Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις σκοπο την αξιοποιηση του Continuum ναι αξιζει το εν λογω κινητο.Αν οχι,τοτε δεν αξιζει. Ουτως ή αλλως πουθενα αλλου δεν θα αξιοποιησεις τα specs του 950 σε σχεση με το 930.Τωρα αν καταφερεις και μπορεις να το παρεις το 950 με διαφορα κατω των 100ευρω απο το δικο σου,υποθετω οτι ειναι μια φθηνη αναβαθμιση και αρα ψιλο αξιζει.

Το μονο προβλημα γενικα με τα windows phone ειναι οτι οπως βλεπεις και απο τις πωλησεις που ειναι αρκετα χαμηλα θα πρεπει να το σκεφτεις πρωτα αν θες να ξαναδεσμευτεις στην πλατφορμα των windows.Αν εισαι ικανοποιημενος με την παρουσα κατασταση στο 930 τοτε κανενα προβλημα.

• Like 3
Δημοσ.

Αν εχεις σκοπο την αξιοποιηση του Continuum ναι αξιζει το εν λογω κινητο.Αν οχι,τοτε δεν αξιζει. Ουτως ή αλλως πουθενα αλλου δεν θα αξιοποιησεις τα specs του 950 σε σχεση με το 930.Τωρα αν καταφερεις και μπορεις να το παρεις το 950 με διαφορα κατω των 100ευρω απο το δικο σου,υποθετω οτι ειναι μια φθηνη αναβαθμιση και αρα ψιλο αξιζει.

Το μονο προβλημα γενικα με τα windows phone ειναι οτι οπως βλεπεις και απο τις πωλησεις που ειναι αρκετα χαμηλα θα πρεπει να το σκεφτεις πρωτα αν θες να ξαναδεσμευτεις στην πλατφορμα των windows.Αν εισαι ικανοποιημενος με την παρουσα κατασταση στο 930 τοτε κανενα προβλημα.

Ontopic +1 σε ο,τι εγραψε ο fulgore.... Offtopic... Να σου πω οτι εκαψα πολυ φαια ουσια μεχρι να καταλαβω οτι ησουν εσυ;;;;;. Τι αλλαγη avatar και αυτη βρε φιλε;;;;
  • Like 1
Δημοσ.

χρηστης windows phone ,τωρα κ με 10ρια

δεν θα συμβουλευα πλεον κανεναν να παει σε windows phone κ μαλιστα ακριβο

αν αγοραζα τωρα θα κοιταγα κανενα xiaomi 

Δημοσ.

χρηστης windows phone ,τωρα κ με 10ρια

δεν θα συμβουλευα πλεον κανεναν να παει σε windows phone κ μαλιστα ακριβο

αν αγοραζα τωρα θα κοιταγα κανενα xiaomi

Δεν εχω windows phone αλλα ο ts ρωταει "ναι ,οχι και γιατι"... Γινε πιο συγκεκριμενος γιατι θα πηγαινες σε xiaomi αν θες....
Δημοσ.

οπως του ειπαν η μονη διαφορα που θα δει σε ακριβο windows phone ειναι το continuum 

περα απο αυτο η ms μας εχει δωσει ενα beta λειτουργικο χωρις firmware να υποστηριζει την καθε συσκευη ,ακομα κ core εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα ,οι 3rd party δεν ειναι σιγουρα κ σε καμια περιπτωση στο επιπεδο των αλλων λειτουργικων κ το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι η ms συνεχως αθετει υποσχεσεις της για την υποστηριξη ,συσκευες που υποτιθεται υστερα απο διαβεβαιωσεις της θα επαιρναν τα 10 εμειναν απεξω

xiaomi θα επαιρνα γιατι ειναι ποιοτικοτατη εταιρεια με λογικοτατες τιμες κ καλη υποστηριξη τοσο απο την ιδια την εταιρεια οσο κ απο την κοινοτητα

αν οπωσδηποτε θελει windows phone για να δει τα 10ρια τοτε η αγοραζει καποιο μεχρι 100-120 ευρω η βαζει technical preview στο δικο του

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως τα 10αρια είναι πολύ ανώτερα από τα 8.1 σε όλες τις απόψεις,προσωπικά με καλύπτουν και τα windows phone αλλά επειδή μ'αρέσει όταν αλλάζω κινητό να πηγαίνω σε τελείως κάτι διαφορετικό γι'αυτό και μόνο τον λόγο θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι διαφορετικό από την πλατφόρμα των windows..Σε αυτά τα λεφτά που κοστίζει το 950 υπάρχουν καλές επιλογές σε android.Για να μην σε μπερδέψω τώρα windows έχω,το προηγούμενο κινητό ήταν android το επόμενο δεν ξέρω  :-)

Δημοσ.

