mitsarasdiamantidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα.. Θέλω γνώμες για το παραπάνω και αν αξίζει μια μετάβαση σε αυτό από 930... Ναι , όχι και γιατί. Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αν εχεις σκοπο την αξιοποιηση του Continuum ναι αξιζει το εν λογω κινητο.Αν οχι,τοτε δεν αξιζει. Ουτως ή αλλως πουθενα αλλου δεν θα αξιοποιησεις τα specs του 950 σε σχεση με το 930.Τωρα αν καταφερεις και μπορεις να το παρεις το 950 με διαφορα κατω των 100ευρω απο το δικο σου,υποθετω οτι ειναι μια φθηνη αναβαθμιση και αρα ψιλο αξιζει. Το μονο προβλημα γενικα με τα windows phone ειναι οτι οπως βλεπεις και απο τις πωλησεις που ειναι αρκετα χαμηλα θα πρεπει να το σκεφτεις πρωτα αν θες να ξαναδεσμευτεις στην πλατφορμα των windows.Αν εισαι ικανοποιημενος με την παρουσα κατασταση στο 930 τοτε κανενα προβλημα. 3
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αν εχεις σκοπο την αξιοποιηση του Continuum ναι αξιζει το εν λογω κινητο.Αν οχι,τοτε δεν αξιζει. Ουτως ή αλλως πουθενα αλλου δεν θα αξιοποιησεις τα specs του 950 σε σχεση με το 930.Τωρα αν καταφερεις και μπορεις να το παρεις το 950 με διαφορα κατω των 100ευρω απο το δικο σου,υποθετω οτι ειναι μια φθηνη αναβαθμιση και αρα ψιλο αξιζει. Το μονο προβλημα γενικα με τα windows phone ειναι οτι οπως βλεπεις και απο τις πωλησεις που ειναι αρκετα χαμηλα θα πρεπει να το σκεφτεις πρωτα αν θες να ξαναδεσμευτεις στην πλατφορμα των windows.Αν εισαι ικανοποιημενος με την παρουσα κατασταση στο 930 τοτε κανενα προβλημα. Ontopic +1 σε ο,τι εγραψε ο fulgore.... Offtopic... Να σου πω οτι εκαψα πολυ φαια ουσια μεχρι να καταλαβω οτι ησουν εσυ;;;;;. Τι αλλαγη avatar και αυτη βρε φιλε;;;; 1
Nimda075 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 χρηστης windows phone ,τωρα κ με 10ρια δεν θα συμβουλευα πλεον κανεναν να παει σε windows phone κ μαλιστα ακριβο αν αγοραζα τωρα θα κοιταγα κανενα xiaomi
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 χρηστης windows phone ,τωρα κ με 10ρια δεν θα συμβουλευα πλεον κανεναν να παει σε windows phone κ μαλιστα ακριβο αν αγοραζα τωρα θα κοιταγα κανενα xiaomi Δεν εχω windows phone αλλα ο ts ρωταει "ναι ,οχι και γιατι"... Γινε πιο συγκεκριμενος γιατι θα πηγαινες σε xiaomi αν θες....
