Ren_of_Heavens Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγώ τον ευχαριστήθηκα πολύ τον τελικό. Το σήκωσε η ομάδα που υποστήριζα λόγω Φερνάντο Σάντος, κερδίσανε σχεδόν χωρίς Ρονάλντο έτσι για να μην μιλάνε οι κακές γλώσσες και είδα και τον Ρονάλντο σε ρόλο προπονητή με τον Φερνάντο Σάντος δίπλα. Αχαχαχαχα σαν κωμωδία ήταν. Τώρα τα περί Ρονάλντο και το πόσο κλαψιάρης είναι, φαίνεται στο γήπεδο. Ο Μέσι έχασε τελικό και έπαιξε κι ο Ρονάλντο κέρδισε τελικό και βγήκε τραμαυτίας. Οι δύο τους είναι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές και δεν έχει νόημα να κάνουμε συγκρίσεις. Το μόνο πράγμα που δεν χωράει αμφισβήτηση είναι ότι ο Ρονάλντο βγάζει περισσότερα φράγκα και είναι τροπαιούχος. Τίποτα άλλο. 1
crom251 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο Μεσι φετος εκανε το καλυτερο τουρνουα εθνικων ομαδων που εχει κανει παικτης που εχω δει :shock: :shock: Μαλλον απο τουρνουα εχεις δει μονο το φετινο copa america. Το γεγονος πως οχι μονο δεν ηταν ο καλυτερος στο συγκεκριμενο copa america, αλλα υπερβολικα λιγος, ειναι μαλλον ψιλα γραμματα μπροστα στο ο καλυτερος σε ολα το τουρνουα... Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αμπαλιαση και πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να βλεπεις το αποτελεσμα και βγαζεις συμερασμα για την αξια ενος ποδοσφαιριστη. Αλλα τι να κανεις, αντεξα στο λυκειο που οι περισσοτεροι συμμαθητες μου μου βγαζαν τον Ζινταν ανωτερο του Μαραντονα, αντεξα μετα στη σχολη τον αμπαλο κολλητο μου που μου εβγαζε τον Ροναλντινιο ανωτερο του Ροναλντο9, θα αντεξω και τωρα στα γεραματα που ολοι θα βγαζουν τον Ροναλντο καλυτερο του Μεσι... Ξεχασες να συμπληρωσεις το ''αντεξα που μου εβγαζαν τον Μεσι ανωτερο απο Μαραντονα, Ζινταν κλπ''... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2016 από crom251 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7V9jT-YeH0Y Το βιντεο οπου ο Ροναλντο σπρωχνει τον Σαντος στην διαρκεια του αγωνα.Ξεφτιλα και για τον Ροναλντο και για τον Σαντος.
libe13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 γιατι ολα ξεκινουν απο την αμυνα...οποιος προπονητης ξερει να δουλεψει την αμυνα ξερει να φτιαξει κ σοβαρη ομαδα
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το έκανε το θαύμα του ο καρπουζάς https://www.youtube.com/watch?v=7V9jT-YeH0Y Το βιντεο οπου ο Ροναλντο σπρωχνει τον Σαντος στην διαρκεια του αγωνα.Ξεφτιλα και για τον Ροναλντο και για τον Σαντος. Τι εννοείς ξεφτίλα? Από το τελευταίο λεπτό είναι πριν το σηκώσουν, έχει χεστεί από τη χαρά του ο άλλος 3
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 γιατι ολα ξεκινουν απο την αμυνα...οποιος προπονητης ξερει να δουλεψει την αμυνα ξερει να φτιαξει κ σοβαρη ομαδα ή αλλιιως, μην ξαναδειτε μπαλα, κοφτε την, για να μην μας πρηζετε κιολας
TAKE5 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7V9jT-YeH0Y Το βιντεο οπου ο Ροναλντο σπρωχνει τον Σαντος στην διαρκεια του αγωνα.Ξεφτιλα και για τον Ροναλντο και για τον Σαντος. Τεράστια ξεφτιλα με ρήξη συνδέσμων να πανηγυρίζει μαζί με τον προπονητή του στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης. και από άλλη καμερα https://www.youtube.com/watch?v=cJ2G-nsJhTU#t=60
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εχω σπάσει πλευρά και με το ζόρι ανέπνεα και όμως τότε είχα δει ματς του ΠΑΟ και σηκώθηκα και πανηγηριζα 15 λεπτά.Μην σου φαίνεται παραξενο .Με την χαρά και την ένταση ξεχνάς πόνους
ant_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Kαποτε περιμενε ο κοσμος τα euro και τα μουντιαλ για να δει καλο ποδοσφαιρο παιχταραδες κλπ γιατι εβλεπε μονο ελληνικο πρωταθλημα αντε και τσαμπιονς λιγκ τωρα ο μεσος ποδοσφαιροφιλος ξερει ολους τους παιχτες απ εξω και ανακατωτα παρακολουθει premier league,la liga,bunsesliga,serie a,Κυπελλο γερμανιας,κυπελλο αγγλιας,κυπελλο ισπανιας..Kλπ τσαμπιονς λιγκ,europa league.. οποτε υπαρχει σε μεγαλο βαθμο κορεσμος και στον κοσμο που εχει παρακολουθησει ποδοσφαιρο υψηλου επιπεδου ολη την χρονια και στους παιχτες που παιζουνε ξεζουμισμενοι με βαση ολα αυτα δεν νομιζω να "απολαυσε" καποιος το φετινο euro ουτε να ειδε μπαλα επιπεδου 4
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 χαχχα τι να απολαυσει ρε; θα φυγει και σε λιγες μερες θα το εχουμε ξεχασει, πιο πολυ ασχολειται ο κοσμος επειδη δεν εχει τι αλλο να κανει βλεπεις...
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 κακα τα ψεματα παιδια: τα euro και τα μαζωματα εθνικων εχουν καταντησει πλεον για να πουλανε φυλλαδες οι δημοσιογραφοι, και btw δειτε εδω τι μλκια εγραψε ο αλλος: Γιάννης Φιλέρης: Θέλω Σάντος στην Εθνική. Αγγλίας... αν ειναι δυνατον να γραφουν τετοια πραγματα... ελεος απλα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τεράστια ξεφτιλα με ρήξη συνδέσμων να πανηγυρίζει μαζί με τον προπονητή του στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης. και από άλλη καμερα https://www.youtube.com/watch?v=cJ2G-nsJhTU#t=60 Ποιος πανηγυριζει?Ο Ροναλντο διαφωνει με τις οδηγιες που δινει ο προπονητης του στα τελευταια κρισιμα λεπτα πριν ληξει ο αγωνας,και τον εχει αρχισει στις σκουντιες.Ο Σαντος φαινεται φανερα ενοχλημενος.
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ΣΟΚ με τη διάγνωση του τραυματισμού του Ρονάλντο
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ΣΟΚ με τη διάγνωση του τραυματισμού του Ρονάλντο Βρε πατρικ.εδω και τόσες ώρες είναι γνωστό αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα