HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 10-15 χρόνια πριν........τοσο κοντα αλλα και τοσο μακριά. Όσοι θυμούνται τι παίχτες είχαν οι ομάδες τότε πιστεύω πως θα συμφωνήσουν ότι δύσκολα βρίσκεις πάνω από 15-20 παίχτες οι οποίοι θα έπαιζαν βασικοί στις ομάδες του. Δεν γίνεται να βλέπεις μια Ιταλία(την βάζω σαν παράδειγμα μιας κι έπαιζε σήμερα) χωρίς να έχει ένα παιχτη που θα σου κανει την διαφορα μέσα στο γηπεδο. Δηλαδη ολόκληρη Ιταλία και δεν έχει ένα top παιχτη που θα αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού.Δεν γίνεται μετά από την εποχη Μπατζιο,Σκιλατσι να έχεις Βιερι,Ιντσαγκι,Τotti,Ντελ Πιερο,Τονι και αρκετούς ακόμη και τώρα να παίζεις με πελλλε και ζαζαζα και κολοκύθια τούμπανα. Να μην μιλήσω για μέσους και αμυντικούς γιατί θα τρίζουν τα τσιμέντα. 3
washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ναι ισχυει καλες ομαδες..ισως παρει και το φετινο euro αλλα μ αυτα π εχω τραβηξει εγω να μην βρισκω σοικη δουλεια ακουω γερμανια και ξερναω..οτιδηποτε εχει σχεση με γερμανια με αηδιαζει πλεον-πλην γυναικων-...με κανανε ρατσιστη με την συμπεριφορα τους ....ειλικρινής τουλάχιστον. Και "αρχαιοελληνικά τραγικός" και σε καταλαβαίνω κι εσένα και τους λόγους που λες (κι εγώ σε ίδια καζάνια βράζω άλλωστε). Αλλά πραγματικά είναι άδικο για την ποδοσφαιρική τους Εθνική, καθώς έχει παίξει σωστά και όμορφα (σε γενικές γραμμές τεσπα - δεν έχω καμμία πρόθεση να τους αγιοποιήσω δα) τα τελευταία χρόνια. Ούτε τους σπρώχνουν οι διαιτητές, ούτε είναι κωλόπαιδα, ούτε κλαδευτήρια, ούτε έχουν καραγκιοζοσυμπεριφορές. Κι αυτά τα λεώ, χωρίς καν να είμαι φαν τους... Πραγματικά δηλαδή, πιο εύκολα μπορώ να καταλάβω το "τσουβάλιασμα όλου του γερμανικού λαού" (που μπορεί να το κάνω κι εγώ, για να καταλάβεις), αλλά αυτό με την "έχθρα" για την ποδοσφαιρική τους Εθνική, είναι πολύ ανφέαρ... Γνώμη μου ε. 3
johnbond Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ευτυχώς πήγε σπίτι της αυτή η αντιπαθητική ομάδα,με το αντιποδόσφαιρο που έπαιζαν και λίγη τύχη θα μπορούσαν να το πάρουν. Οτι θα ερχόταν μέρα που θα υποστήριζα τους Γερμανούς δεν το φανταζόμουν ποτέ. Ο Σβαινστάιγκερ πάντως ήταν πολύ κουρασμένος. Λάθος επιλογή του προπονητή που τον έβαλε να εκτελέσει πέναλτυ. Φαινόταν από την αρχή της παράτασης οτι τα χει φτύσει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Άξια πέρασε η Γερμανία: κρίμα για τον έξοχο Μπουφόν, αλλά αν δεν είχε κάνει την κουτσουκέλα ο Μπόατενγκ, το θέμα θα είχε λήξει από το 90λεπτο, πολύ μέτρια εμφάνιση σήμερα από την Ιταλία. Πεισματάρηδες, δυναμικοί, αλλά ως εκεί. Όχι ότι έπαιξε συγκλονιστικά η Γερμανία, αλλά έκανε τις ευκαιρίες της, προσπάθησε και στην παράταση να πάρει το παιχνίδι, γενικά ήταν ανώτερη. Ελπίζω ο Κόντε, τώρα που μετακομίζει στην Πρέμιερ, να αφήσει το πούλμαν στην Ιταλία: έχει παίκτες στην Τσέλσι να παίξει μπάλα δημιουργική, και λεφτά να αποκτήσει κι άλλους. Δυστυχώς, είδαμε ένα πάρα πολύ κλειστό Euro, αν δεν είχαμε την ιστορία των Ισλανδών, δεν νομίζω πως θα μας έμενε κάτι άλλο.
optimistic_83 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Η Ιταλια δεν αξιζε σε καμια περιπτωση την προκριση και αν δεν εκανε την βλακεια ο Μποατενγκ δεν νομιζω οτι θα εβαζε γκολ..Δεν εχει παικτες με προσωπικοτητα (με εξαιρεση τον μεγαλο Μπουφον) που θα τραβηξουν και την υπολοιπη ομαδα οπως ειχε παλιοτερα..Η Γερμανια απο την αλλη εβγαλε σχεδον ολοκληρο τον αγωνα παιζοντας με 10 παικτες αφου ο Σβαι ειναι παλαιμαχος πλεον και δεν μπορει να βοηθησει..Φυσικα στο τελος καθαρισε ο Νοιερ ο κορυφαιος τερματοφυλακας στον κοσμο αυτη την στιγμη..
HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς, είδαμε ένα πάρα πολύ κλειστό Euro, αν δεν είχαμε την ιστορία των Ισλανδών, δεν νομίζω πως θα μας έμενε κάτι άλλο. Βαλε και των Ουαλων γιατί μια νικη ακόμα και πανε τελικο στην πρώτη τους συμμετοχή σε euro. Και που έφτασαν εδώ είναι έπος.
washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ....πάντως -και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι γενικά- για να τα λέμε όλα, και οι Γερμανοί απόψε την είχαν την κωλοφαρδίτσα τους με το γκολ "του Οζίλ", όπου εκτός από το πόδι του Οζίλ συμμετείχαν διάφορα ιταλικά πόδια και το Σύμπαν ολόκληρο, ώστε η μπάλα να φτάσει στα δίχτυα κι όχι οπουδήποτε αλλού...
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 τον αδικεις...σβαι κ πελε εγραψαν επος Mπα..μακραν το μεγαλυτερο γιδι.Με τοσα ..προσποιητικα βηματακια ηταν επιτυχια που κλωτσησε και τοπι. 1
HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ....πάντως -και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι γενικά- για να τα λέμε όλα, και οι Γερμανοί απόψε την είχαν την κωλοφαρδίτσα τους με το γκολ "του Οζίλ", όπου εκτός από το πόδι του Οζίλ συμμετείχαν διάφορα ιταλικά πόδια και το Σύμπαν ολόκληρο, ώστε η μπάλα να φτάσει στα δίχτυα κι όχι οπουδήποτε αλλού... Εδω ο τιτανοτεραστιος Γκομεζ εβγαλε μπαλια επος αφου καταφερε πρωτα να κρατησει την μπαλα με την βοηθεια των 12 Θεων του Ολυμπου.
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλή τύχη στους Ισλανδούς που αυτήν την στιγμή ζουν μοναδικά συναισθήματα. 3
libe13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Preview απο το Ισλανδια-Γαλλια στον πρωτο αγωνα γνωρισαν πατατρακ ο ραγκναρ και η παρεα του...στον δευτερο τον πουλησε ο αδελφος του σκεφτομουν το 1.40 της Γαλλιας που ειναι μια χαρα αποδοση αλλα που εμπιστοσυνη ετσι οπως εχουν γινει ολες οι μεγαλες εθνικες σ αυτο το γιουρο..αυτος λεει με το 8 ειναι ο καλυτερος παικτης τους, πογιε παγιετ ουτε που τον εχω ξανακουσει
xstreamgamer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 4-0 από το πρώτο ημίχρονο.Θαύματα σαν της Ελλάδας του 2004 δεν γίνονται κάθε μέρα.Στενοχωρήθηκα πάντως για τους Βίκινγκς πολύ ευχάριστη νότα έκπληξης το ιδιο και οι Ουαλοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα