Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι το Macbok Pro Retina 2015 , μεταχειρισμενο , με 14 μηνες υπολοιπο εγγυησης, 100 κυκλους φορτισης, αριστο λειτουργικα, 128 ssd , 1000 €

Επειδή θα θελα να γλιτώσω το 200ευρο απο το καινουργιο , κι επειδη εχει 14 μηνες εγγυηση . τι λετε αξιζει ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω γενικά να σου απαντήσω αλλά για την μπαταρία νομίζω ότι 100 κύκλοι είναι πολλοί για την ηλικία του. Εγώ έχω macbook pro retina early 13  και έχω 195 κύκλους φόρτισης με 94% υγεία μπαταρίας. Η καινούργια μπαταρία στο δικό μου κοστίζει γύρω στα διακόσια ευρώ από istorm.

Δημοσ.

για 200€ διαφορά δεν θεωρώ οτι αξίζει το μεταχειρισμένο...

μονο και μονο στο σενάριο οτι σου κάνουν π.χ. μανουρα που δεν ειναι η αποδειξη στο ονομα σου αν χρειαστείς κατι, την εκατσες... (να θυμισω οτι το 95%+ των εγγυησεων αναφέρουν ρητα οτι δεν ειναι μεταβιβάσιμες=μονο ο πρωτος αγοραστης)

• Like 1
Δημοσ.

Αχα .. Θα θελα και τη γνωμη κανενος ακομη. γιατι 200 ευρω ειναι 1/5 της τιμης του δεν ειναι και λιγο . 

μονο και μονο στο σενάριο οτι σου κάνουν π.χ. μανουρα που δεν ειναι η αποδειξη στο ονομα σου αν χρειαστείς κατι, την εκατσες... (να θυμισω οτι το 95%+ των εγγυησεων αναφέρουν ρητα οτι δεν ειναι μεταβιβάσιμες=μονο ο πρωτος αγοραστης)

Δεν το ειχα υποψιν μου αυτο που λες. ε τοτε ρε παιδια μακρυα απο τα μεταχειρισμενα λετε εν ολιγοις . γιατι δεν υπαρχει Macbook που να το εχουν αισθητα πιο κατω στη τιμη. 

Δημοσ.

ψαξε μερικους ορους εγγυησεων και διαβασε τους... οποτε αγοράζω κατι μεταχειρισμένο φροντίζω να ειναι σε καλη τιμή καθως για εμενα θεωρείται οτι δεν εχει εγγυηση!!!

Δημοσ.

Είναι το Macbok Pro Retina 2015 , μεταχειρισμενο , με 14 μηνες υπολοιπο εγγυησης, 100 κυκλους φορτισης, αριστο λειτουργικα, 128 ssd , 1000 €

Επειδή θα θελα να γλιτώσω το 200ευρο απο το καινουργιο , κι επειδη εχει 14 μηνες εγγυηση . τι λετε αξιζει ;

Και που τον βρήκες 1200€ καινούργιο;Νομίζω κανά 2000€ κάνει καινούργιος.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην γράφετε ανακρίβειες εαν δεν είστε σίγουροι. Η εγγύηση ισχύει ακομη και εαν αλλάξει 10 αγοραστές!! Επίσης δεν χρειάζεται η απόδειξη αγοράς στα καταστήματα istorm. Συγκεκριμένα εγώ ο ίδιος πήγα στην Τσιμιτάκη στην Θεσαλονικη στο κατάστημα istorm ένα iPhone 6 το οποίο μου το έφερε φίλος απο την Γερμανία (2 χέρι εγώ ) γιατί είχε θέμα με καμμένο pixel και μου το έκαναν αντικατάσταση σε τρεις μέρες χωρις απόδειξη. Πάρτε τους τηλέφωνο να δείτε ότι δεν θέλουν απόδειξη.

Δημοσ.

Αχα .. Θα θελα και τη γνωμη κανενος ακομη. γιατι 200 ευρω ειναι 1/5 της τιμης του δεν ειναι και λιγο . 

Δεν το ειχα υποψιν μου αυτο που λες. ε τοτε ρε παιδια μακρυα απο τα μεταχειρισμενα λετε εν ολιγοις . γιατι δεν υπαρχει Macbook που να το εχουν αισθητα πιο κατω στη τιμη. 

2 μηνες θα εχει υπολοιπο εγγυησης συμφωνα με την apple, οχι 14 μηνες. 

Εχε το υποψην σου αυτο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην γράφετε ανακρίβειες εαν δεν είστε σίγουροι. Η εγγύηση ισχύει ακομη και εαν αλλάξει 10 αγοραστές!! Επίσης δεν χρειάζεται η απόδειξη αγοράς στα καταστήματα istorm. Συγκεκριμένα εγώ ο ίδιος πήγα στην Τσιμιτάκη στην Θεσαλονικη στο κατάστημα istorm ένα iPhone 6 το οποίο μου το έφερε φίλος απο την Γερμανία (2 χέρι εγώ ) γιατί είχε θέμα με καμμένο pixel και μου το έκαναν αντικατάσταση σε τρεις μέρες χωρις απόδειξη. Πάρτε τους τηλέφωνο να δείτε ότι δεν θέλουν απόδειξη.

Το εχεις καπου γραμμένο αυτό; Στα περισσότερα ηλεκτρονικά αναγραφει στα μικρα γραμματα οτι ειναι μη μεταβιβασιμη...

Στην πραξη μπορει να τα δέχονται αλλα ειναι εξαιρεση οχι ο κανονας και κανουν προφανως τα στραβα ματια

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ετησιο apple care ολα 3ετη ειναι;

Μονοετη εγγυηση δινει η apple στα λαπτοπ της. Μονο αν εχει αγορασει εξτρα applecare, θα εχει 3 χρονια εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...