Στα λεφτά που παίζει τώρα το 950 είναι πολύ καλή περίπτωση ιδίως αν πουλήσεις το 930 και βάλεις την διαφορα. Στην τιμή αυτή από αντροιντ το μόνο που αξίζει είναι το g4 το οποίο με τα προβλήματα που εχει δεν αξίζει το ρίσκο. Τρομερή διαφορά σε ταχυτήτα δεν θα δεις αλλά θα έχεις καλύτερη κάμερα (μέσα στις 2-3 καλύτερες σε κινητό), sd support, καλύτερη μπαταρία και οθόνη. Χάνεις βέβαια σε design και δεν ξέρω πως θα σου φανεί η έλλειψη capacitive keys. Γενικά αν είσαι ικανοποιημένος από τα w10m αξίζει την μετάβαση.

Δημοσ.

Για την αυτονομια μπαταριας παντως δεν διαβαζω και τα καλυτερα στα windows mobile κινητα ειδικα για το 950. Βεβαια φορτιζει γρηγορα αλλα η μπαταρια για πλακα πεφτει.

Δημοσ.

εχοντας περασει απο ολα τα λειτουργικα εμενα προσωπικα με ικανοποιουν περισσοτερο απο ολα τα windows..δοκιμασα και s6 galaxy αλλα τιποτα... την αλλαγη την σκεφτομαι λογω καλυτερης οθονης, καλυτερης καμερας, glance screen (μπορει να ακουγεται χαζο αλλα με βολευει αφανταστα), επεκταση sd και δυναμης...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε κατι σε nexus ή motorola.

Το να πας σε μια νεκρη ουσιαστικα πλατφρομα(ποιος θα βγαζει εφαρμογες για χρηστες που ειναι κατω του 1% ; ), δεν αξιζει.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε κατι σε nexus ή motorola.

Το να πας σε μια νεκρη ουσιαστικα πλατφρομα(ποιος θα βγαζει εφαρμογες για χρηστες που εινακ κατω του 10%?), δεν αξιζει.

το εχω σκεφτει αλλα οι εφαρμογες που χρειαζομαι εγω υπαρχουν ολες ..για αυτο αλλωστε με το 930 δεν εχω κανενα παραπονο..

Δημοσ.

το εχω σκεφτει αλλα οι εφαρμογες που χρειαζομαι εγω υπαρχουν ολες ..για αυτο αλλωστε με το 930 δεν εχω κανενα παραπονο..

To θεμα ειναι το μελλον, οχι το τωρα. Με το ποσοστο που επεσε τοσο χαμηλα, αρκετες εφαρμογες δεν θα αναβαθμιζονται με νεα features και πολλες καινουριες μπορει να μην εμφανιστουν.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει πεσει σε καλη τιμη το 950 κ μιας κ σου αρεσει το λειτουργικο ειναι καλη περιπτωση πιστευω, αλλα υπαρχει ο κινδυνος σε αυτο που λεει ο haha 

Δημοσ.

Χάρη στην επιτυχία των win10 ο κίνδυνος αυτός για την ώρα δεν υπάρχει. Universal εφαρμογές που βγαίνουν στο desktop βγαίνουν χωρίς κόπο και στο mobile. Και παρόλο την καταστροφολογία κάθε μερα βλέπεις καινούργια uwp apps. Δες πχ viber, fb, messenger κτλ. Προφανώς δεν θα εξαφανιστεί έτσι άπλα το app gap άλλα αφού λες ότι είσαι ικανοποιημένος με την υπάρχον κατάσταση καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτα από το 950 δεν υπάρχει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...