daPro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πάω κ βάζω over 1.5 ημίχρονο..τι κουβάς που είμαι..
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 E και σένα τα θέλει ο κώλος σου 0-0/1-1 και παράταση το κόβω...διαφορετικά 1-0/0-1 και πολύ είναι edit:damn
dekulinkgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 1-0 ο παιχταράς Ο ποιός?? Το παιχνιδι δυσκολα γυριζει τωρα 1
daPro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αυτός ο Μάριο γιατί είναι βασικός σε κάθε παιχνίδι..τι έχασε ο αμπαλος..
libe13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτός ο Μάριο γιατί είναι βασικός σε κάθε παιχνίδι..τι έχασε ο αμπαλος.. ωραιος παικτης κοντρολαρισμενος, ο αλλος ο μαλλιας που εδωσε λεει εκατομμυρια η μπαγερ δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαραει Πάω κ βάζω over 1.5 ημίχρονο..τι κουβάς που είμαι.. over oμαδα σαντος με ουαλια κ δη στον ημιτελικο...; εγω παλι παω και βαζω 6 παιχνιδια μπειζμπολ πιανω τα 4 πιο ανοιχτα και χανω το φαβορι αλλιως τωρα θα κερνουσα
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ωραιος παικτης κοντρολαρισμενος, ο αλλος ο μαλλιας που εδωσε λεει εκατομμυρια η μπαγερ δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαραει Να περναει δυο τρεις και να βγαζει μπαλια , να τραβαει καμμια σουταρα, δεν αρκει ? Ωραιο παικτακι , θα βγαζει ματια στο c.l σε λιγο καιρο..Κοροιδα ειναι στην Μπαγερν ? Eτσι και αλλιως οι Πορτογαλοι δεν εχουν κανα σοβαρο πασινγκ γκειμ.Εμπνευσεις εχουν 1,2 παικτων με αποδεκτη κυριως την εκτελεστικη ικανοτητα του Ροναλντο, καμμια στημενη φαση , κανα φαουλ.Οτι λαχει με σημαια το ταλεντο του Ροναλντο.Αμα τραυματιστει ,η μονη τους ελπιδα ειναι ο μαλλιας (αρκει να εχει παιχνιδια στα ποδια του και αυτοπεποιθηση ) , αντε και κανα σουτ του Νανι οι αλλοι ειναι για γυρω γυρω. Αντε μωρη Γαλλια,πατησε κατω τους Γερμανους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα