Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Γκολάρα ο Παγιέ και, συνολικά, άξια το πήρε η Γαλλία. Έψαχναν πολύ το Ζιρού, χωρίς όμως σχέδιο για τη συνέχεια, πέρα από ένα σπάσιμο της μπάλας προς τα πίσω, ενώ φάνηκε ότι ο Παγιέ μπορεί να κάνει στρωτό παιχνίδι και να μοιράσει πάσες. Ο Πογκμπά αχρηστεύτηκε στη θέση που έπαιξε. 

Ο Γκριεζμάν δεν είχε τρεξίματα, αντίθετα ο Κομάν στο λίγο που έπαιξε έδειξε πως έχει εκπληκτική ταχύτητα.

Η Ρουμανία πήγαινε για το under, δεν της βγήκε στο παρά τσακ, αλλά θεωρώ πως αδίκησε τον εαυτό της έτσι όπως έπαιξε, μπορούσε πιο δημιουργικά. Πήρε κι ένα βουτυράτο πέναλτι από την ανοησία του Εβρά (η κατοχή της μπάλας είχε χαθεί για τους Ρουμάνους όταν άπλωσε το πόδι του), αλλά δεν της έφτανε, έπεσε πάνω στο δαιμονισμένο Παγιέ.

Δέλλας βαρύς κι ασήκωτος, γνώσεις μπορεί να έχει αλλά δεν βοηθάει στο να χαρείς το παιχνίδι, σαν να κάνει αγγαρία μιλούσε, ενώ αυτός κι ο σάχλας που έκανε το σχολιασμό για την ΕΡΤ δεν έδεσαν. Ελπίζω στα επόμενα να μη στέκονται τόσο πολύ στη διαιτησία, αρκετά το έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ας μη μιζεριάσουμε και μέσα στο καλοκαίρι.

Άντε, καλό Euro να έχουμε.

• Like 2
  • Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το πρώτο γκολ των Γαλλων καθαρό φάουλ...

Πάντως είναι εκνευριστικο που οι δημοσιογράφοι αναφέρουν ως μετρ προπονητικής όποιον στήνει την ομάδα του αμυντικά...

Δημοσ.

Αρχικά παίξτε όλοι(δεν ξέρω όμως αν γίνεται να κάνεις ομάδα τώρα :( )  Fantasy League από την UEFA. Επίσης, όντως η Web TV της ΕΡΤ δεν τα δείχνει?

Δημοσ.

Γερμανία στο χαλαρό,αν και θα πέσει σπρώξιμο στους απατεώνες τους Γάλλους που είναι άχρηστοι και μετά το Μουντιάλ του '06,είναι εξαφανισμένοι.

Καλά,για Αγγλία δε λέω.Πρέπει και οι ίδιοι οι Άγγλοι να έχουν βαρεθεί να βλέπουν αυτή τη λούζερ ομάδα.

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις...

Και μόλις ξεκινήσαμε.

Δημοσ.

Κρίμα για τη Σλοβακία, άξιζε το λιγότερο ισοπαλία

Και μόλις το τσίμπησε η Αγγλία.....αιώνιοι losers :P

Δημοσ.

Δεν ήταν άσχημη η Αλβιώνα σήμερα και άτυχη θα την έλεγες. Ηγέτης στο κέντρο λείπει. Και πως να μην λείπει όταν στην Premier league τα 8/10 των παικτών είναι ξένοι.

Δημοσ.

Μεγάλη αγάπη και παντοτινή η Αγγλία,μακάρι να μείνει με αυτόν τον βαθμό και δρόμο, BRexit κι έτσι.

ΥΓ: Ακινβέεβ αγόρι μου, μια φορά στο δημοτικό που χα κάτσει τέρμα είχα στήσει καλύτερα το τείχος

Δημοσ.

Κακό να έχεις προπονητη γέρο στον πάγκο όπως η Αγγλία... Κοιμισμενος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Άμα συνεχίσει να κατεβάζει την ίδια ενδεκάδα θα πάει απατη η Αγγλία.

• Like 1
Δημοσ.

Τις πλακας αλλαγες, ο Ρουνει δεν πρεπει να ξεκιναει καν, αν και χθες δεν ηταν ασχημος.

Δημοσ.

Τουρκις φουτμπολ. Παίζει να τους χάρισε 7-8 καρτες ο ρεφ.

Τον λυπήθηκε η ψυχη μου τον Τσόρλουκα.

Αργό τέμπο σε όσα ματς έχω δει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είδα το παιχνίδι της Αλβανίας, αλλά η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο της χειρότερης ομάδας του φετινού Euro.

Πολύ αμπαλοσύνη ρε παιδί μου. Θα πει κάποιος, "εντάξει, οι Πολωνοί έχουν σέντερ φορ παίκτη της Μπάγερν Μονάχου και οι Βορειοιρλανδοί παίκτη της Μπέρμινχαμ δανεικό από τη Νόριτς".

Το οποίο έχει μεν μια βάση, καθώς δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το στοιχείο της ατομικής ποιότητας (κι έχει κάμποσους ποιοτικούς η Πολωνία, κι ας μην τους βγήκαν οι φάσεις απόψε) αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα ποιο ήταν το σχέδιο των Βορειοιρλανδών, αν δεν κρατούσαν το μηδέν. Πρώτο ημίχρονο 0 τελικές, συνολικά 2. Έλεος.

Υ.Γ. Αυτοί οι άμπαλοι, πάντως, μας κέρδισαν δικαιότατα στα προκριματικά. Ευτυχώς μείναμε απέξω, να μην είμαι αναγκασμένος να σιγοντάρω τους δικούς μας άμπαλους.

Υ.Γ2. Νωρίτερα, χάρηκα πολύ τη νίκη της Κροατίας: και γιατί ο Μόντριτς είναι δουλευταράς και αδικημένος στη Ρεάλ των πρίτιμποϊς Κριστιάνο-Γκάρεθ, και γιατί, πολύ τσεκούρι οι γείτονες. Μα πολύ τσεκούρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...