Nimda075 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 οπως του ειπαν η μονη διαφορα που θα δει σε ακριβο windows phone ειναι το continuum περα απο αυτο η ms μας εχει δωσει ενα beta λειτουργικο χωρις firmware να υποστηριζει την καθε συσκευη ,ακομα κ core εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα ,οι 3rd party δεν ειναι σιγουρα κ σε καμια περιπτωση στο επιπεδο των αλλων λειτουργικων κ το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι η ms συνεχως αθετει υποσχεσεις της για την υποστηριξη ,συσκευες που υποτιθεται υστερα απο διαβεβαιωσεις της θα επαιρναν τα 10 εμειναν απεξω xiaomi θα επαιρνα γιατι ειναι ποιοτικοτατη εταιρεια με λογικοτατες τιμες κ καλη υποστηριξη τοσο απο την ιδια την εταιρεια οσο κ απο την κοινοτητα αν οπωσδηποτε θελει windows phone για να δει τα 10ρια τοτε η αγοραζει καποιο μεχρι 100-120 ευρω η βαζει technical preview στο δικο του 2
Giwrgos George Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Πάντως τα 10αρια είναι πολύ ανώτερα από τα 8.1 σε όλες τις απόψεις,προσωπικά με καλύπτουν και τα windows phone αλλά επειδή μ'αρέσει όταν αλλάζω κινητό να πηγαίνω σε τελείως κάτι διαφορετικό γι'αυτό και μόνο τον λόγο θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι διαφορετικό από την πλατφόρμα των windows..Σε αυτά τα λεφτά που κοστίζει το 950 υπάρχουν καλές επιλογές σε android.Για να μην σε μπερδέψω τώρα windows έχω,το προηγούμενο κινητό ήταν android το επόμενο δεν ξέρω
privateer Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Στα λεφτά που παίζει τώρα το 950 είναι πολύ καλή περίπτωση ιδίως αν πουλήσεις το 930 και βάλεις την διαφορα. Στην τιμή αυτή από αντροιντ το μόνο που αξίζει είναι το g4 το οποίο με τα προβλήματα που εχει δεν αξίζει το ρίσκο. Τρομερή διαφορά σε ταχυτήτα δεν θα δεις αλλά θα έχεις καλύτερη κάμερα (μέσα στις 2-3 καλύτερες σε κινητό), sd support, καλύτερη μπαταρία και οθόνη. Χάνεις βέβαια σε design και δεν ξέρω πως θα σου φανεί η έλλειψη capacitive keys. Γενικά αν είσαι ικανοποιημένος από τα w10m αξίζει την μετάβαση.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Για την αυτονομια μπαταριας παντως δεν διαβαζω και τα καλυτερα στα windows mobile κινητα ειδικα για το 950. Βεβαια φορτιζει γρηγορα αλλα η μπαταρια για πλακα πεφτει.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 εχοντας περασει απο ολα τα λειτουργικα εμενα προσωπικα με ικανοποιουν περισσοτερο απο ολα τα windows..δοκιμασα και s6 galaxy αλλα τιποτα... την αλλαγη την σκεφτομαι λογω καλυτερης οθονης, καλυτερης καμερας, glance screen (μπορει να ακουγεται χαζο αλλα με βολευει αφανταστα), επεκταση sd και δυναμης...
haHa Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε κατι σε nexus ή motorola. Το να πας σε μια νεκρη ουσιαστικα πλατφρομα(ποιος θα βγαζει εφαρμογες για χρηστες που ειναι κατω του 1% ; ), δεν αξιζει. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2016 από haHa 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δοκιμασε κατι σε nexus ή motorola. Το να πας σε μια νεκρη ουσιαστικα πλατφρομα(ποιος θα βγαζει εφαρμογες για χρηστες που εινακ κατω του 10%?), δεν αξιζει. το εχω σκεφτει αλλα οι εφαρμογες που χρειαζομαι εγω υπαρχουν ολες ..για αυτο αλλωστε με το 930 δεν εχω κανενα παραπονο..
haHa Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το εχω σκεφτει αλλα οι εφαρμογες που χρειαζομαι εγω υπαρχουν ολες ..για αυτο αλλωστε με το 930 δεν εχω κανενα παραπονο.. To θεμα ειναι το μελλον, οχι το τωρα. Με το ποσοστο που επεσε τοσο χαμηλα, αρκετες εφαρμογες δεν θα αναβαθμιζονται με νεα features και πολλες καινουριες μπορει να μην εμφανιστουν. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εχει πεσει σε καλη τιμη το 950 κ μιας κ σου αρεσει το λειτουργικο ειναι καλη περιπτωση πιστευω, αλλα υπαρχει ο κινδυνος σε αυτο που λεει ο haha
privateer Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Χάρη στην επιτυχία των win10 ο κίνδυνος αυτός για την ώρα δεν υπάρχει. Universal εφαρμογές που βγαίνουν στο desktop βγαίνουν χωρίς κόπο και στο mobile. Και παρόλο την καταστροφολογία κάθε μερα βλέπεις καινούργια uwp apps. Δες πχ viber, fb, messenger κτλ. Προφανώς δεν θα εξαφανιστεί έτσι άπλα το app gap άλλα αφού λες ότι είσαι ικανοποιημένος με την υπάρχον κατάσταση καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτα από το 950 δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα