harisv Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ο μοντριτς πολυ παικταρας με δουλεια που δεν φαινεται στο γηπεδο. Το καταλαβαινεις στα παιχνιδια της Ρεαλ οταν δεν παιζει. Παντως ως τωρα την καλυτερο παιχνιδι το εχει κανει η Αγγλια.
PostHelper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ο μοντριτς πολυ παικταρας με δουλεια που δεν φαινεται στο γηπεδο. Το καταλαβαινεις στα παιχνιδια της Ρεαλ οταν δεν παιζει. Παντως ως τωρα την καλυτερο παιχνιδι το εχει κανει η Αγγλια. Σιγα το παιχνιδι που εκανε η Αγγλια. Ως τωρα το καλυτερο(απο πλευρας θεαματος) ματς ειναι το σημερινο οπου επρεπε να ειναι οβερ(2.5) απο ημιχρονο και ειναι μολις 1-0. Απολυτως λογικο αφου το επαιξα οβερ και πρεπει να το χασω. Δεν είδα το παιχνίδι της Αλβανίας, αλλά η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο της χειρότερης ομάδας του φετινού Euro. Υ.Γ. Αυτοί οι άμπαλοι, πάντως, μας κέρδισαν δικαιότατα στα προκριματικά. Ευτυχώς μείναμε απέξω, να μην είμαι αναγκασμένος να σιγοντάρω τους δικούς μας άμπαλους. Η Αλβανια μια χαρα επαιξε. Καμια σχεση με Β. Ιρλανδια που οχι θετει υποψηφιοτητα, αλλά ειναι μακραν η χειροτερη ομαδα του Euro, εννοω με βαση την εμφανιση ολων των ομαδων ως τωρα. Εμεις κυριολεκτικα θελαμε μεσο για να μην προκριθουμε και ομως το καταφεραμε!! Χαναμε απο τους ανυπαρκτους, συνεχιζαμε να χανουμε απο ανυπαρκτους και ομως συνεχιζαμε να εχουμε ελπιδες, ωσπου συνεχισαμε να χανουμε απο ανυπαρκτους και τελος. Αυτο το κουκλοθεατρο που εχει κανει την ΕΠΟ ο Γκιρτζικης ειναι η κυρια αιτια φυσικα. Αλλά αυτο ειναι αλλη συζητηση....
HALF EVIL Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αυτός ο Οζιλ εξακολουθεί να παραμένει μεγάλος παίχτης.
Zus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι η Γερμανία σπρώχτηκε με νύχια και με δόντια σήμερα? Το πρώτο γκολ προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ και το δεύτερο από καραμπινάτο offside.
PostHelper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι η Γερμανία σπρώχτηκε με νύχια και με δόντια σήμερα? Το πρώτο γκολ προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ και το δεύτερο από καραμπινάτο offside. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ οφσαιντ κιολας? Μαλιστα. Για αυτο και δεν πιστευω καθολου στην ανθρωπινη κριση. Γιατι ισχυει η καμπυλη του Μπελ(ευφυια, κριση, κλπ) και δυστυχως και οι τιμες γυρω απο το μεσο της(η μεγαλη πλειοψηφια) ειναι και αυτες για τα πανηγυρια συνηθως. Το φαουλ δεν το θυμαμαι πως εγινε αλλά αν κρινω απο την αποψη σου για το οφσαιντ, μαλλον καθαρο φαουλ θα ηταν.
Armored Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 https://twitter.com/picchiodibrutto/status/742091786047344640?ref_src=twsrc%5Etfw https://twitter.com/picchiodibrutto/status/742097427314937856?ref_src=twsrc%5Etfw 1
Zus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ οφσαιντ κιολας? Μαλιστα. Για αυτο και δεν πιστευω καθολου στην ανθρωπινη κριση. Γιατι ισχυει η καμπυλη του Μπελ(ευφυια, κριση, κλπ) και δυστυχως και οι τιμες γυρω απο το μεσο της(η μεγαλη πλειοψηφια) ειναι και αυτες για τα πανηγυρια συνηθως. Το φαουλ δεν το θυμαμαι πως εγινε αλλά αν κρινω απο την αποψη σου για το οφσαιντ, μαλλον καθαρο φαουλ θα ηταν. Έχεις καταλάβει ότι στις παραπάνω φωτογραφίες με επιβεβαιώνεις έτσι? Εκτός αν τρολάρεις ξέρω γω και είπες να πετάξεις και την εξυπνάδα σου με τις καμπύλες. Ευτυχώς που τις έβαλες, γιατί είχα και μία αμφιβολία, αλλά μου έφυγε και αυτή
seftynw Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Έχεις καταλάβει ότι στις παραπάνω φωτογραφίες με επιβεβαιώνεις έτσι? Εκτός αν τρολάρεις ξέρω γω και είπες να πετάξεις και την εξυπνάδα σου με τις καμπύλες. Ευτυχώς που τις έβαλες, γιατί είχα και μία αμφιβολία, αλλά μου έφυγε και αυτή φιλε μου πισω απο την γραμμη του κεντρου δεν υπαρχει οφσαιντ
Zus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πο, ξεφτιλίστηκα. Ούτε καν το θυμόμουν αυτό, παίζει να μην το έχω ξαναδεί να συμβαίνει ποτέ. Ζητώ συγγνώμη από τον Posthelper για την ειρωνία (αν και ο ίδιος θα έπρεπε να πράξει το ίδιο, μιας και την ξεκίνησε)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το Γερμανία-Ουκρανία ήταν σαφώς το καλύτερο μέχρι στιγμής από πλευράς ρυθμού και θεάματος. Μεγάλες αποκρούσεις και από τους δύο τερματοφύλακες, παραλίγο αυτογκόλ και διώξιμο πάνω στη γραμμή από το Μπόατενγκ, φάσεις, η μπάλα αρκετή ώρα κάτω και το αουτσάιντερ έπαιξε ψυχωμένα και ποιοτικά -αν και οι Ουκρανοί στο τέλος φάνηκαν να μένουν από δυνάμεις, ίσως γιατί από το 70' ή και λίγο νωρίτερα η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Το πρώτο γκολ της Γερμανίας δείχνει και πόσο δύσκολη είναι η δουλειά των διαιτητών: 4 replay χρειάστηκαν οι δικοί μας σχολιαστές -και σε αργότερη του κανονικού κίνηση- για να καταλάβουν ότι ήταν γκολ του Μουστάφι και όχι αυτογκόλ. Καλά ήταν το Σ/Κ, άντε να δούμε μέσα στην εβδομάδα τι και πώς θα προλαβαίνουμε.
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 https://twitter.com/picchiodibrutto/status/742091786047344640?ref_src=twsrc%5Etfw https://twitter.com/picchiodibrutto/status/742097427314937856?ref_src=twsrc%5Etfw Πωωωω χαχαχαχαχαχα Έτσι είναι το σωστό αρσενικό κουφαλες 1
PostHelper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πο, ξεφτιλίστηκα. Ούτε καν το θυμόμουν αυτό, παίζει να μην το έχω ξαναδεί να συμβαίνει ποτέ. Ζητώ συγγνώμη από τον Posthelper για την ειρωνία (αν και ο ίδιος θα έπρεπε να πράξει το ίδιο, μιας και την ξεκίνησε) Ουτε συγγνωμη ουτε τιποτα. Εγω απλως θελω να μην εχετε εμπαθεια με καποια ομαδα και να βλεπετε τα δικα σας. Γιατι εχω βαρεθει την εμπαθεια ειδικα απεναντι στην Γερμανικη ομαδα και πιστεψα οτι απλως ησουν εμπαθης και εβλεπες με αντιγερμανικα γυαλια ή οτι κοιμοσουν ορθιος. Αφου δεν ισχυε τιποτα απο τα 2 και απλως δεν ηξερες τον κανονισμο(αλλά καλο θα ειναι να μαθετε τους κανονισμους ολους, γιατι πως γινεται και βλεπετε κατι και δεν ξερετε ΟΛΟΥΣ τους κανονισμους?? ΠΡΕΠΕΙ να τους μαθετε ολους και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο, πχ ερωτηση κρισεως: βαζει ο τερματοφυλακας απο ελευθερο κατα λαθος αυτογκολ. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?) ε δεν εγινε και τιποτα.
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι απόψε. Βέλγιο-Ιταλία Δύο γερά αουτσάιντερ. Για να δούμε. Ισπανία-Τσεχία πιστεύω ότι θα λήξη αρκετά εύκολα υ/ των Ισπανών.
_linuslost_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Eρε κάτι κολλήματα που έχουν οι προπονητές... Γι ποιο λόγο παίζει βασικός ο ανύπαρκτος φέτος Φαμπρεγκας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα