Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Η Πορτογαλία γίνεται η 10η ευρωπαϊκή χώρα που κατακτά το Euro."

Ναι, οι υπόλοιπες ήταν ασιατικές, αμερικάνικες κι αφρικάνικες...

Έτσι να πιάνουν τόπο τα λεφτά μας...

Ενώ αν ήταν στη θέση του ο Μπογδάνος, θα ακούγαμε για το Πορτογαλικό (οικονομικό) θαύμα...not!

Ροναλντο που πηρε τιτλο με την χωρα του ενω ο αλλος οχι

Η αλήθεια είναι ότι και στους δυο τελικούς που κέρδισε, έλαμψε... δια της απουσίας του.

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Η Πορτογαλία γίνεται η 10η ευρωπαϊκή χώρα που κατακτά το Euro."

Ναι, οι υπόλοιπες ήταν ασιατικές, αμερικάνικες κι αφρικάνικες...

Έτσι να πιάνουν τόπο τα λεφτά μας...

Μπερδεύτηκε με τα Eurobasket που έχει πάρει και μη ευρωπαϊκή ομάδα :P

Το χάρηκα για Ροναλντο, Σαντος.

Το χάρηκα2 για τους Γάλλους σαν λαό.

Το χάρηκα3 για τους Ελληναρες που αντιπαθουν τον κλαψιαρη

Ξύδι και βεντουζα για όποιον χαλιεται

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι και στους δυο τελικούς που κέρδισε, έλαμψε... δια της απουσίας του.

Ισχυει,αλλα παντα θα υπαρχουν παικτες που παιρνουν τιτλους και καθονται στον παγκο :P

Δημοσ.

"Η Πορτογαλία γίνεται η 10η ευρωπαϊκή χώρα που κατακτά το Euro."Ναι, οι υπόλοιπες ήταν ασιατικές, αμερικάνικες κι αφρικάνικες...Έτσι να πιάνουν τόπο τα λεφτά μας...

Παραλίγο να το έπαιρνε για πρώτη φορά αφρικανική... Άρα ένα δίκιο το χει :lol:

post-57520-0-82936500-1468191194_thumb.jpeg

• Like 2
Δημοσ.

Ο Σάντος μια χαρά μας έκατσε στην Εθνική. Για λίγο δεν πήγαμε στους 8 στο Μουντιάλ. Η Ελλάδα. Αν δεν κάνω λάθος ο ίδιος ήθελε να φύγει.

Πολύ μουνί ο Παγέτ. Θέλω να πιστεύω πως όχι, αλλά πολύ ύποπτη η φάση. Γιατί να βάλει με τόση δύναμη το δεξί όταν για την μπάλα πήγαινε με το αριστερό. Τέτοια σύμπτωση δηλαδή να τραυματιστεί ο ατσάλινος Ρονάλντο στον τελικό του Euro. Not.

• Like 1
Δημοσ.

.Επισης αλλος ενας λογος να την πουν στους φαν του Μεσσι οι φαν του Ροναλντο που πηρε τιτλο με την χωρα του ενω ο αλλος οχι :P

Αυτος ηταν και ενας απο τους λογους που δεν πανηγυρισα που το πηρε ο Πορτογαλια, παρ 'οτι δεν συμπαθω τους Γαλλους παικτικα καθολου. Ο Μεσι φετος εκανε το καλυτερο τουρνουα εθνικων ομαδων που εχει κανει παικτης που εχω δει (δεν προλαβα Μαραντονα 86 και Πλατινι 84), γκολαρες, πασσαρες, σταματιοταν μονο με φαουλ κτλ και τωρα θα ακουμε για τον "επιτυχημενο" Ροναλντο που στα 5 απο τα 7 ματς ηταν απο κακος εως ανυπαρκτος, επειδη οι συμπακτες του κερδισαν στον τελικο...

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αμπαλιαση και πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να βλεπεις το αποτελεσμα και βγαζεις συμερασμα για την αξια ενος ποδοσφαιριστη. Αλλα τι να κανεις, αντεξα στο λυκειο που οι περισσοτεροι συμμαθητες μου μου βγαζαν τον Ζινταν ανωτερο του Μαραντονα, αντεξα μετα στη σχολη τον αμπαλο κολλητο μου που μου εβγαζε τον Ροναλντινιο ανωτερο του Ροναλντο9, θα αντεξω και τωρα στα γεραματα που ολοι θα βγαζουν τον Ροναλντο καλυτερο του Μεσι...

Υ.Γ.1 Μεγαλος Σαντος! 

Υ.Γ.2.Την φανελα τι την εβγαλε στο τελος ο Ροναλντο? Να δροσιστει μετα απο τα πολλα σπριντ που εκανε? :P

Δημοσ.

