Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το λάπτοπ της υπογραφής και θέλω να ρωτήσω, αυτή τη στιγμή φοράει 6gb ram(απο το εργοστάσιο), εμένα μου χάρισαν ένα dimm kingston 4gb,μπορώ να κρατήσω την 4αρα που είχε το λάπτοπ και να βάλω και την 4αρα που μου χάρησαν ώστε να πάω στα 8gb ram ή επειδή είναι διαφορετικές μνήμες και οχι σετ θα έχω θέμα?

Δημοσ.

Η 4άρα που σου έδωσαν είναι στο 1.5v ή στο 1.35v; (low voltage)

Ίδια βόλτ σε ενδιαφέρει να είναι, μάρκα ας είναι και Κίτσος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το λάπτοπ της υπογραφής και θέλω να ρωτήσω, αυτή τη στιγμή φοράει 6gb ram(απο το εργοστάσιο), εμένα μου χάρισαν ένα dimm kingston 4gb,μπορώ να κρατήσω την 4αρα που είχε το λάπτοπ και να βάλω και την 4αρα που μου χάρησαν ώστε να πάω στα 8gb ram ή επειδή είναι διαφορετικές μνήμες και οχι σετ θα έχω θέμα?

Μπερδευτικες μου φαινεται :) .Πως γινεται να εχει 6gb απο το εργοστασιο και να προσθεσεις αλλα 4 και να πας στα 8??

Δημοσ.

Μπερδευτικες μου φαινεται :) .Πως γινεται να εχει 6gb απο το εργοστασιο και να προσθεσεις αλλα 4 και να πας στα 8??

μλκια της dell, δεν το έχω ξαναδεί αλλά έχει μια 4αρα και μια 2αρα!(προφανώς θα βγάλω την 2αρα)

τώρα η 4αρα που μου έδωσαν είναι 1.35v σύμφωνα με το data sheet και το google, αυτές που φοράει το δικό μου θα δω τώρα.

Δημοσ.

Τρέξε το CPU-Z και ανέβασε μια φωτό με τις καρτέλες memory-spd

Προφανώς να βγάλει την 2άρα αν έχει 4+2.

• Like 1
Δημοσ.

μλκια της dell, δεν το έχω ξαναδεί αλλά έχει μια 4αρα και μια 2αρα!(προφανώς θα βγάλω την 2αρα)

τώρα η 4αρα που μου έδωσαν είναι 1.35v σύμφωνα με το data sheet και το google, αυτές που φοράει το δικό μου θα δω τώρα.

A ok.Εγω νομισα οτι εχει μια εξαρα.

Δημοσ.

Τρέξε το CPU-Z και ανέβασε μια φωτό με τις καρτέλες memory-spd

Προφανώς να βγάλει την 2άρα αν έχει 4+2.

ναι δεν σκέφτηκα το cpuz για να δω μνήμες, δυστυχώς παίζουν στο 1,5 :(

είμαι άτυχος...

Δημοσ.

Δεν χάνεις κάτι αν δοκιμάσεις. Αν δεν μπουτάρει το λάπτοπ τότε δεν θα είναι συμβατές μεταξύ τους.

• Like 2
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να δουλέψουν.

Μόνο σε ένα probook hp δεν μου είχαν δουλέψει μαζί διαφορετικά βόλτ. Μετά από κανένα μισάωρο χρήσης έβγαζε μπλε οθόνη memory management failure .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...