patrickdrd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 να μην γίνει ρε παιδιά τότε, ας παίζουν μόνο οι σύλλογοι
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε με ποιον παίζουν οι Τούρκοι στην επόμενη φάση; 10 γκολ θέλω να φάνε οι βρωμιάρηδες 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Mihalis Tsohos: Μια φορά είπαν οι Ιταλοί να βγουν πρώτοι σε όμιλο και για να φτάσουν τελικό πρέπει να αποκλείσουν στη σειρά Ισπανούς, Γερμανούς και Γάλλους! Μια φορά είπαν οι Ιταλοί να βγουν πρώτοι σε όμιλο και για να φτάσουν τελικό πρέπει να αποκλείσουν στη σειρά Ισπανούς, Γερμανούς και Γάλλους!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Από τις τρίτες ομάδες, έχουν προκριθεί η Βόρεια Ιρλανδία (ήμαρτον, παιχνίδι του 0-5 έληξε 0-1, τσουρέκια σήμερα στο BBC με τους κατσαπλιάδες) και η Σλοβακία. Τα σημερινά παιχνίδια είναι ανοιχτά σε κάθε πρόβλεψη, αλλά δύσκολα θα βγουν και οι δύο κομμένοι τρίτοι από τα γκρουπ Ε και F, οπότε τουλάχιστον μία από τις Τουρκία ή Αλβανία που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους τους (3 βαθμοί, παθητικό 2 τερμάτων) θα τεθεί εκτός. Πάντως, είναι ώρες-ώρες που δεν βλέπονται οι αγώνες. Κουρασμένοι παίκτες, άδετες ομάδες, καθόμαστε και συζητάμε τελικά για το αν έκανε δάχτυλο ο Πικέ την ώρα της ανάκρουσης του Ισπανικού εθνικού ύμνου, τι πίνει ο -κορυφαίος, υποτίθεται- Κούπιερς όταν έδινε το πέναλτι και όταν άφηνε τον Σούμπασιτς να βγει δύο μέτρα μπροστά από τη γραμμή του τέρματος πριν την εκτέλεση του πέναλτι (που και πάλι, και στη θέση του να έμενε, πιθανότατα θα έσωζε την τσαρουχιά του Ράμος). Ή όταν άφησε τον Πέρισιτς να γραπώσει από το λαιμό τον Μοράτα που μανούριαζε επειδή δεν του έδωσαν -ανύπαρκτο- κόρνερ. 2
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το γουσταρω πολυ το πασινγκ γκειμ των Ισπανων.Λατρεμενες αυτες οι πονηρες καθετοδιαγωνιες μπαλιες στην μικρη περιοχη και ας φανταζει μερικες φορες σαν φλυαρια αυτο το στυλακι.Βεβαια αν δεν το ριξεις την καταλληλη στιγμη και χαλαρωσεις απο πισω μπορει και να το φας 2
demessakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Τα σημερινά παιχνίδια είναι ανοιχτά σε κάθε πρόβλεψη, αλλά δύσκολα θα βγουν και οι δύο κομμένοι τρίτοι από τα γκρουπ Ε και F, οπότε τουλάχιστον μία από τις Τουρκία ή Αλβανία που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους τους (3 βαθμοί, παθητικό 2 τερμάτων) θα τεθεί εκτός. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, πρώτο ρόλο παίζει η διαφορά τερμάτων (Αλβανία και Τουρκία έχουν από 3). Μετά είναι ποιος πέτυχε τα περισσότερα γκολ (Αλβανία 1, Τουρκία 2), οπότε η πρώτη που θα αποκλειστεί είναι η Αλβανία. Ακολουθούν έπειτα συγκρίσεις βάσει πειθαρχικού τομέα και βαθμολογίας της UEFA. Εγώ έχω άλλη απορία. Ας πούμε πως πως τερματίζουν αυτές οι ομάδες ως καλύτερες τρίτες. Οπότε η Αλβανία ως τρίτη του 1ου ομίλου ή θα παίξει (ως τρίτη των ομίλων 1,3,4) με την Ουαλία (πρώτη του 2ου ομίλου), ή (ως τρίτη των ομίλων 1,2,6) με την Γερμανία (πρώτη του 3ου ομίλου). Η απορία αυτή, ισχύει για όλες τις τρίτες π.χ. η Σλοβακία θα παίξει με Κροατία ή Γερμανία; Η Β. Ιρλανδία με Ουαλία ή Γαλλία; 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 λοιπον, εχουμε προγραμμα euro: http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2317361.html δευτερα 27/6 δεν κουνιεται κανείς: Italy v Spain, 19:00 (Saint-Denis)England v runner-up F, 22:00 (Nice) και: Germany v Italy/Spain – Saturday 2 July, 22:00 (Bordeaux) winner Match 4 v England – Sunday 3 July, 22:00 (Saint-Denis) Semi-finalsSF1: winner QF1 v winner QF2 – Wednesday 6 July, 22:00 (Lyon)SF2: winner QF3 v winner QF4 – Thursday 7 July, 22:00 (Marseille) FinalSunday 10 July, 21:00 (Saintt-Denis) τα υπολοιπα ματς στα @@ μας, εντελως ομως
ribo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Mihalis Tsohos: Μια φορά είπαν οι Ιταλοί να βγουν πρώτοι σε όμιλο και για να φτάσουν τελικό πρέπει να αποκλείσουν στη σειρά Ισπανούς, Γερμανούς και Γάλλους! Μια φορά είπαν οι Ιταλοί να βγουν πρώτοι σε όμιλο και για να φτάσουν τελικό πρέπει να αποκλείσουν στη σειρά Ισπανούς, Γερμανούς και Γάλλους! Τόσο σίγουρος ότι θα φτάσει η Γαλλία τελικό?? Δε μου γεμίζει το μάτι.
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ε, ενταξει, εχει ευκολο δρομο/προγραμμα η διοργανωτρια
gnsX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ποιος είναι ο σπίκερ να του πάρω δώρο ένα κουκλάκι του Ρονάλντο; Μεγάλος έρωτας 1
ribo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πόσα χρόνια είχα να δω τερματζή να φοράει φόρμα!!! Θεούλης ο Ούγγρος παππούς! 2
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Χαχαχα, τελειώνει το Oυγγαρία-Πορτογαλία(επιτέλους ένα ωραίο ματσάκι), γυρνάω στο άλλο να δω και στο 94 γκολ η Ισλανδία
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πόσα χρόνια είχα να δω τερματζή να φοράει φόρμα!!! Θεούλης ο Ούγγρος παππούς! Κι εγώ έλεγα ποιος είναι αυτός που τον σήκωσαν από το κρεβάτι του απογευματιάτικα για να παίξει τέρμα. 2
ribo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Με το ζόρι τρίτη η Πορτογαλία και διαβάζω στο sport-fm περί σεληνιασμένου Ρονάλντο και τα σχετικά. Εγώ που το είδα το ματσάκι (πόλο έπαιζαν?) δε μπορώ να πω μου έβγαλε τα μάτια. Ώραιο το τακουνάκι αλλά μέχρι εκεί. Και πως περνάει η Πορτογαλία με 3 βαθμούς ως καλύτερη 3η? Και παίζει με Κροατία διαβάζω? Δε τους χάλασε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα