δεν νοείται καινούριο προϊόν, μιλάμε για ένα προϊόν που το πληρώνεις ακριβότερα επειδή ακριβώς είναι καινούριο και όχι μεταχειρισμένο, δεν νοείται να έχει κάποιο ελάττωμα. Και ας δουλεύει κανονικά, από την στιγμή που είναι στραβό το cooler, το πήγες χθες κιόλας για αλλαγή.
denis_kos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Παλικάρια όλα καλά.. Μίλησα ήδη με το κατάστημα και επειδή δεν έχουν απόθεμα αναμένουμε παραλαβή για να πάω για αντικατάσταση.. Αφού το δουν και αυτοί απο κοντά για το τυπικό όπως μου είπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα