Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σημερα επεσε το κινητο μου απο μεγαλο υψος με αποτελεσμα να σπασει στα δυο και η οθονη κομματια..εχω την εγγυηση απο τα public και δεν εχει ληξη ακομα υπαρχει καποια ελπις για φτιαξιμο ι αλλαγη συσκευης?

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι, οι εγγυήσεις συνήθως δεν καλύπτουν τέτοιες ζημιές, εκτός αν είχες πληρώσει έξτρα εγγύηση για σπάσιμο οθόνης. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση βέβαια... Και μια φιλική συμβουλή, αν θέλουν να το κρατήσουν για αλλαγή οθόνης και να σε βάλουν να πληρώσεις, δεν αξίζει, θα σου βγει όσο ένα καινούργιο κινητό. Καλύτερα να αλλάξεις μόνος σου την οθόνη, παρήγγειλε από ebay ή κάποιο άλλο site 30 ευρώ περίπου κάνει. Το ξέρω γιατί ένας φίλος έπαθε ακριβώς το ίδιο με το ίδιο κινητό. Τεσπα, αν έχεις την οικονομική άνεση, δώστο για ανταλλακτικά και πάρε καινούργιο.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι, οι εγγυήσεις συνήθως δεν καλύπτουν τέτοιες ζημιές, εκτός αν είχες πληρώσει έξτρα εγγύηση για σπάσιμο οθόνης. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση βέβαια... Και μια φιλική συμβουλή, αν θέλουν να το κρατήσουν για αλλαγή οθόνης και να σε βάλουν να πληρώσεις, δεν αξίζει, θα σου βγει όσο ένα καινούργιο κινητό. Καλύτερα να αλλάξεις μόνος σου την οθόνη, παρήγγειλε από ebay ή κάποιο άλλο site 30 ευρώ περίπου κάνει. Το ξέρω γιατί ένας φίλος έπαθε ακριβώς το ίδιο με το ίδιο κινητό. Τεσπα, αν έχεις την οικονομική άνεση, δώστο για ανταλλακτικά και πάρε καινούργιο.

το θεμα ειναι εσπασε ολο σχεδον ανοιξε στα δυο σκεφτομε αν δεν γινετε κατι να παρω περιπου ενα ιδιο σε χαρακτηριστικα να δωσω λιγοτερα ομως χρηματα γυρω στο 100αρη αυτο το πηρα πριν 1 χρονο περιπου στα 160

Δημοσ.

Οκ, στην ελλάδα δεν θα βρεις βέβαια κάτι αξιόλογι στα χρήματα αυτά, ή θα βάλεις κανένα 200αρι και θα πάρεις κάτι καλό, ή θα παραγγείλεις από κίνα, θα κάνεις βέβαια λίγο υπομονή τουλάχιστον 2-3 βδομάδες στην καλύτερη, αλλά στα 100-120 υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Μπορείς βέβαια να φτιάξεις αυτό, αλλά ζητάνε ένα 80άρι μόνο για την οθόνη νομίζω. Αν είναι πιο χοντρή ζημιά δςν αξίζει καθόλου πιστεύω

Δημοσ.

Οκ, στην ελλάδα δεν θα βρεις βέβαια κάτι αξιόλογι στα χρήματα αυτά, ή θα βάλεις κανένα 200αρι και θα πάρεις κάτι καλό, ή θα παραγγείλεις από κίνα, θα κάνεις βέβαια λίγο υπομονή τουλάχιστον 2-3 βδομάδες στην καλύτερη, αλλά στα 100-120 υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Μπορείς βέβαια να φτιάξεις αυτό, αλλά ζητάνε ένα 80άρι μόνο για την οθόνη νομίζω. Αν είναι πιο χοντρή ζημιά δςν αξίζει καθόλου πιστεύω

να ρωτησω ομως ι εγγυιση τοτε τι ρολο βαραει γιατι μας τιν δινουν αφου δεν ειναι κατι στην ουσια αφου πρεπει να πληρωσουμε για το σπασιμο

Δημοσ.

