Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς αποκλειστηκαν οι Γερμανοτσολιαδες με το βρωμιαρη. Αντε να κλαψει και το γυφτικο σκεπαρνι να τελειώνουμε με αυτό το αδιάφορο euro

• Like 4
  • Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε γεια Γερμανια.

500 γκολ ο ροναλντο μαλλον με το ονομα τα εβαλε.

Θα συμφωνησω με κουαρεσμα, μαζι με τον νανι οι 2 καλυτεροι της πορτογαλια εκτως του ροναλντο.

αντε ρε εχει βαλει 500 γκολ σ αυτο το euro?

Δημοσ.

αντε ρε εχει βαλει 500 γκολ σ αυτο το euro?

250 σ'αυτο το euro και αλλα 250 ειχε βαλει το 2004 που το σηκωσαμε. :-D

Αντε να κλαψει και το γυφτικο σκεπαρνι να τελειώνουμε με αυτό το αδιάφορο euro

Συμφωνω ειναι το πιο αδιαφορο απ'οσα εχω δει και ειλικρινα δεν μου αρεσε σχεδον κανενα παιχνιδι.

Αντε να περιμενουμε να κλαψει το παιδι την κυριακη να θυμηθουμε λιγο τα παλια. :devil:

Δημοσ.

τι τσαν και τσαν ρε ηλίθιε μπακόπουλε; το καν δεν σου κάνει; λες και είναι κινέζος

καληνύχτα σας

μα ετσι τον λενε. Τουρκικη καταγωγή έχει.
  • Like 1
Δημοσ.

250 σ'αυτο το euro και αλλα 250 ειχε βαλει το 2004 που το σηκωσαμε. :-D

Συμφωνω ειναι το πιο αδιαφορο απ'οσα εχω δει και ειλικρινα δεν μου αρεσε σχεδον κανενα παιχνιδι.

Αντε να περιμενουμε να κλαψει το παιδι την κυριακη να θυμηθουμε λιγο τα παλια. :devil:

παντως εγω τον συμπαθω τον κριστιανουλη οσο περναν τα χρονια γιατι ειναι μοιραιο το ταλεντο(μεσσι) παντα να ειναι καλυτερο απο την δουλεια(ροναλντο) συτη η αντιπαραθεση οπου ειναι γραφτο του να χασει τον εχει κανει συμπαθη στα ματια μου

οσο για αυτο το euro γτ παραπανω πεσαμε σε lover του ροναλντο, οχι ο κριστιανο ουτε φρεσκος ουτε με διαθεση εμφανιστηκε σ αυτο του τουρνουα -οπως υποστηριζε και ενας και καλα μπαλαδορογνωστης δημοσιογραφος ονοματι καισαρης π επισης μ θεωρει τον πιρλο εξαρι λολλλλ!!!!- το μονο π εμφανιστηκε σ αυτο euro απο τον ροναλντο ηταν ο ζελες στα μαλλια και τα δοντια..παντως μου αρκει αυριο να καρφωσει αλλη μια κεφαλια και να ισοπεδωσει τοσο τον γαλλογερμανικο αξονα που μας εχει πληγωσει σ αλλα θεματα

μα ετσι τον λενε. Τουρκικη καταγωγή έχει.

μην κολλατε στα ονοματα ο καθενας τον λεει οπως τον βολευει και τον βαζεχα κανονικα βαρζιχα επρεπε να τον λεμε

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απόψε θέλω να το σηκώσει ο καρπουζας και το ευαίσθητο αγόρι από την Πορτογαλία.

Το αγόρι μάλλον qq από τώρα :P

Δημοσ.

Ένας παίκτης τέτοια παιχνίδια περιμένει σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα.Πολύ γκαντέμης είναι τελικά  Κριστιάνο.Πολύ κρίμα να αποχωρείς με αυτόν τον τρόπο από ένα τελικό  στο euro.Χρειάζεται τρομερή πειθαρχία για να μην επηρεαστεί σε βάθος χρόνου πράγμα διόλου απίθανο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...