Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 20 ημέρες περίπου αρχίζει η διοργάνωση ( εφόσον δεν γίνει καμιά στραβή με τίποτε τζιχαντζιστές) στη Γαλλία.

Εδώ , εφόσον θέλετε θα μπορούσαμε να γράψουμε νέα των ομάδων, σχόλια, απόψεις, επιθυμίες καθώς και κριτικές των αγώνων με ηρεμία και νηφαλιότητα..

Αρχίζοντας,  εγώ θα ήθελα να ξαναδώ επιτέλους μια μεγάλη Ιταλία να επανέρχεται στην κορυφή της Ευρώπης τιμώντας την ποδοσφαιρική της ιστορία και τους κορυφαίους παίχτες που έχει αναδείξει στο παρελθόν. 

Είμαι επίσης πολύ περίεργος για το σύνολο που θα παρουσιάσει η Αγγλία, μια χώρα που έχει να πάρει τίτλο από το 1969 (αν δεν κάνω λάθος). 

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχίζοντας,  εγώ θα ήθελα να ξαναδώ επιτέλους μια μεγάλη Ιταλία να επανέρχεται στην κορυφή της Ευρώπης τιμώντας την ποδοσφαιρική της ιστορία και τους κορυφαίους παίχτες που έχει αναδείξει στο παρελθόν. 

Kαι εγω το ιδιο φιλε,οπως επισης θελω να δω μεγαλες Ιταλικες ομαδες οπως την δεκαετια του 90!!

Ελπιζω να δουμε ενα καλο τουρνουα χωρις παρατραγουδα κ ελπιζω να μην το παρει παλι η Ισπανια : P

Aγαπημενες Ευρωπαικες ομαδες η Ιταλια κ Ολλανδια 

Δημοσ.

πως το βλέπετε?ειχα φαβορί την Γαλλία ωστοσο εχω αλλάξει γνώμη με τρια μεγάλα ονοματα εκτος ριμπερύ,μπενζεμα και βαράνε.Γέρνω προς Γερμανία

Δημοσ.

Η Γαλλία ως  οικοδεσπότισσα σίγουρα παίζει.  Από εκεί και πέρα τα γνωστά. Ισπανία, Αγγλία (κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά ίσως κάνει κάτι) , Ιταλία (με απουσίες και αυτή) ίσως Κροατία , το Βέλγιο μπορεί να αποδειχτεί γερό αουτσάιντερ και στο τέλος θα το πάρουν οι Γερμανοί.  :P

Δημοσ.

Γερμανία στο χαλαρό,αν και θα πέσει σπρώξιμο στους απατεώνες τους Γάλλους που είναι άχρηστοι και μετά το Μουντιάλ του '06,είναι εξαφανισμένοι.

Καλά,για Αγγλία δε λέω.Πρέπει και οι ίδιοι οι Άγγλοι να έχουν βαρεθεί να βλέπουν αυτή τη λούζερ ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε η Ερτ απλα απαράδεκτη. Διαδικτυακά παίζει στο ert hd ντοκυμαντέρ για παξους αντιπαξους και το @!@#$@!# της !@#$!@#$ τους. (οχι οτι με καιει να δω τοναγωνα σε ελληνικη περιγραφή και "hd" αλλα αντε μου κ στο διάολο.)

Δημοσ.

Δε βλέπω συμμετοχή

Ποιό αουτσάιντερ υποστηρίζουμε φέτος?

Σουηδια για τον ζλαταν και Ιρλανδια για τον ρομπι κιν !!Τελευταια φορα που θα τους δουμε με τις εθνικες τους και ας πουμε οτι θελω να κανουν κατι καλο σε αυτο το τουρνουα ..

Ανεβαινει σιγα σιγα η Γαλλια !!

• Like 1
Δημοσ.

Ένα ημίχρονο είδαμε μόνο και σαφώς το άγχος αλλά και η κούραση είναι φανερή στη Γαλλία. Όμως κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται για σύνολο που θα πάει μπροστά. Μέση γραμμή ανύπαρκτη, ηγέτης ανυπαρκτος, Γκριεσμαν και Ζιρου καμένοι και ψοφιοι από το κούραση της σεζόν.

Και έρχομαι στον Πογκμπα που θα έπρεπε να ειναι πιο ξεκουραστος και να πάρει επάνω του την ομάδα. Δεν ξέρω μόνο εγώ θεωρώ ότι είτε παίζει σε λάθος θέση, κέντρο, όπου δεν τρέχει δεν μαρκάρει δεν παίρνει μπάλα για να κάνει παιχνίδι. Κατά την γνώμη μου δεν μπορεί. Ή η θέση του είναι μπροστά, ή το άθλημα του είναι το βόλεϊ το μπάσκετ ή το άλμα εις ύψος. Για μέσος πάντως δεν βλέπω να κάνει.

Τελικά μάλλον θα πάρει το παιχνίδι η Γαλλία απέναντι σε μια ομάδα το λιγότερο μέτρια, αλλά.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...