Ψάξτο λίγο για κινέζικο, ενδεικτικά και χωρίς πρόθεση διαφήμισης αναφέρω xiaomi redmi 3, xiaomi redmi note 2, doogee f3 pro, και πολλά άλλα, μπορείς να ψάξεις και μόνος σου, ένα καλό site για να ξεκινήσεις είναι το kimovil.com, είναι συγκριτής τιμών, κάτι όπως το σκρουτζ αλλά για κινέζικα κυρίως κινητά. Αν αποφασίσεις να πάρεις κάτι απο εξωτερικό, ρώτα τα παιδιά στο φόρουμ για περισσότερα, ποιο μαγαζί να προτιμήσεις για περισσότερη σιγουριά, τι πρέπει να προσέξεις etc etc. Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω

Η εγγύηση λειτουργεί για αστοχία υλικού, πχ το κινητό κλείνει και δεν ανοίγει ποτε, πρόβλημα στη μητρική, προβλήματα software και hardware για τα οποία δεν ευθύνεται ο ιδιοκτήτης αλλά ο κατασκευαστής για παράδειγμα είχα ένα ταμπλετ το οποίο μετά από 6 μήνες δεν έπιανε wifi και gps, εκεί το κατάστημα το στέλνει για service όπου συνήθως δεν επιβαρύνεται ο πελάτης. Αν η εγγύηση ήταν για τα πάντα, στον 1 χρόνο έσπαγαν όλοι τα τηλέφωνα τους και θα τα πηγαιναν πίσω ζητώντας καινούργια

Δημοσ.

μα δεν ζητας καινουργιο την ιδια συσκευη θελω να κανω την δουλεια μου δεν θελω να το κανω για μπλοφα για να παρω αλλο καλυτερο μοντελο

Δημοσ.

Well οι μεγάλες εταιρίες δεν λειτουργούν έτσι δυστυχώς. Πληροφοριακά πάντως κάνε μια ερώτηση εκεί που το αγόρασες αν φτιάχνεται αν το καλύπτει η εγγύηση (99,99% η απάντηση εδώ θα είναι όχι) και αν όχι πόσο θα σου κοστίσει, και αν κρίνεις οτι δεν συμφέρει προχωράς σε άλλο

Δημοσ.

αλλιως λεω να παω εδω http://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html παντα το ηθελα ενα samsung galaxy αλλα εχει τοσο οσο λει εδω?

Το 1.5 μνήμη πάει και έρχεται, αλλά τα 8 rom είναι πολύ λίγα και θα έχεις πρόβλημα. Κοίτα καλτερα από κίνα σε xiaomi.
Δημοσ.

μα δεν ζητας καινουργιο την ιδια συσκευη θελω να κανω την δουλεια μου δεν θελω να το κανω για μπλοφα για να παρω αλλο καλυτερο μοντελο

Αγοραζεις ενα αυτοκινητο που εχει 2ετη εγγυηση στα μηχανικα, 6 στο χρωμα και 12 για σκουρια.

Εκει που πηγαινεις μια χαρα, πεταγετε ενας πεζος και το ριχνεις στο χαντακι.

Πες μου τωρα, θα μπορουσες να ζητησεις απο την αντιπροσωπεια να στο φτιαξει?

Τι εφταιγε αυτη?

Και γιατι να ισχυει κατι διαφορετικο στα κινητα?

Στο προκειμενο λοιπον,

Ειναι αρκετα τιμιο το j5 παρα το 1,5gb της ram.

Εχει καλουτσικη μπαταρια, καλη καμερα και πολυ καλη οθονη.

Εαν δεν πας σε αυτο, κοιτας και σε moto g3.

Υ.Γ Ψαξου απο το skroutz  να κανεις την αγορα.

Δημοσ.

Αγοραζεις ενα αυτοκινητο που εχει 2ετη εγγυηση στα μηχανικα, 6 στο χρωμα και 12 για σκουρια.

Εκει που πηγαινεις μια χαρα, πεταγετε ενας πεζος και το ριχνεις στο χαντακι.

Πες μου τωρα, θα μπορουσες να ζητησεις απο την αντιπροσωπεια να στο φτιαξει?

Τι εφταιγε αυτη?

Και γιατι να ισχυει κατι διαφορετικο στα κινητα?

Στο προκειμενο λοιπον,

Ειναι αρκετα τιμιο το j5 παρα το 1,5gb της ram.

Εχει καλουτσικη μπαταρια, καλη καμερα και πολυ καλη οθονη.

Εαν δεν πας σε αυτο, κοιτας και σε moto g3.

Υ.Γ Ψαξου απο το skroutz  να κανεις την αγορα.

να παρω λες και την ασφαλεια που εχει για οθονη για 1 χρονο ι δεν αξιζει?ειναι επιπλεον 25ευρο για ενα χρονο

• Like 1
Δημοσ.

να παρω λες και την ασφαλεια που εχει για οθονη για 1 χρονο ι δεν αξιζει?ειναι επιπλεον 25ευρο για ενα χρονο

Προσωπικα μαλλων θα προτιμουσα να τα δωσω σε μια καλουτσικη flip θηκη.

Αλλα αμα εσυ νοιωθεις καλυτερα με αυτη την εγγυηση μιας και ηδη σου εχει κατσει στραβη, παρτη.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...