Ο Μεσι φετος εκανε το καλυτερο τουρνουα εθνικων ομαδων που εχει κανει παικτης που εχω δει (δεν προλαβα Μαραντονα 86 και Πλατινι 84), γκολαρες, πασσαρες, σταματιοταν μονο με φαουλ 

Υπερβαλλεις..Κι εγω γουσταρω Μεσι αλλα με την φανελα της εθνικης Αργεντινης εχει απογοητευσει πολυ κοσμο με την αποδοση του..Στον τελικο του Copa America που ηταν;Ακομα και το πεναλτι το εχασε..Οσον αφορα τον τελικο η Πορτογαλια το πηγε το ματς εκει που ηθελε,ακομα και πεναλτι να πηγαινε πιστευω οτι παλι η Πορτογαλια θα κερδιζε..Η Γαλλια στην κανονικη διαρκεια θα μπορουσε να το παρει το ματς αλλα δεν σκοραρε..Ο τερματοφυλακας της Πορτογαλιας ηταν απο τους βασικους συντελεστες καθως οποτε χρειαστηκε σε ολα τα παιχνιδια ηταν σταθερος..Για ηγετη CR τι να πω..Στους 3 τελευταιους τελικους που εχει παιξει στους 2 ηταν αορατος και στον τριτο τραυματιστηκε..Παντως για βοηθος προπονητη καλος ειναι οπως και για να διαφημιζει κανενα σαμπουαν :P Το μαρκαρισμα του Παγε περα απο την πλακα ηταν δολοφονικο..Ο Σισοκο που παιζει στην Νιουκαστλ και μου θυμισε Τουρε ηταν πολυ καλος απο πλευρας Γαλλιας..

CnB6QSOUkAAudE5.jpg:large

Δημοσ.

Υπερβαλλεις..Κι εγω γουσταρω Μεσι αλλα με την φανελα της εθνικης Αργεντινης εχει απογοητευσει πολυ κοσμο με την αποδοση του..Στον τελικο του Copa America που ηταν;Ακομα και το πεναλτι το εχασε..

Αν σε απογοητευσε με την αποδοση του σε αυτο το τουρνουα τοτε μαλλον δεν ειδες τα παιχνιδια.

Γι αυτο που λες για τον τελικο, τι που ηταν? Πλακα μου κανεις? Παιχνιδαρα εκανε, ολο φαουλ του εκαναν, 4 κιτρινες τους πηρε (1 κοκκινη που δεν ηταν ομως) και απο τις 4 ευκαιριες που εκανε η Αργεντινη oi 3 ηταν απο τα δικα του ποδια... Ο καλυτερος του γηπεδου με διαφορα, απλα εχασε το πεναλντυ οποτε τα ξεχναμε ολα και τον σταυρωνουμε. 

https://www.youtube.com/watch?v=le1TCG2OLNk

Τεσπα, τερμα το off topic

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος ηταν και ενας απο τους λογους που δεν πανηγυρισα που το πηρε ο Πορτογαλια, παρ 'οτι δεν συμπαθω τους Γαλλους παικτικα καθολου. Ο Μεσι φετος εκανε το καλυτερο τουρνουα εθνικων ομαδων που εχει κανει παικτης που εχω δει (δεν προλαβα Μαραντονα 86 και Πλατινι 84), γκολαρες, πασσαρες, σταματιοταν μονο με φαουλ κτλ και τωρα θα ακουμε για τον "επιτυχημενο" Ροναλντο που στα 5 απο τα 7 ματς ηταν απο κακος εως ανυπαρκτος, επειδη οι συμπακτες του κερδισαν στον τελικο...

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αμπαλιαση και πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να βλεπεις το αποτελεσμα και βγαζεις συμερασμα για την αξια ενος ποδοσφαιριστη. Αλλα τι να κανεις, αντεξα στο λυκειο που οι περισσοτεροι συμμαθητες μου μου βγαζαν τον Ζινταν ανωτερο του Μαραντονα, αντεξα μετα στη σχολη τον αμπαλο κολλητο μου που μου εβγαζε τον Ροναλντινιο ανωτερο του Ροναλντο9, θα αντεξω και τωρα στα γεραματα που ολοι θα βγαζουν τον Ροναλντο καλυτερο του Μεσι...

Αυτό δε το καταλαβαίνω που είτε πρέπει να σου αρέσει ο ένας είτε ο άλλος και να πρέπει να χαίρεσαι αποκλειστικά με τις επιτυχίες του ενός και με τις αποτυχίες του άλλου. Τι σόι σύγκριση είναι πάλι αυτή, όταν όχι μόνο αντίπαλοι δεν ήταν αλλά αγωνίζονταν και σε διαφορετικές διοργανώσεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...