najinblue3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ειδα τα 2 πρωτα χθες αφου δεν υπαρχει κατι αλλο τωρα περα απο Suits + Ray Donovan, το πρωτο πολυ καλο το 2ο ψιλομεχ, θα το συνεχισω ομως γτ εχει καλη θεματολογια
Kostasspil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μην περιμένεις τρομερή βελτίωση πάντως με εξαίρεση το φινάλε. Το ερώτημα είναι το εξής: αν η μικρή είναι επίσης outcast τότε γιατί δεν έκαψε τη μάνα της τότε που της επιτέθηκε; 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ναι ξερω ψιλοδιαβασα οσο μπορεσα το νημα να αποφυγω σποιλς, αλλα δεν υπαρχει κατι καλυτερο ατμ, μονο το Strain τωρα στα κοντα
benign Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μην περιμένεις τρομερή βελτίωση πάντως με εξαίρεση το φινάλε. Το ερώτημα είναι το εξής: αν η μικρή είναι επίσης outcast τότε γιατί δεν έκαψε τη μάνα της τότε που της επιτέθηκε; Πρεπει να την ακουμπησει στο κεφαλι για να φυγει νομιζω.
Kostasspil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πρεπει να την ακουμπησει στο κεφαλι για να φυγει νομιζω. Ναι αλλά μου φαίνεται οποιαδήποτε επαφή τους καίει. Τεσπα θα φανεί στην πορεία
carrypizza Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Αυτο το επεισοδιο ηταν το τελευταιο της σεζον;
W0zzAp Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Για οποιον δεν το πηρε χαμπαρι κυκλοφορησε το 1ο επεισοδιο της 2η σεζον,χωρις να ξερουμε ποτε θα βγει το επομενο.Οπως και η 1η σεζον ετσι και τωρα πολυ αργο χωρις να γινουν πολλα,αν συνεχισει ετσι ολη η 2η σεζον βλεπω να πεφτει drop.
jokerakias Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 η σειρά ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε..τα ζα μου αργά...τι περιμένεις όταν ένας εκ των writers είναι ο γουρουνοκεφαλος ο Kirkman...είδα τα τρία πρώτα της 2ης σεζόν και ήταν αρκετά απο εμένα μαύρο άλλωστε υπάρχουν πιο αξιόλογες σειρές να δει κάποιος...καλή συνέχεια και υπομονή σε όποιον την συνεχίσει για αυτούς που δεν την έχουν ξεκινήσει..ΜΑΚΡΙΑ... 1
W0zzAp Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 η σειρά ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε..τα ζα μου αργά...τι περιμένεις όταν ένας εκ των writers είναι ο γουρουνοκεφαλος ο Kirkman...είδα τα τρία πρώτα της 2ης σεζόν και ήταν αρκετά απο εμένα μαύρο άλλωστε υπάρχουν πιο αξιόλογες σειρές να δει κάποιος...καλή συνέχεια και υπομονή σε όποιον την συνεχίσει για αυτούς που δεν την έχουν ξεκινήσει..ΜΑΚΡΙΑ... Μαζί σου και εγώ.Ενω είμαι της υπομονης,εδώ δεν βλέπω διέξοδο απτό τούνελ.Ελεεινα αργος ρυθμός και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, οπότε drop χωρίς 2η σκέψη.
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλά τα πήγε σχετικά η 2η σεζόν. Αν και δεν απάντησε σχεδόν σε τίποτα, μας γέμισε με περισσότερα ερωτήματα. Τελικά ο Kyle , ο πατέρας του και η κόρη του τι ακριβώς είναι; Σαν άγγελοι; και οι άλλοι τι ; δαίμονες φάση (; )
Kostasspil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλά τα πήγε σχετικά η 2η σεζόν. Αν και δεν απάντησε σχεδόν σε τίποτα, μας γέμισε με περισσότερα ερωτήματα. Τελικά ο Kyle , ο πατέρας του και η κόρη του τι ακριβώς είναι; Σαν άγγελοι; και οι άλλοι τι ; δαίμονες φάση (; ) Μήπως δε μάθουμε και ποτέ.. http://renewcanceltv.com/outcast-season-3-cancelled-renewed-official-status-release-date/
7nisiotis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Oh f&ck Πάντως κούρασε πολύ ο 2ος κύκλος. Μας μπέρδεψε, κάτι το συνταρακτικό δε μάθαμε, καμία ουσία, μπλα μπλα διάλογοι ... Λογικό που ακυρώθηκε ... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2017 από 7nisiotis
W0zzAp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλά έκανα δηλαδή και dropαρα την σειρά αφού φαινόταν ότι δεν θα τράβαγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα