Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα τα 2 πρωτα χθες αφου δεν υπαρχει κατι αλλο τωρα περα απο Suits + Ray Donovan, το πρωτο πολυ καλο το 2ο ψιλομεχ, θα το συνεχισω ομως γτ εχει καλη θεματολογια  :-D

Δημοσ.

Μην περιμένεις τρομερή βελτίωση πάντως με εξαίρεση το φινάλε.

Το ερώτημα είναι το εξής:

αν η μικρή είναι επίσης outcast τότε γιατί δεν έκαψε τη μάνα της τότε που της επιτέθηκε;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ξερω ψιλοδιαβασα οσο μπορεσα το νημα να αποφυγω σποιλς, αλλα δεν υπαρχει κατι καλυτερο ατμ, μονο το Strain τωρα στα κοντα 

Δημοσ.

Μην περιμένεις τρομερή βελτίωση πάντως με εξαίρεση το φινάλε.

Το ερώτημα είναι το εξής:

αν η μικρή είναι επίσης outcast τότε γιατί δεν έκαψε τη μάνα της τότε που της επιτέθηκε;

Πρεπει να την ακουμπησει στο κεφαλι για να φυγει νομιζω.

Δημοσ.

Πρεπει να την ακουμπησει στο κεφαλι για να φυγει νομιζω.

Ναι αλλά μου φαίνεται οποιαδήποτε επαφή τους καίει. Τεσπα θα φανεί στην πορεία

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για οποιον δεν το πηρε χαμπαρι κυκλοφορησε το 1ο επεισοδιο της 2η σεζον,χωρις να ξερουμε ποτε θα βγει το επομενο.Οπως και η 1η σεζον ετσι και τωρα πολυ αργο χωρις να γινουν πολλα,αν συνεχισει ετσι ολη η 2η σεζον βλεπω να πεφτει drop.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η σειρά ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε..τα ζα μου αργά...τι περιμένεις όταν ένας εκ των writers είναι ο γουρουνοκεφαλος ο Kirkman...είδα τα τρία πρώτα της 2ης σεζόν και ήταν αρκετά απο εμένα μαύρο άλλωστε υπάρχουν πιο αξιόλογες σειρές να δει κάποιος...καλή συνέχεια και υπομονή σε όποιον την συνεχίσει για αυτούς που δεν την έχουν ξεκινήσει..ΜΑΚΡΙΑ...

• Like 1
Δημοσ.

η σειρά ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε..τα ζα μου αργά...τι περιμένεις όταν ένας εκ των writers είναι ο γουρουνοκεφαλος ο Kirkman...είδα τα τρία πρώτα της 2ης σεζόν και ήταν αρκετά απο εμένα μαύρο άλλωστε υπάρχουν πιο αξιόλογες σειρές να δει κάποιος...καλή συνέχεια και υπομονή σε όποιον την συνεχίσει για αυτούς που δεν την έχουν ξεκινήσει..ΜΑΚΡΙΑ...

Μαζί σου και εγώ.Ενω είμαι της υπομονης,εδώ δεν βλέπω διέξοδο απτό τούνελ.Ελεεινα αργος ρυθμός και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, οπότε drop χωρίς 2η σκέψη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλά τα πήγε σχετικά η 2η σεζόν. Αν και δεν απάντησε σχεδόν σε τίποτα, μας γέμισε με περισσότερα ερωτήματα.

Τελικά ο Kyle , ο πατέρας του και η κόρη του τι ακριβώς είναι; Σαν άγγελοι; και οι άλλοι τι ; δαίμονες φάση (; )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά τα πήγε σχετικά η 2η σεζόν. Αν και δεν απάντησε σχεδόν σε τίποτα, μας γέμισε με περισσότερα ερωτήματα.

Τελικά ο Kyle , ο πατέρας του και η κόρη του τι ακριβώς είναι; Σαν άγγελοι; και οι άλλοι τι ; δαίμονες φάση (; )

Μήπως δε μάθουμε και ποτέ..

cxoBLwoqTTaDigZKSprYaw.png

http://renewcanceltv.com/outcast-season-3-cancelled-renewed-official-status-release-date/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oh f&ck

Πάντως κούρασε πολύ ο 2ος κύκλος. Μας μπέρδεψε, κάτι το συνταρακτικό δε μάθαμε, καμία ουσία, μπλα μπλα διάλογοι ...

Λογικό που ακυρώθηκε ...

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...